skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

پلاس

شایان عارضی

شایان عارضی نویسنده میهمان

با ابزارهای جدیدترین شهربازی هوش مصنوعی گوگل آشنا شوید

شایان عارضی
شایان عارضی
نویسنده میهمان

۸ بهمن ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۶ دقیقه

در این مطلب می‌خوانید

    گوگل در یکی از جدیدترین اقدام‌های خود در راستای توسعه هوش مصنوعی دست به خلق بستری شگفت‌انگیز برای دسترسی کاربران به تازه‌ترین ابزارهای هوش مصنوعی در زمینه پردازش متن زده است. گوگل ای‌آی تست کیچن( Google AI Test Kitchen) امکان دسترسی و ثبت نظرات کابران از تجربه خود با جدیدترین ابزارهای هوش مصنوعی گوگل را فراهم آورده است.

    به گزارش پیوست، توسعه‌دهندگان گوگل از اکتبر ۲۰۲۳ با هدف ارتقای هرچه بیشتر هوش مصنوعی خود و پیشی گرفتن از رقبای خود در این حوزه مهم اقدام به توسعه بستری تحت عنوان ای‌آی تست کیچن کردند. کاربران در این فضا امکان دسترسی به سه ابزار هوش مصنوعی قدرتمند گوگل برای پردازش عکس(ImageFX)، ویدیو (VideoFX) و موسیقی(MusicFX) را از طریق متن دارند. بستری را تصور کنید که در آن استفاده از نوظهورترین ابزارهای هوش مصنوعی و قابلیت‌های چشم‌گیر آن‌ها را بدون نیاز به پرداخت هرگونه هزینه‌ای در اختیار شما باشد. بستری که بتوانید به عنوان کاربری ساده نظرات و بهبودهای موردنظر خودتان را به گوش توسعه دهندگان این ابزارهای هوش مصنوعی برسانید. گوگل ای‌آی تست کیچن ( Google AI Test Kitchen) درست همان فضایی است که تصورش را می‌کنید.

    Google AI Test Kitchen؛ تازه‌ترین بلندپردوازی توسعه‌دهندگان گوگل در زمینه هوش مصنوعی

    این واقعیت که بستری به شکل همزمان و رایگان سه ابزار تا این حد پیشرفته را در اختیار کاربران قرار می‌دهد شاید شک‌برانگیز باشد و این پرسش را در ذهن کاربران ایجاد کند که: توسعه دهندگان گوگل در ازای این شهربازی مفرح برای کاربران ساده و آزمایشگاه مجهز برای کاربران حرفه‌ای چه چیزی دریافت می‌کنند؟ پاسخ ساده است: اطلاعات و تجربه کاربری شما با این ابزارها را.

    البته که باید آسوده خاطر بود چرا که گوگل قوانین و خط مشی سفت و سختی را برای حدود دسترسی به این اطلاعات و تجربه کاربران وضع کرده و در حقیقت امر ‌این داده‌ها را به نتایج نهایی شما و تعامل شما با هوش مصنوعی‌ها محدود کرده و فضای بیشتری را به ثبت داوطلبانه شما از تجربه این هوش مصنوعی‌ها اختصاص داده. کاربران این امکان را دارند تا ایده‌ها و نظراتشان برای بهبود هرچه بیشتر این ابزارها را در بخش نظرات ثبت کنند و اشکال‌ها و کاستی‌های این پردازنده‌ها را به گوش توسعه دهندگان برسانند. امکانی که با عاملیت دادن حداکثری به کاربران و حائز اهمیت دانستن نظرشان، اقدامی بسیار دوست‌داشتنی است.

    در ادامه با بررسی و توضیح هر یک از ابزارهای گوگل ای‌آی تست کیچن شمایی کلی از کار با آنها و امکانتشان تا این لحظه را ترسیم می‌کنیم.

    صفحه نخست؛ سادگی و ظرافت در عین هوشمندی

    آنچه شاید بیش از هر عنصر دیگری در طراحی صفحه آغازین این هوش مصنوعی مورد توجه قرار گرفته سادگی و آسانی دسترسی برای کاربران است. به عبارت بهتر با فضایی مواجهه هستیم که ساده‌ترین شکل دسترسی را در اختیار کاربران قرار داده است و تنها به این هم اکتفا نکرده و در زیر عنوان ۲ هوش مصنوعی ویدیو اف‌ایکس و میوزیک اف‌ایکس، گزینه‌هایی با عنوان دیدن نمونه‌ای (Watch a Sample) قرار داده است تا کاربران جدید را با امکانات و نحوه کار این ابزارها آشنا کند.

    صفحه نخست

    ImageFX؛ از متن تا تصویر در کسری از دقیقه

    ایمیج اف‌ایکس ( ImageFx) ابزاری بود که گوگل تنها چند ماه پس از معرفی دال‌ای 3( DALL-E 3) توسط اوپن ای‌آی ( OpenAI) و عرضه یکی از کارآمدترین مدل‌های پردازنده تصویر معرفی کرد.

    ایمیج اف‌ایکس که در فوریه ۲۰۲۴ عرضه شده بود به پشتوانه موتور جست‌وجوی قدرتمند گوگل توانست به سرعت، خود را در لیست مطرح‌ترین و بهترین ابزارهای پردازنده تصویر قرار دهد. پرامپت نویسی برای این ابزار پردازنده تصویر بسیار ساده است و حالتی که در آن خود مدل واژه‌های کلیدی پرامپت شما را مشخص کرده و حتی واژه‌های جایگزینی را برای کیفیت هرچه بیشتر پرامپت شما ارائه می‌دهد، تجربه‌ای لذت‌بخش را برای کاربران تازه‌کار فراهم کرده است.

    نتایجی که هوش مصنوعی تحویل می‌دهد بیش از هرچیز حول محور ایده‌پردازی شکل گرفته و توصیه می‌شود طراحان حرفه‌ای به عنوان نتایج نهایی از آنها استفاده نکنند.

    از موارد نه چندان جذاب این پردازنده تصویر هم سخت‌گیری بسیار زیاد آن در برخورد با پرامپت‌ها و به انجام نرساندن پرامپت‌هایی است که طبق تشخیص آن حتی ذره‌ای حاوی خشونت هستند.

    در ادامه تصاویری را که این هوش مصنوعی پردازش تصویر در نتیجه پرامپت زیر پردازش کرده، مشاهده می‌کنید:

    (a man jumping from balcony of a 20 floor high tower with a background of starry night painting by van Gogh)

    MusicFX؛ نغمه‌های ناشنیده واژگان

    موزیک اف‌ایکس (MusicFX) ابزار پیشنهادی است برای آهنگ‌سازانی که در ایده‌پردازی به بن بست خورده‌اند. ابزاری برای کاربران کنج‌کاوی که می‌خواهند بدانند ایده‌هایشان چه می‌شد اگر ایده‌هایشان صدا می‌داشتند. موزیک اف‌ایکس همچنان می‌تواند هوش مصنوعی بسیار کار‌آمدی باشد برای کسانی که به استفاده از سمپل‌های مختلف در آهنگ‌هایشان علاقه دارند. آنچه پرواضح است این واقعیت است که این مدل هم همچون ایمیج ‌اف‌ایکس برای پردازش نتایج نهایی ساخته نشده و هدف آن کمک به موسیقی‌دانان حرفه‌ای و مبتدی در خلق آثارشان است.

    تا چندی پیش تنها امکان ساخت قطعات کوتاه ۳۰ ثانیه‌ای با این ابزار هوش مصنوعی وجود داشت و در اصلاحات اخیر امکان پردازش قطعات طولانی‌تر پنجاه و هفتاد ثانیه‌ای هم به آن افزوده شده است.

    قطعه‌هایی که این هوش مصنوعی برای پرامپت: (Irish Folk With Sad Atmosphere) پردازش کرده است.

    در ازای هر پرامپت می‌توانید ۲ نتیجه متفاوت دریافت کنید. امکان اعمال تغییرات جزئی از طریق پنل فعلی وجود دارد و اگر به تغییرات بنیادی‌تر علاقه‌مند باشید، می‌توانید از طریق پنل میوزیک اف‌ایکس دی‌جی (  MusicFX DJ) اقدام کنید.

    VideoFX؛ در دست توسعه

    ویدیو اف‌ایکس (VideoFX) آخرین ابزار از سری ابزارهای هوش مصنوعی گوگل ای‌آی تست کیچن است که چیز زیادی از آن در دسترس نیست. تمام آنچه وجود دارد تیزرهای نمونه‌ای است که در سایت وجود دارد و همین‌طور امکان نام‌نویسی در لیست انتظار دسترسی به این مدل پردازش ویدیو از طریق متن گوگل برای کاربران مهیا شده است.

    آنچه گوگل با ای‌آی تست کیچن خود پرداخت کرده است، امکانی است منحصر به فرد و مسحورکننده در گرد‌آوری چندین ابزار پیشرو توسعه و پردازش از طریق متن در بستری مشخص که هر کاربری را برای حداقل یک بار تجربه کار با آن وسوسه می‌کند. مهم‌تر از تمام اینها هدف اصلی گوگل در توسعه روزانه ابزارهای هوش مصنوعی خود از طریق تعامل مستقیم با کاربران بدون تخطی به حریم خصوصی آنها و سرقت اطلاعات از آنهاست.

    گوگل ای‌آی تست کیچن نماد فوق‌العاده‌ای است از دوره‌ای که در آن کاربران تنها مصرف‌کنندگانی منفعل نیستند و رابطه‌ ارائه‌دهندگان خدمات و دریافت‌کنندگان بیش از هر زمان دیگری رفت و برگشتی شده است.

    لازم به ذکر نیست که برای دسترسی به این ابزار هوش مصنوعی نیاز به فیلترشکن دارید.

    https://pvst.ir/k4v

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو