skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

براساس یک مطالعه جدید، سه چهارم اروپایی‌ها حامی استفاده از هوش مصنوعی توسط پلیس و ارتش هستند

۳۰ مهر ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

مطالعه جدیدی از دانشگاه IE مادرید نشان می‌دهد که اکثریت اروپاییان استفاده از هوش مصنوعی در عملیات‌های پلیس و ارتش را حمایت می‌کنند.

به گزارش پیوست به نقل از CNBC، این مطالعه که با عنوان «چشم‌انداز‌های فناوری اروپایی» منتشر شده است و رویکرد ۳ هزار نفر در اروپا را مورد بررسی قرار می‌دهد نشان داد که ۷۵ درصد از پاسخ دهندگان از استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی مثل تشخیص چهره و داده‌های بیومتریک برای اهداف نظارتی پلیس و ارتش حمایت می‌کنند.

چنین حمایتی به ویژه در اروپا که میزبان یکی از سخت‌ترین نظام‌های قانونی جهان از لحاظ حریم خصوصی است، تعجب آور به نظر می‌رسد. اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۸ مقررات محافظت از داده‌های عمومی یا GDPR را معرفی کرد که نحوه ذخیره و پردازش داده‌های کاربران را تنظیم‌گری می‌کند.

شرکت‌های فعال در قاره سبز در صورت نقض قوانین با جریمه‌های سنگینی روبرو می‌شوند. نقض GDPR می‌تواند به جریمه‌ای معادل با ۴ درصد از ورودی پول شرکت از سراسر جهان یا ۲۰ میلیون یورو (هرکدام که بیشتر باشد) منتهی شود.

اخلاق سیدو، رئیس مدرسه علوم و فناوری دانشگاه IE، می‌گوید: «مشخص نیست که جامعه به پیامد‌های چنین کاربرد‌هایی از هوش مصنوعی توجه کرده باشد.»

میزان حمایت برای استفاده از هوش مصنوعی در وظایف عمومی از جمله ساماندهی ترافیک حتی از این هم بالاتر بود و به ۷۹ درصد می‌رسید.

با این حال در موضوعات حساس مثل تصمیمات آزادی مشروط، بیشتر اروپاییان (۶۹ درصد) با استفاده از هوش مصنوعی مخالف هستند.

هوش مصنوعی و دستکاری انتخابات

با وجود حمایت از هوش مصنوعی در اداره جامعه و موضوعات امنیتی، به نظر می‌رسد که مردم درمورد نقش هوش مصنوعی در فرایند دموکراتیک نگرانی‌هایی دارند.

دانشگاه IE دریافت که بخش زیادی از اروپاییان (۶۷ درصد)، نگران دستکاری هوش مصنوعی در انتخابات هستند.

هوش مصنوعی را می‌توان به عنوان ابزاری برای تقویت اطلاعات وراونه استفاده کرد و برخی از کاربران ممکن است به صورت عمدی از آن برای تغییر نظرات دیگران استفاده کنند. یکی از نگرانی‌های اساسی این حوزه مساله دیپ‌فیک‌ها یا جعل عمیق است. این دسته شامل تصاویر، ویدیو‌ها یا کلیپ‌های صوتی ساختگی است که هوش مصنوعی را برای ارائه اشتباه دیدگاه سیاست‌مداران یا انتشار دیگر انواع اطلاعات وارون به کار می‌گیرد.

پلتفرم‌های هوش مصنوعی مولد از جمله DALL-E از اوپن‌ای‌آی و میدجرنی از شرکت Staibility AI، را می‌توان برای تولید تصاویر ساختگی بر اساس پرامپت‌های متنی استفاده کرد.

سیدو می‌گوید: «هوش مصنوعی دیپ‌فیک‌ها آخرین نمونه از یک روند اطلاعات وارونه و عدم قابل تایید بودن محسوب می‌شوند. این جریان از آغاز اینترنت، شبکه اجتماعی و الگوریتم‌های جستجوی هوش مصنوعی در حال حرکت است.»

براساس این مطالعه، حدود ۳۱ درصد از اروپاییان تصور می‌کنند که هوش مصنوعی تا همین حالا هم بر آرای آنها تاثیر گذاشته است. این در حالی است که ایالات متحده به انتخابات ریاست جمهوری خود در تاریخ پنج نوامبر نزدیک و نزدیک‌تر می‌شود و رقابت بین کاملا هریس و دونالد ترامپ نزدیک‌تر از همیشه است.

شکاف بین نسلی

گزارش دانشگاه IE همچنین به یک شکاف بین نسلی در زمینه هوش مصنوعی اشاره می‌کند. حدود یک سوم (۳۴ درصد) از افراد ۱۸ تا ۳۴ ساله به یک اپلیکیشن مجهز به هوش مصنوعی برای دادن به نیابت از آنها اعتماد دارند. سطح اعتماد اما در بین ۳۵ تا ۴۴ ساله‌ها به ۲۹ درصد کاهش پیدا می‌کند و در افراد ۶۵ ساله و بیشتر تنها ۹ درصد است.

https://pvst.ir/j91

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو