skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

قائم مقام ستاد اقتصاد دیجیتال: بدون داده زیرساخت هوش مصنوعی نداریم

۳۰ مهر ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

هوش مصنوعی برای کاربردی شدن نیازمند زیرساخت است. قائم مقام ستاد اقتصاد دیجیتال گفت: هوش مصنوعی زمانی شکل کاربردی به خود می‌گیرد که زیرساختش فراهم باشد و یکی از این زیرساخت‌‌ها داده است و ما در حوزه داده ضعیف هستیم.

به گزارش پیوست، قائم مقام ستاد اقتصاد دیجیتال، محمد امین احمدلو در نشست خبری مسابقات بین‌المللی رایان به پیوست گفت: باید داده‌های مناسبی برای تحلیل هوش مصنوعی فراهم کنیم. باتوجه به اینکه روندهای جهانی متاثر از این موضوع هستند، درحال حاضر شرکت‌ها به سمت فراهم کردن زیرسرساخت‌های اولیه برای استفاده از هوش مصنوعی در حوزه داده هستند.

احمدلو درباره نیروی انسانی اشاره کرد: حفظ و نگهداری سرمایه انسانی در حوزه فنی و مهندسی یکی از ماموریت‌های معاونت علمی و ستاد اقتصاد دیجیتال است. قائم مقام ستاد اقتصاد دیجیتال گفت برگزاری مسابقه در حوزه دانش‌بنیان‌ها و هوش‌مصنوعی به این موضوع کمک می‌کند که نخبگان فعالیت کنند.

قائم مقام ستاد اقتصاد دیجیتال درباره مسابقات بین المللی رایان توضیح داد: مسابقه طرح موضوع فناوری‌های نو همچون هوش مصنوعی، از یک سال‌ونیم پیش در معاونت طراحی و شکل گرفته است. این رویداد در دو محور هوش‌ مصنوعی و برنامه‌سازی طراحی شده است. دانشگاه صنعتی شریف بهترین گزینه برای برگزاری این مسابقات بود. اهداف این مسابقه در وهله اول انگیزه در این حوزه‌ها بود و دوم تلاش برای مرجعیت در حوزه هوش مصنوعی و برنامه‌نویسی و در نهایت ارتباط با سایر دانشگاه‌های برتر جهان بود.

به گفته او، فرایند این مسابقه در سطح ملی ۱۱ مسابقات استانی بود که دو مسابقه در استان‌های همدان و شیراز برگزار شد  و ۹ مسابقه دیگر نیز در سایر استان‌ها برگزار می‌شود. او گفت: مسابقات بین‌المللی در سه مرحله مقدماتی و انتخاباتی و حضوری برگزار می‌شود و ما الان در مرحله مقدماتی است و حدود ۴ هزار نفر از سراسر جهان ثبت نام کردند.

در ادامه رویداد رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف، حمید ضرابی‌زاده گفت: ایده برگزاری این برنامه و مسابقات پاییز سال گذشته از سوی معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری مطرح شد.
این رویداد اهداف متعددی دارد که ترویج و گسترش حوزه‌های هوش مصنوعی و برنامه‌سازی، ایجاد مرجعیت علمی است و در نهایت ارتقای علمی و فناوری و ایجاد فرصت‌های شغلی و توسعه ارتباطات و تعاملات بین‌المللی از جمله اهداف برگزاری این مسابقات است.

رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف درباره جوایز این مسابقه توضیح داد: نخستین دوره‌ مسابقات بین‌المللی هوش مصنوعی رایان جایزه ۴۰ هزاردلاری است که توسط دانشگاه صنعتی شریف با مشارکت گروه‌هایی از ۵۷ کشور است. افراد چهارم تا ششم مسابقات هوش مصنوعی رایان هر یک ۲ هزار دلار جایزه‌ نقدی و افراد هفتم تا دهم نیز هر یک هزار دلار جایزه‌ نقدی دریافت خواهند کرد.

رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف گفت: دوره مقدماتی مسابقات بین المللی رایان در ۱۲ جلسه از ۲۹ مهرماه تا ۱۵ آبان ماه و دوره پیشرفته نیز در ۱۲ جلسه از ۲۰ آبان تا ۶ آذر در روزهای یک‌شنبه و سه‌شنبه برگزار می‌شود. مسابقه ملی نیز در ۳۰ آبان‌ ماه به صورت اینترنتی و مسابقه منطقه‌ای در ۳۰ آذرماه به صورت حضوری در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود.

به گفته ضرابی‌زاده، به تیم اول مسابقه دانشگاهی ۱۵ میلیون تومان، تیم دوم مسابقه ۱۰ میلیون تومان، تیم سوم مسابقه ۷ میلیون تومان و تیم های چهارم تا ششم ۴ میلیون تومان و هفتم تا نهم نیز ۲ میلیون تومان جایزه داده می‌شود.

https://pvst.ir/j93

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو