skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

رئیس صداوسیما: تفاوتی بین معیارهای نظارتی ساترا با رسانه ملی وجود ندارد سومین نمایشگاه رصتا افتتاح شد

۲۶ شهریور ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

رئیس سازمان صدا و سیما در مراسم افتتاح نمایشگاه «رصتا» تاکید کرد تفاوتی بین معیارها و شاخص‌های نظارتی ساترا با آنچه که در رسانه ملی اعمال می‌شود وجود ندارد‌؛ اما چون حوزه مخاطبان نمایش خانگی با حوزه گسترده مخاطبان رسانه ملی متفاوت است، توجه به هنجارها و معیارهای فرهنگی در رسانه ملی بیشتر باید باشد.

به گزارش پیوست، امروز (۲۶ شهریور) سومین نمایشگاه «رصتا» با حضور پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما افتتاح شد. پس از مراسم افتتاحیه، جبلی در جمع خبرنگاران درباره عملکرد سازمان سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) توضیح داد: ساترا نقش تسهیل‌گری و شتاب‌دهی به تولید محتوای سالم در فضای مجازی را برعهده دارد. تولیدات فرهنگی و محتوا در فضای مجازی به دلیل گستردگی این بستر و نیاز مخاطب و تغییرات ذائقه مصرف مخاطبان صداوسیما به تنهایی از پس آن بر نمی‌آید و رسانه ملی با تولیدکنندگان محتوا باید همکاری داشته باشد.

او درباره منافع مادی ساترا و رسانه ملی که پرسش یکی از خبرنگاران بود گفت: منافع مادی نیز عمدتا آنچه که بهره‌مند می‌شوند در یک رابطه تعاملی بین صداوسیما و سکوها است و ساترا می‌تواند نقش کمک کننده‌ای داشته باشد. واسطه بین صداوسیما و سکوها سازمان تنظیم مقررات «ساترا» است و می‌تواند این نقش را به خوبی ایفا کند و به این صورت به تولید محتوای فاخر کمک کند. امیدواریم این نگاه بین دو طرف نزدیک‌تر بشود.

جبلی در این نشست به دستاوردهای «رصتا» و خدمات «تلوبیون» اشاره کرد: رصتا دستاوردهای قابل توجه و امیدوارکننده داشته است. مهم‌ترین آن این است که دورهمی جامعی بین فعالان از جمله شرکت‌های پشتیبان، تولیدکنندگان و… به وجود آورده و این فعالان دور هم جمع می‌شوند و این دورهمی می‌تواند برای بهره‌برداری در رسانه ملی یک ظرفیت خوب باشد. خدمتی که تلوبیون دارد انجام می‌دهد این است که مخاطبان می‌توانند به آرشیو رسانه ملی و امکان به اشتراک گذاشتن آنها دسترسی داشته باشند. تلوبیون فضایی فرآهم کرده که علاوه بر امتداد رسانه ملی، تبدیل به امتداد تولید صوت و تصویر در فضای مجازی می‌شود.

بخشی از نشست جبلی با خبرنگاران به مسائل فرهنگی و دغدغه‌هایی از این جنس اختصاص پیدا کرد و رئیس سازمان صداوسیما در پاسخ به تفاوت معیارهای فرهنگی بخش نمایش خانگی و رسانه ملی گفت: تفاوتی بین معیارها و شاخص‌های نظارتی ساترا با آنچه که در رسانه ملی اعمال می‌شود وجود ندارد. حوزه مخاطبان نمایش خانگی با حوزه گسترده مخاطبان رسانه ملی متفاوت است. توجه به هنجارها و معیارهای فرهنگی در رسانه ملی بیشتر باید باشد. طبیعتا تهیه کننده‌ای که برای تلویزیون محتوا تولید می‌کند می‌باید به هنجارها احترام بیشتری بگذارد. آنچه که ساترا انجام می‌دهد، دفاع از حقوق مخاطبان و منافع تولیدکنندگان فضای مجازی و به نوعی تنظیم‌گری لازمه هر فعالیت جدیدی است به ویژه که با حقوق مخاطبان در ارتباط است. اینکه چقدر ساترا موفق بوده قابل ارزیابی است اما با توجه به رابطه ساترا با تولیدکنندگان روزبه‌روز داریم به هم‌زبانی بیشتری می‌رسیم.

جبلی در نهایت درباره افزایش کیفیت کلی محتواها به کمک از هوش مصنوعی اشاره کرد: در زمینه استفاده از هوش مصنوعی به شدت نیازمند دانشگاه‌ها هستیم. البته مراکز پژوهشی مانند ستاد هوش مصنوعی و مرکز پژوهش‌هایی که در ساترا وجود دارد ظرفیت‌هایی است که سازمان می‌تواند از آنها استفاده کند. ما به عنوان یک سازمان پویا و رسانه گسترده ملی حتما در صدد استفاده کردن از ظرفیت‌های فعلی و استعدادهای جدید هستیم در مسیر تولید و باید این مسیر را ادامه بدهیم. استعدادهایی هستند که اگر میدان پیدا کنند می‌توانند خود را به سطح علاقه مخاطبان برسانند.

https://pvst.ir/iyw

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو