مراسم اختتامیه نخستین رویداد هوش مصنوعی اینوتکنیک برگزار شد
مراسم اختتامیه نخستین رویداد هوش مصنوعی اینوتکنیک با معرفی نفرات برتردر دو بخش ایده و…
۱۸ مهر ۱۴۰۳
۲۵ شهریور ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
دولتها در سراسر جهان برای ایجاد تدابیر امنیتی در زمینه هوش مصنوعی در تلاش هستند، اما موانع و تردیدها در رسیدن به توافقات بینالمللی تأثیرگذار بوده است. با وجود پیشرفتهایی مانند تصویب قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا، هنوز چالشهای زیادی در زمینه تنظیم و تعریف مقررات هوش مصنوعی وجود دارد که نیاز به همکاری و تحقیق بیشتر دارد.
به گزارش پیوست، دولتها در سراسر جهان برای ایجاد تدابیر امنیتی در زمینه هوش مصنوعی تلاش میکنند، اما موانع و تردیدها، تأخیر در رسیدن به توافقات بینالمللی را به همراه داشته است. در نوامبر ۲۰۲۳، بریتانیا بیانیه letchley را منتشر کرد که به توافق برای تقویت همکاریهای جهانی در زمینه ایمنی هوش مصنوعی با ۲۸ کشور، از جمله ایالات متحده، چین و اتحادیه اروپا، پرداخت.
در ماه مه، دومین نشست جهانی هوش مصنوعی برگزار شد و بریتانیا و جمهوری کره جنوبی موفق به کسب تعهد از ۱۶ شرکت بزرگ فناوری هوش مصنوعی برای تحقق نتایج ایمنی شدند. اتحادیه اروپا نیز با تصویب قانون هوش مصنوعی، نخستین قانون جهانی مهم در زمینه مقررات هوش مصنوعی را به تصویب رساند که شامل جریمههای سنگین برای نقضکنندگان است.
در پی این تحولات، گروهی دو حزبی از سناتورهای آمریکایی پیشنهاد تدوین قانونی برای هزینههای اضطراری ۳۲ میلیارد دلاری در زمینه هوش مصنوعی را ارائه دادند. جوزف تاکر، مهندس اصلی هوش مصنوعی، بر لزوم پاسخ سریع دولتها به مشکلات ایمنی هوش مصنوعی تأکید کرد و استفاده از تکنولوژی به عنوان یک پلتفرم SaaS را نیازمند تدابیر امنیتی قوی دانست.
با وجود پیشرفتها، هنوز چالشهای زیادی در زمینه تنظیم مقررات هوش مصنوعی وجود دارد و نیاز به همکاری و تحقیق بیشتر برای تعیین معیارهای عینی و مقابله با خطرات بالقوه این فناوری احساس میشود.
منبع: world tech news