معرفی سیزده هوش مصنوعی تولید و پردازش تصویر: خلق از حروف ساده
امروزه و با توسعه هوش مصنوعی ابزار پردازش تصویر بسیاری برای تبدیل متن به تصویر…
۳۰ آبان ۱۴۰۳
۲۰ شهریور ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
پلتفرم هوش مصنوعی «هوشک» با هدف ارائه متمرکز ابزارها و سرویسهای مختلف هوش مصنوعی راهاندازی شده است.
در پلتفرم هوشک ابزارهای هوش مصنوعی مانند چتجیپیتی، جمنای و کلاد گردآوری شده و کاربران میتوانند در این سامانه به سرویسهای مختلف هوش مصنوعی دسترسی داشته باشند.
احمد حلمی بنیانگذار و مدیرعامل هوشک با اشاره به اهداف راهاندازی این این پلتفرم میگوید: «با توجه به محدودیتهایی که برای کاربران ایرانی وجود دارد هدف اول ما ایجاد دسترسی آسان و مقرونبهصرفه به ابزارهای هوش مصنوعی است و مورد دیگری که آن را دنبال میکنیم افزایش دانش استفاده از این ابزارها است.»
حلمی افزود: «هوشک دارای امکانات متنوع و آموزشهای تخصصی است. یکی از مهمترین بخشهای هوشک «کتابخانه پرامپت» است که در حوزههای مختلف مانند مارکتینگ و کدنویسی به کاربران کمک میکند تا از هوش مصنوعی بهصورت بهینه و کاربردی بهرهمند شوند. علاوه بر این هوشک امکان ارائه سرویسهای هوش مصنوعی اختصاصی برای سازمانها و کسبوکارهای ایرانی را فراهم کرده است. هوشک صرفا خدمات ثابتی برای همه شرکتها و سرویسها ندارد بلکه بر اساس نیاز هر کسبوکار، خدمات و APIهای سفارشی و تخصصی ارائه میدهد.»
احمد حلمی درباره مزیتهای این پلتفرم گفت: «دلیل اصلی اینکه کاربران ایرانی بهجای سرویسهای خارجی پلتفرم هوشک را ترجیح میدهند، هزینههای بالای پرداخت دلاری و مشکلات ناشی از تحریمها است. در هوشک، کاربران میتوانند با پرداخت ریالی و به اندازه مصرف خود از ابزارها و سرویسهای مختلف هوش مصنوعی استفاده کنند و نیازی به مدیریت جداگانه حسابها و پرداختهای متعدد به شرکتهای خارجی ندارند. علاوه بر این، پلتفرم هوشک مدلهای زبانی را بهطور اختصاصی توسط مستندات و دستورها سفارشیسازی کرده که امکان مشاوره مالیاتی و حقوقی و… بر اساس قوانین و شرایط جاری در ایران را فراهم میکند.»
حلمی در مورد شکلگیری استارتآپ هوشک گفت: «ایده شکلگیری پلتفرم هوشک از سال ۲۰۱۸ آغاز شد، زمانی که مقالهای مطالعه میکردم که پیشبینی کرده بود تا سال ۲۰۳۰، حدود ۸۰۰ میلیون نفر به دلیل هوش مصنوعی شغل خود را از دست خواهند داد، و این در حالی است که مشاغل جدیدی به وجود میآیند. این مقاله جرقهای بود برای من که به فکر توسعهٔ ابزارهای هوش مصنوعی در ایران باشم، حتی بدون اینکه تخصص آکادمیکی در این زمینه داشته باشم.»
او افزود: «دغدغه من از آنجا شروع شد که متوجه شدم بسیاری از جوانان ایرانی، بهویژه دهه هشتادیها که پر از استعداد و انگیزه هستند، به ابزارهای هوش مصنوعی دسترسی محدودی دارند و این یکی از دلایل مهم برای راهاندازی هوشک بود؛ یک پلتفرم فارسی که ابزارهای مختلف هوش مصنوعی را برای کاربران ایرانی فراهم میکند و همچنین به آموزش نحوه استفاده از این فناوری کمک میکند. هدف ما این است که با ارائه این ابزارها و آموزشهای لازم، جوانان ایرانی بتوانند استعدادهای خود را شکوفا کنند و در این مسیر پیشرفت کنند، بدون آنکه موانعی مانند دسترسی محدود به فناوری آنها را از پیشرفت باز دارد.»
حلمی با اشاره به کاربران این پلتفرم گفت: «دسته اول کاربرانی هستند که برای استفاده از هوش مصنوعی از هوشک استفاده میکنند و دسته دوم کسبوکارها و سازمانهایی هستند که ما سرویسهای سفارشی برای نیازهای آنها ارائه میدهیم.
بنیانگذار هوشک درباره ملاحظات امنیتی دادههای کاربران گفت: «حریم خصوصی و امنیت کاربران در هوشک اولویت بالایی دارد. تمامی دادههایی که کاربران ارسال میکنند، رمزگذاری شده و فقط به شرکتهای مادر مانند OPEN AI، جمنای و آنتروپیک ارسال میشود که در سیاستهای خود تضمین دادهاند دادههای کاربران برای آموزش هوش مصنوعی استفاده نمیشود. هوشک با این شرکتها قراردادهای مشخصی در زمینه حفظ حریم خصوصی دارد و دادهها تنها در سرورهای شرکتهای مادر ذخیره میشوند. همچنین کاربران میتوانند مدیریت کامل دادههای خود را داشته باشند. ما بهصورت مداوم امنیت و حریم خصوصی را بررسی میکنیم و سیاستهای دقیق در این زمینه داریم که با مراجعه به سایت هوشک قابل مشاهده است.»
حلمی در مورد سهم بازار و چشمانداز های بلند مدت هوشک گفت: «نکته مهم این است که در حال حاضر با توجه به نوپا بودن این حوزه، ایجاد فرهنگ استفاده از هوش مصنوعی در اولویت است که با تعدد فعالیت استارتآپهای ایرانی در هوش مصنوعی امکانپذیر میشود، تزریق فرهنگ و دانش استفاده از هوش مصنوعی، اندازه بازار را گسترش می دهد. چشمانداز بلندمدت «هوشک» این است که در آینده نزدیک، یکی از سه بازیگر اصلی هوش مصنوعی در ایران شود. همچنین، در پنج سال آینده قصد داریم به بازارهای منطقهای و جهانی وارد شویم. در حال حاضر، پیشنهادهای سرمایهگذاری داخلی و خارجی داریم، ولی عجلهای برای پذیرش آنها نداریم.»
بسیار مفید و عالی بود
خسته نباشید آقای حلمی
بسیار عالی بود آقای حلمی
بهترین پلتفرم فارسی هوش مصنوعی👏