مدیرعامل گروه توسعه فناوری زعیم: ایجاد سند هوش مصنوعی، اقدامی عجولانه بود
مدیرعامل گروه توسعه فناوری زعیم معتقداست هوشمصنوعی به مفهوم جهانی در ایران ایجاد نشده است.…
۲۲ شهریور ۱۴۰۳
۱۴ مرداد ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
ژاپن، یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان که از جمله سختکوشترین نیروی کار جهان را میزبانی میکند با مشکلی جدید در نیروی کار سختکوش خود روبرو است. برخی تا حد مرگ کار میکنند. مساله به حدی در این کشور فراگیر است که نام خاص خود را دارد. حال یک اپلیکیشن هوش مصنوعی میخواهد از فناوری برای کمک به مبارزه با «کاروشی» (Karoshi) یا مرگ در نتیجه کار بیش از حد کمک بگیرد.
به گزارش پیوست به نقل از TheNextWeb، این سیستم از طرف یک استارتآپ لندنی به نام Syd.life ارائه شده است. خدمت این شرکت «AI Life Quality» نام دارد و مدلهای بزرگ زبانی (LLMها) و پردازش زبان طبیعی را برای بررسی دادههای علمی و استخراج توصیههایی برای بهبود کیفیت زندگی ترکیب میکند.
طبق اعلام این استارتآپ، بیش از یک میلیون مجله همتاسنجی شده توسط سیستم این شرکت تجزیه تحلیل شده است. یافتههای سیستم به صورت پیشنهادات شخصیسازی شده تنظیم میشوند.
تحقیقات نیز نشان از بازدهی این سیستم دارند. بررسی این سیستم با کارکنان سازمان خدمات سلامت ملی انگلستان (NHS) نشان داد که اضطراب کاری کارکنان ۱۶ درصد، افسردگی ۱۲ درصد و استرس ۱۴ درصد کاهش مییابند.
همین مساله یکی از بزرگترین شرکتهای توزیع کننده IT در ژاپن را تحت تاثیر قرار داده است. شرکت Koshida طی همکاری با Syd.life به دنبال بهبود کیفیت زندگی در بین کارکنان این ژاپن و توزیع آن در این کشور است.
این شرکت در تلاش است تا طی یک دوره پنج ساله این فناوری را در اختیار بیش از ۷ میلیون عضو بگذارد.