skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

آموزش

علی خیرآبادی نویسنده میهمان

فینال مسابقات لیگ برنامه‌نویسی برگزار شد

علی خیرآبادی
نویسنده میهمان

۱ مرداد ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

مسابقات لیگ برنامه‌نویسی که به صورت آنلاین از اول اسفند ماه سال ۱۴۰۲ آغاز شده بود، پس از ۵ ماه در تاریخ یکم مرداد ماه به پایان رسید. فینال این مسابقات با حضور ۱۴۰ دانشجو و دانش‌آموز برنامه‌نویس با تمرکز بر مهارت‌های حل مسئله و الگوریتم در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

برترین‌های مسابقات

به گزارش پیوست، در مراسم اختتامیه این مسابقات، پنج نفر از دانشگاه شریف موفق به کسب رتبه‌های برتر شدند. به ترتیب، پارسا پردلی بهروز، علیرضا کاویانی، کوشا موسوی، علی صفری و علیرضا کشاورز جایگاه‌های اول تا پنجم این مسابقات را کسب کردند.

پردلی بهروز، برنده مسابقات در گفتگو با پیوست گفت: «از دوران دبیرستان به طور جدی به یادگیری برنامه‌نویسی پرداختم و با علاقه به دنبال کامپیوتر رفتم. در سال یازدهم دبیرستان به مدال طلای المپیاد کامپیوتر دست یافتم و در حال حاضر نیز یک سال است که در رشته کامپیوتر دانشگاه شریف مشغول به تحصیل هستم.»

معرفی حامیان و اهداف برگزاری مسابقه

ستاد اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال و معاونت علمی ریاست جمهوری حامیان اصلی این دوره از مسابقات بودند. طراحی و اجرای این لیگ بر اساس مأموریتی است که در این ستاد تعریف شده است. هدف اصلی مسابقه، ترویج برنامه‌نویسی و کاهش اختلاف سطح آموزشی در رقابت‌های سراسری است. به همین دلیل، عنوان مسابقات «لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی» است. علاوه بر این، فرصت‌های جدیدی برای برگزیدگان این مسابقات توسط شرکت‌های مختلف وجود دارد.

مجریان این دوره معتقدند، برگزاری این مسابقات می‌تواند شوق یادگیری و کسب مهارت برنامه‌نویسی و استفاده از فرصت‌های جدید را در دانشجویان این حوزه تقویت کند و امکان شکل‌گیری رویدادهای مشابه در سراسر کشور را افزایش دهد تا دانشجویان بتوانند مسابقاتی را برگزار کنند. این مسابقات در سطح ملی برگزار می‌شود و بین‌المللی نیست.

پلتفرم و بستر این مسابقات، سامانه داوری آنلاین کوئرا است که همه شرکت‌کنندگان می‌توانند به زبان برنامه‌نویسی دلخواه خود کدها را ارسال و در لحظه نمره را به صورت آنلاین مشاهده کنند.

محمدباقر تبریزی، مدیرعامل کوئرا، در پاسخ به سوال پیوست مبنی بر وجه تمایز کوئرا نسبت به سایر مجموعه‌های آموزشی در حوزه برنامه‌نویسی ایران، گفت: «تمایز اصلی کوئرا نسبت به سایر مجموعه‌های آموزشی برنامه‌نویسی ایران در طراحی پلتفرم کوئرا است. جنس تکنولوژی‌هایی که در کوئرا وجود دارد متفاوت است و مطابق با استانداردهای روز دنیا است. به عنوان مثال، کدها به صورت خودکار و توسط سیستم تصحیح می‌شوند و کاربر می‌تواند در لحظه امتیاز خود را مشاهده کند. همچنین احتمال خطای انسانی در تصحیح کد به صفر می‌رسد که یکی از ویژگی‌های متمایز کوئرا نسبت به سایر پلتفرم‌ها است.»

در مجموع، می‌توان گفت که کد کاپ ۸ با بیش از ۵ هزار شرکت‌کننده و در طول پنج ماه به صورت آنلاین و حضوری برگزار شد. در مجموع ۴۰۰ میلیون تومان پاداش به نفرات برگزیده کشوری و استانی تعلق گرفت و همچنین طبق گفته دکتر دهقانی فیروزآبادی در اختتامیه، به برترین‌های این مسابقات امتیاز بنیاد ملی نخبگان نیز تعلق خواهد گرفت.

https://pvst.ir/igc

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو