دسترسی هکرهای وزارت خزانهداری آمریکا به ۳ هزار فایل و ۴۰۰ کامپیوتر
هکرهایی که آمریکا آنها را تحت حمایت دولت چین میداند چندی پیش به وزارت خزانهداری…
۲۷ دی ۱۴۰۳
۱۲ تیر ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
یافتن فرصتهای همکاری توسط استارتآپها یکی از موضوعات چالشبرانگیزی است که معمولا به دلیل ضعف استارتآپها در ارتباطگیری، روند همکاری استارتآپها با یکدیگر و سایر مراکز با بنبست مواجه میشود.
به گزارش پیوست؛ حسین سعیدی بنیانگذار بینش مدیا در پنل «چالشها و مسائل امروز استارتآپهای حوزه بازاریابی در ایران» گفت: بینش مدیا را از سال ۹۶ شروع کردیم و چالشهایی که در این استارتآپ پیدا کردیم مانند دیگر استارتآپها، چالشهایی مانند تأمین و نگهداشت نیروی انسانی است که بخشی از این چالشها مختص استارتآپ «B۲B» است. معتقدم تغییر رفتار و فرهنگ سازمانی بزرگترین چالشهای این حوزه است. در حال حاضر با کانونهایی در ارتباط هستیم که در سراسر تهران تبلیغات دارند. یکی از این چالشها ارتباطگیری است اما این موضوع مکانیسمهایی دارد که به مروز زمان مراحل خاصی از آن باید طی شود. هزینه توسعه تبلیغات دیجیتالی گران است و با مشکلاتی از این دست رو به رو میشوند.
عارف شعبانی مدیرعامل دژینو درباره چالشهای دژینو در حوزه بازاریابی گفت: کمبود منابع و نبود قطعیت را در استارتآپ خود بزرگ میبینم. نوع تبلیغات و همکاریهای اکوسیستم بین شبکهها از جمله چالشهای دیگر است. هدر رفتن زمان و بودجه نیز در زمره چالشها قابل توجه است و با حل نشدن این دو فاکتور بخش بزرگی از استارتآپها را از دست میدهیم. ترافیک اینترنتی نیز مشکلی است که در نتورکها و این اکوسیستم شاهد آن هستیم. کسب و کاری که آنلاین است احتیاج به تحلیل دارد. در نهایت ما تحلیل دیتا را انجام میدهیم.
محمدرضا ایلخانی مدیرعامل آی رسانه درباره فاکتورهایی که در فضای نوآوری باید رعایت شود بیان کرد: یکی از مهمترین فضاهایی که در فضای نوآوری باید توجه شود، رگولیشن است. استارتآپها طبیعتا با نیرویهای خارجی متعددی مواجه میشوند و به کلیت فضای نوآوری در اکوسیستم دیجیتال بیشتر به عنوان تهدید نگاه میشود. اقتصاد نوآوری احتیاج به یک فضای باز اقتصادی دارد چون کسب و کارها با دولت و شرکتهای کهنه کار سر و کار دارد و با ایجاد فضای نوآوری در دولت میتوان به آیندهامیدوار بود. بخش زیادی از انرژی صاحبان استارتآپ بابت فضاسازی هدر میرود.
او درباره سرمایهگذاری جدید این مجموعه با یکتانت گفت: سعی کردهایم که یکتا مارکت را به بیزنیش خود اضافه کنیم که شاهد توسعه آی رسانه و همچنین مجموعهای که به ما اضافه شده باشیم. با توجه به اضافه شدن یکتا نت به آیرسانه میتوانم در این باره به صورت کلی بگویم که استارتاپها در بحث پارتنرش شیپ، به زمان مواجهه با کسب و کارها و ارزشهای تبادل شده دقت نمیکنند. از این نظر که مجموعههای مختلفی هستند و به دلیل دیدگاه صرفاً یک رسانه داشتن و بیزینس فعال، نمیتوانند نقطه مشترکی پیدا کرده و با آنها همکاری کنند. متأسفانه زمانی که استارتآپها قصد دارند با برندهای بزرگ پارتنرش شیب کنند، یک تمامیت خواهی وجود دارد که نهایتاً به همکاری نکردن مواجه شده است.
مرتضی شجاعی کوفاندر و مدیر مارکتینگ فیلیا گفت: استارتآپهای بزرگ به دلیل نبود بستر رگولاتوری به لحاظ امنیت اطلاعات شایسته کمکهای بیشتری هستند. متاسفانه در این اکوسیستم جزایر جدا از هم هستیم که هیچ همگرایی با یکدیگر نداریم. کشور ما از لحاظ پذیرش تکنولوژی بسیار جوان است و مشتری ایرانی هر فناوری جدیدی را سریع جذب میکند. این موضوع میتواند برای ما یک فرصت باشد. اما متاسفانه نمیتوانیم به اندازه کافی از این عرصه استفاده کنیم چرا که تمام انرژی ما برای رفع موانع در حال استفاده است.