skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیرعامل چینووا: استارت‌آپ استودیو‌ها مرکز حل چالش‌های پیچیده هستند

۱۱ تیر ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

مدیرعامل چینووا استارت‌آپ استودیو‌ها مرکز حل چالش‌های پیچیده دانست و هشدار داد اگر با نوآوری همراه نشویم، مخرب‌ها ما را نابود خواهند کرد.

به گزارش روابط عمومی چینووا، احسان نوری، مدیرعامل استارتاپ استودیو چینووا در نشست «استارتاپ استودیو: کارخانه حل مسئله» گفت: اگر با نوآوری همراه نشویم، مخرب‌ها ما را نابود خواهند کرد. این هشدار به نیروهایی اشاره داشت که حتی می‌توانند بازیگران بزرگ بازارها را به چالش بکشند، مانند سرنوشت نوکیا و بلک‌بری که در مقابل رقبای نوآور خود مانند iOS و اندروید کوتاه آمدند.

نوری با اشاره به نقش حیاتی استارتاپ استودیوها در حل مسائل سازمان‌های بالغ گفت: که در دنیایی که سرعت تغییرات فناورانه، بازارها و نیازها فزاینده است، سازمان‌های بالغ می‌توانند با چالش‌های عدیده‌ای مواجه شوند که بر قابلیت آن‌ها برای باقی ماندن در فضای رقابت تأثیر می‌گذارد.

احسان نوری توضیح داد که استارتاپ استودیوها، برخلاف شتاب‌دهنده‌ها، به جای ارائه خدمات به استارتاپ‌ها، خود به تولید استارتاپ می‌پردازند. او تأکید کرد: «استارتاپ استودیوها با تجربه‌های متعدد کارآفرینی و مواجهه با موفقیت‌ها و شکست‌ها، فضایی ایجاد می‌کنند که ایده‌ها و مسائل به کسب‌وکارهای موفق تبدیل شوند.»

در ادامه، نوری به چالش‌هایی که سازمان‌های بالغ با آن روبرو هستند اشاره کرد و گفت: این سازمان‌ها ممکن است در فرآیند نوآوری با مقاومت‌هایی مواجه شوند، چرا که تغییر برایشان دشوار است. وی توضیح داد: در حالی که شکست برای استارتاپ‌ها یک ابزار یادگیری است، برای افراد داخل سازمان‌های بالغ می‌تواند بار منفی زیادی به همراه داشته باشد.

او گفت: یکی از بزرگ‌ترین موانعی که سازمان‌های بالغ با آن روبرو هستند، ساختارهای بروکراتیک و مقاوم در برابر تغییر است. سازمان‌های بزرگ معمولاً برای حفظ و اجرای موفق مدل‌های کسب‌وکاری تثبیت شده، تنظیم شده‌اند. این امر می‌تواند مانعی برای پذیرش فناوری‌ها و رویکردهای جدید باشد.

استارتاپ استودیوها با ارائه مدل‌های چابک و انعطاف‌پذیر مبتنی بر مدل‌های متداولی همچون تفکر ناب و تفکر طراحی، قادر به انجام آزمایش‌های سریع و توسعه محصولات نوآورانه‌ای هستند که می‌توانند به سرعت به بازار عرضه شوند. این امر باعث کاهش ریسک‌های مرتبط با نوآوری شده و به سازمان‌های بزرگ کمک می‌کند تا با اطمینان بیشتری به سمت نوآوری گام بردارند.

 

در نهایت، نوری بر این نکته تأکید کرد که استارتاپ استودیوها نقش مهمی در شکل‌دهی آینده نوآوری دارند. آن‌ها نه تنها به حل مسائل کمک می‌کنند بلکه به عنوان پلی بین سازمان‌های سنتی و دنیای سریع و پویای استارتاپ‌ها عمل می‌کنند. با پشتیبانی از این مدل‌ها، سازمان‌ها می‌توانند مزایای نوآوری را درک کرده و به شکل مؤثرتری در بازارهای در حال تغییر رقابت کنند.

https://pvst.ir/i9i

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو