skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیرکل سرمایه‌گذاری منطقه پیام: بیش از ۱۵ شرکت تولید موبایل در منطقه ویژه اقتصادی پیام مستقر هستند

۱۰ تیر ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

مدیرکل سرمایه‌گذاری منطقه ویژه اقتصادی پیام از حضور بیش از ۱۵ شرکت تولید موبایل در منطقه ویژه اقتصادی پیام خبر داد. همچنین معاون هوانوردی فرودگاه بین‌المللی پیام تاکید کرد که این مجموعه موظف شده که یک درصد از سهم GDP کشور را تأمین کند.

به گزارش پیوست، امروز در حاشیه بیست‌وهفتمین نمایشگاه الکامپ، نشست زمینه‌های سرمایه‌گذاری در فرودگاه بین‌المللی پیام با حضور معاون هوانوردی و مدیرکل سرمایه‌گذاری این منطقه، برگزار شد.

در این برنامه، مجتبی حسین‌پور، مدیرکل سرمایه‌گذاری منطقه ویژه اقتصادی پیام، به معرفی مجموعه پرداخت و گفت: این منطقه در جنوب شرقی استان البرز به وسعت ۳۶۰۰ هکتار قرار دارد و درحال حاضر ۳۲۰ شرکت در آن فعال هستند. ما زیرمجموعه وزارت ارتباطات هستیم و مأموریت ویژه‌مان، مستقر کردن تمامی تولیدکنندگان، ارائه‌‌دهندگان و واردکنندگان خدمات ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور در این منطقه است و تولیدکنندگان می‌توانند از مزایای ویژه آن استفاده کنند.

او در ادامه به امکان احداث کارخانه و خارج از قلمروی گمرکی بودن فرودگاه بین‌المللی پیام اشاره کرد و افزود: تولیدکننده می‌تواند با بهترین مواد اولیه خارجی، محصول خود را تولید و صادر کند؛ بدون اینکه نیاز به پرداخت هزینه‌های مربوط به گمرک داشته باشد.

حسین‌پور همچنین به مزایای دیگری هم اشاره کرد که صدور تمامی مجوزهای صنعتی و صنفی در خود منطقه از جمله آن بود.

او گفت: سرمایه‌گذار برای صدور مجوز به هیچ نهاد کشوری‌ای ارجاع داده نمی‌شود. همین‌جا امکانات و خدمات اولیه از جمله امکان اجاره ۲۵ ساله کارخانه در اختیارشان قرار می‌گیرد.

او در پایان اشاره کرد: بیشتر از ۱۵ شرکت تولید موبایل در منطقه ویژه اقتصادی پیام مستقر هستند. پیام به عنوان یک نهاد دولتی نمی‌تواند این‌ها را فیلتر یا سانسور کند بلکه مأمور است تا امکانات را به تساوی در اختیارشان قرار دهد اما معمولا همه این شرکت‌ها نمی‌توانند بازار کسب کنند یا به محصول نهایی برسند و در مراحل بعدی از ادامه رقابت باز می‌مانند.

مجتبی شمس‌نژاد، معاون هوانوردی فرودگاه بین‌المللی پیام، نیز با اشاره به ۳۰ سال فعالیت فرودگاه در آموزش هوانوردی گفت: پیام در تلاش است به قطب اقتصاد دیجیتال و مرکز داده در کشور تبدیل شود. این منطقه خدمات انبارداری از طریق تبادل کالا را هم انجام می‌دهد و وجود گمرک تخصصی از مزیت‌های آن است. ما همچنین موظف شده‌ایم تا یک درصد از سهم GDP کشور را تأمین کنیم.

https://pvst.ir/i8y

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو