skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

هند می‌خواهد طی پنج سال به یکی از قدرت‌های جهان در حوزه چیپ تبدیل شود

۲۸ اسفند ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

آشوینی ویشناو، وزیر فناوری اطلاعات و الکترونیک هند، می‌گوید کشورش طی پنج سال آینده قصد دارد به یکی از بزرگان تولید نیمه‌رسانا در جهان تبدیل شود.

به گزارش پیوست به نقل از CNBC، ویشنا در مصاحبه خود می‌گوید صنعت چیپ «بازار بسیار پیچیده‌ای است و زنجیره‌های ارزش جهانی و زنجیره‌های عرضه جهانی در حالت فعلی بسیار پیچیده هستند. ما فکر می‌کنیم در پنج سال آیندده، می‌توانیم یکی از جزء پنج کشور برتر حوزه نیمه‌رسانا در جهان باشیم.»

براساس آخرین آمار و تا ماه دسامبر، تایوان بزرگترین تولید کننده نیم‌رسانا در جهان است و ۴۶ درصد از ظرفیت ریخته‌گری نیمه‌رسانا را در اختیار دارد. چین پس از تایوان با ۲۶ درصد در جایگاه دوم است و پس از آنهم به ترتیب کره جنوبی با ۱۲ درصد، ایالات متحده ۶ درصد و ژاپن نیز ۲ درصد ظرفیت را در اختیار دارند.

عظم شرکت‌ها برای کاهش وابستگی به چین به نفع هند عمل کرده است و در حال حاضر نشانی از کاهش تنش‌ها میان دو قدرت برتر اقتصادی جهان نیز به چشم نمی‌خورد.

ویشنا می‌گوید هند خود را یک «شریک مطمئن زنجیره ارزش» برای تولید‌کنندگان دستگاه الکترونیکی، لوازم الکترونیکی دفاعی و صنعتی و غیره می‌داند.

به گفته او این رابطه نه بر مبنای دوستی بلکه بر مبنای اعتماد است و جهان به هند اعتماد دارد.

روز پنجشنبه، شرکت کوالکام، یکی از غول‌های آمریکایی، یک مرکز طراحی جدید در شهر چنای هند احداث کرد. این تاسیسات رو طراحی فناوری بی‌سیم تمرکز دارد و ۱۶۰۰ فرصت شغلی تازه در هند فراهم می‌کند.

مدیرعامل کوالکام‌ در مصاحبه‌ای با شبکه CNBC گفت: «ما قبل از اینکه هند [برای سرمایه‌گذاری] مشهور شود به سراغ آن رفتیم. در حال حاضر بیش از یک دهه است که مشغول توسعه حضور‌مان در هند هستیم. بسیاری از چیپ‌ها در هند طراحی می‌شوند و حضور در هند فرصت‌هایی را برای چند شرکت‌ هندی نیز فراهم کرده است.»

نارندرا مودی، نخست وزیر هند، نیز هفته گذشته سه کارخانه نیمه‌رسانا را افتتاح کرد. یکی از این کارخانه طرح مشترکی بین شرکت اندونزیایی Tata Electronics و  PSMC تایوان است.

با این حال بسیاری درمورد عقب‌ماندگی هند در حوزه نیمه‌رسانا و ظرفیت آن اظهار نگرانی کرده‌اند که البته وزیر فناوری اطلاعات و الکترونیک هند معتقد است جای نگرانی وجود ندارد.

او پیش‌بینی می‌کند که صنعت نیمه‌رسانای جهان طی هفت سال آینده به ارزش یک هزار میلیارد دار می‌رسد و از نظر او: «چنین سطح رشدی به حدود یک میلیون مهندس دیگر در حوزه نیمه‌رسانا نیاز دارد. استخر استعداد کجاست؟ چه اکوسیستمی برای اداره پیچیدگی در این سطح وجود دارد؟ پاسخ این سوال هند است.»

او افزود: «این بهترین زمان برای حضور در صنعت نیمه‌رسانا است و ما به سرعت در حال جلب اعتماد این صنعت در سراسر جهان هستیم.»

فاکس‌کان، بزرگترین عرضه‌کننده آیفون‌های اپل، نیز در ماه نوامبر اعلام کرده است که بیش از ۱.۵ میلیارد دلار برای رفع «نیاز‌های عملیاتی» در کشور هند هزینه می‌کند.

ویشنا مدعی است: «شرکت‌ها در سراسر جهان هند را مقصد طبیعی سرمایه‌گذاری بعدی خود می‌بینند.» او در ادامه تایید کرد که دولت هند در حال بررسی و تایید پیشنهاد‌هایی به مبلغ ۲۱ میلیارد دلار در حوزه نیمه‌رسانا است.

https://pvst.ir/hjr

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو