skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مرداد 96 در یک نگاه

سید مرتضی موسویان

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتالی

بدون احراز هویت فضای مجازی را نمی‌توان کنترل کرد

ایسنا: رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتالی گفت: «در فضای مجازی با عقب‌ماندگی ناشی از نبود قوانین و مقررات مواجه هستیم، همه باید دست به دست یکدیگر دهیم تا با شناسایی هویت افراد و هویت اشیا (محتوا و سرویس) به مدیریت فضای مجازی کمک کنیم. باید قوانین فعلی را کاملاً کنار بگذاریم، چرا که این قوانین نمی‌توانند چاره کار باشند.»

ابوالحسن فیروزآبادی

دبیر شورای عالی فضای مجازی

شرکت پیام‌رسان باید نماینده رسمی در ایران داشته باشد

ایرنا: دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: «ما شرط گذاشتیم هر شرکت پیام‌رسانی که می‌خواهد در ایران فعالیت کند باید نماینده رسمی مستقر داشته باشد، اپراتورهای ما هم‌اکنون حدود پنج هزار میلیارد تومان در سال به دولت مالیات می‌دهند، اما تلگرام هنوز خود را در ایران ثبت نکرده است و نماینده رسمی در ایران ندارد. بنابراین با توجیه مسائل اقتصادی نمی‌توان امکان ارائه خدماتی را به آن داد که اپراتورها در داخل با پرداخت مالیات ارائه می‌کنند.»

حسین مهری

مدیرعامل شرکت ملی پست

سامانه آنلاین ارسال بسته باید از شرکت پست مجوز بگیرد

فارس: مدیرعامل شرکت ملی پست گفت: «طبق مقررات، فعالان پستی در بخش خصوصی باید ظرف یک سال یا با یکی از اپراتورهای جدید پستی کار کنند یا به صورت مستقیم از شرکت پست مجوز بگیرند. از آنجا که هنوز اپراتورهای جدید پستی وارد عرصه نشده‌اند، بنابراین مقررات فوق هم فعلاً اجرا نخواهد شد، اما در نهایت فعالان بخش خصوصی و شرکت‌های اینترنتی ارسال بسته و پیک‌های موتوری هم باید زیر چتر اپراتورهای دارای مجوز قرار گیرند.»

عبدالصمد خرم‌آبادی

معاون قضایی دادستان کل کشور

معاون قضایی دادستان کل کشور

فارس: معاون قضایی دادستان کل کشور گفت: «اگر عضویت مسئولان وزارت ارتباطات در توییتر صحت داشته باشد، این عضویت از سه جهت اشکال دارد. اشکال اول این است که وزارت ارتباطات مجری دستورات قضایی مربوط به فیلتر است و مجری نباید مردم را فیلتر کند و خود را مستثنی بداند. اشکال دوم این است که وزارت ارتباطات متولی ایجاد شبکه ملی اطلاعات است و متولی شبکه ملی نباید سردمدار عضویت در شبکه‌های بیگانه ممنوعه باشد و سوم اگر این عضویت صحت داشته باشد عملاً نوعی تبلیغ شبکه‌های اینترنتی ممنوعه توسط متولیان شبکه ملی اطلاعات محسوب می‌شود و نقض غرض است.»

پروانه سلحشوری

نماینده مجلس شورای اسلامی

نهادهای مسئول، توییتر را رفع فیلتر کنید

ایسنا: نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: «این روزها خبررسانی در توییتر جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده است. بسیاری از افراد جامعه ما از جمله مقامات و مسئولان از این شبکه اجتماعی استفاده می‌کنند. اما این شبکه اجتماعی فیلتر است، بدین معنی که دسترسی به آن جرم است. دایره جرم را آن‌قدر تنگ کرده‌ایم که خود مسئولان ما بدان پایبند نیستند. اما اعتقاد دارم زمانی به این شبکه اجتماعی ملحق می‌شوم که استفاده از آن به راحتی و بدون مسدود بودن در اختیار همه هم‌وطنانم قرار گیرد. نهادهای مسئول، توییتر را رفع فیلتر کنید.»

صادق عباسی شاهکوه

معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی

سیم‌کارت کودک نیاز به مقررات بیشتر ندارد

تسنیم: معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: «هر قاعده و قانونی در فضای حقیقی داریم برای فضای مجازی هم حاکم است و همه اصول فرهنگی مرتبط بر جامعه بر فضای نت نیز باید حاکم شود. ما یک مصوبه در ارتباط با سیم‌کارت کودک داریم که مبنایی شد برای اینکه سیم‌کارت کودک راه‌اندازی شود و یکسری الزامات برای فضای کودک در مصوبه تنظیم مقررات مشخص کردیم که به نظر ما بیشتر از آن نیاز به مقررات نداریم و بقیه کار با اپراتورهاست.»

کمال هادیانفر

رئیس پلیس فتا ناجا

تمام فعالیت داعش در توییتر رخ داد

ایسنا: رئیس پلیس فتا ناجا گفت: «رفع فیلتر توییتر صحت ندارد و توییتر رفع فیلتر نخواهد شد. توییتر عامل فعالیت تروریست‌هاست و من در نشست اسپانیا به طور رسمی به مدیر آن گفتم که در حال حاضر بیش از ۷۵۰ هزار نفر در دنیا از داعش طرفداری می‌کنند و عامل تروریستی داعش هستند و تمام فعالیت آنها در توییتر رخ می‌دهد.»

محمدجواد آذری جهرمی

مدیرعامل شرکت زیرساخت

راهکار برخورد با داعش بستن ارتباطات نیست

ایسنا: مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: «راهکار برخورد با داعش و منافقین بستن ارتباطات نیست که اگر ببندیم، امروزه هزاران هزار ابزار ارتباطی دیگر موجود است، همیشه همراهی مردم باعث موفقیت ما بوده است. البته پیگیری همدلانه نه تهدیدآمیز برای پاکسازی فضای مجازی نیز ضروری است.»

عدد خبر

۸۵٪

ایسنا: بر اساس اعلام پلیس فتا آمار جرائم در کل فضای مجازی نسبت به جرائم دیگر حدود 85 درصد است که 48 درصد از این تخلفات مربوط به تلگرام، 22 درصد مربوط به اینستاگرام و بقیه مربوط به سایر اپلیکیشن‌هاست.

۱۷۰۰۰۰

تسنیم: محمد شرفشاهی، معاون توسعه منابع انسانی وزیر اقتصاد، گفت: «به طور متوسط روزانه ۱۷۰ هزار تراکنش در سامانه تبادل اطلاعات اقتصادی کشور ثبت می‌شود و اکنون ۷۰ دستگاه اجرایی به این سامانه متصل هستند.»

۲۸۰۰۰

مهر: فرانک اسکویی، معاون مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، گفت: «هم‌اکنون حدود ۲۸ هزار فروشگاه اینترنتی نماد اعتماد الکترونیکی دارند. درگاه و وب‌سایت سرویس‌دهی این کسب و کارها امکان پرداخت دارند.»

۱۰

مهر: محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: «نسبت به سال ۹۲ تعداد شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر ۱۰ برابر شده است. در سال ۹۲ تنها هفت شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر (VC) در کشور وجود داشت، اما حالا تعداد آنها به ۶۶ رسیده است.»

۸۰

ایسنا: سیدرضا صالحی امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت یازدهم گفت:« ۸۰ درصدتولید اطلاعات در فضای مجازی از طریق ۱۱ هزار کانال تلگرامی صورت می‌گیرد. به زودی بولتن ۱۰۰ کانال تلگرامی برتر را آماده می کنیم و آن را در اختیار نمایندگان خواهیم گذاشت.»

پهپادهای نامه‌رسان در انتظار مجوز

ایسنا: حسین مهری، مدیرعامل شرکت ملی پست، گفت: «پهپادهای نامه‌رسان شرکت ملی پست طراحی و ساخته شده‌اند، به طوری که تا سقف پنج کیلوگرم وزن را می‌توانند حمل کنند. در تهران به دلیل محدودیت‌های ویژه هنوز نتوانسته‌ایم مجوزهای لازم را برای پرواز این پهپادها دریافت کنیم، اما در اصفهان این طرح پیاده شده است.»

راهکار تسهیل ثبت دامنه‌ اینترنتی برای کاربران ایرانی

فارس: در پی تهدید شرکت ریسلو، بزرگ‌ترین ثبت‌کننده دامنه‌‌های اینترنتی ایرانی، مبنی بر جلوگیری از ایجاد و ثبت دامنه اینترنتی همچون .org .net .com برای کاربران ایرانی، مهرداد سیجانی، مسئول کمیسیون فضای مجازی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران گفت: «راهکار نهایی حل این تهدید که در واقع نتیجه تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران بوده ایجاد یک ثبت‌کننده بین‌المللی دامنه‌های GTLD ویژه ایرانیان است.»

نیازمند شبکه اجتماعی داخلی هستیم

ایسنا: عبدالصمد خرم‌آبادی، معاون دادستان کل کشور، گفت: «کشور به صورت جدی نیازمند ایجاد شبکه‌های اجتماعی داخلی و خارج کردن این فضا از دست بیگانگان است. متاسفانه امروز بسیاری از جرائم که حتی بسیاری شاید فکرش را نمی‌کنند از طریق فضا و شبکه‌های مجازی و رایانه‌ای شکل می‌گیرند. این موضوع ضرورت ساماندهی و نظارت همه‌جانبه بر این فضا را دوچندان می‌کند.»

مرکز ماهر خدمات ابری توزیع محتوا ارائه می‌دهد

مهر: مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه‌ای (ماهر) برای کمک به وب‌سایت‌های دولتی در پاسخگویی به حجم درخواست‌ها و مراجعات بالا و همچنین حفاظت از آنها در برابر حملات رایج اقدام به ارائه خدمات حفاظت سامانه‌های تحت وب کرده است. این مرکز همچنین با هدف ارتقای امنیت و افزایش ظرفیت و سرعت پاسخگویی وب‌سایت‌های دولتی به مراجعات کاربران و همچنین مقابله با حملات سایبری نظیر DDOS،‌ با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان توزیع‌کننده محتوای بومی (CDN) خدمات ابری توزیع محتوا ارائه می‌دهد.
دانلود نسخه PDF
http://pvst.ir/34k

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو