اپل اپلیکیشن فروشگاهی ویژه هند راهاندازی میکند؛ تلاش برای جبران رکود بازار چین
سازنده آیفون برای افزایش نفوذ در پرجمعیتترین بازار جهان یک اپلیکیشن فروشگاهی ویژه Apple Store…
۲۸ دی ۱۴۰۳
۷ آذر ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
معاون برنامهریزی سازمان توسعه تجارت از مرکز فناوری اطلاعات سازمان توسعه تجارت درخواست کرد درصورتی که شرکت تولیدکنندهای از همه سهمیه تولیدی خود استفاده کند، سهمیه مازادی به اندازه ۶۰ درصد سهمیه تولید همان سال جهت ثبت سفارش کالای قطعات تلفن همراه به شخص شرکت اختصاص یابد.
به گزارش پیوست، معاون برنامهریزی سازمان توسعه تجارت در مکاتبهای با مرکز فناوری اطلاعات سازمان توسعه تجارت اعلام کرده است، با توجه به دستور مورخ ۱۴۰۲/۰۸/۲۸ خواهشمند است سهمیه مازاد واردات تولیدی به میزان ۶۰ درصد سهمیه سال مربوطه برای ثبت سفارش کالای قطعات تلفن همراه با تعرفههای ۸۵۱۷۱۳۱۰ و ۸۵۱۷۱۴۱۰ برای تمامی شرکتها در نظر گرفته شود.
شماره تعرفه گوشی تلفن همراه در کتاب مقررات صادرات و وردات، ۸۵۱۷۱۳۱۰ است. این ردیف تعرفه به واردات گوشی تلفنهای هوشمند (به صورت CKD یا SKD) اختصاص دارد. کد تعرفه دیگری که در ایت درخواست به چشم میخورد ۸۵۱۷۱۴۱۰ است که به گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر هوشمند (به صورت CKD یا SKD) یا همان فیچر فونها اختصاص دارد.
طبق آمارهای منتشر شده توسط گمرک در ۶ ماه نخست امسال بالغ بر ۲۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان گوشی هوشمند به صورت CKD یا SKD وارد کشور شده است که این آمار برای گوشیهای دکمهای یا فیچرفونها علیرغم بازار محدودتری که دارند در حدود ۵۲ میلیارد تومان است.
هزینه گمرک گوشی تلفن همراه شامل ۴ درصد حقوق گمرکی، صفر درصد حقوق بازرگانی و یک درصد سایر حقوق ورودی است. البته به ارزش کالا و هزینههای گمرکی آن، ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده نیز اضافه میشود.
در این نامه آمده است در صورتی که شخص شرکتی از همه سهمیه تولیدی خود استفاده کند سهمیه مازادی به اندازه ۶۰ درصد سهمیه تولید همان سال جهت ثبت سفارش کالای قطعات تلفن همراه به شخص شرکت اختصاص یابد. لازم به ذکر است این سهمیه مازاد تنها به کالای تلفن همراه تعلق گرفته و در صورتی که کالایی غیر از آن در ثبت سفارش وجود داشته باشد دیگر امکان استفاده از سهمیه مازاد وجود ندارد همچنین مجموع ثبت سفارش دو کد تعرفه مذکور در سال جاری نباید از ۱۰ میلیون دلار تجاوز نماید.
درهمین خصوص دیروز محمد احسان خرامید، رئیس روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه اجتماعی ویراستی گفت: «موبایل شاهین۳ فعلاً در بازار موجود نیست. ان شاءالله تا آخر سال مدلهای بهتری وارد بازار خواهد شد. خبرهای خوبی در تولید گوشیهای ایرانی در راه است.»