فیلترینگ یوتیوب را بردارید، مردم خودشان انتخاب میکنند
محمدجواد شکوری، مدیر گروه صبا ایده به اظهارت شب گذشته رسول جلیلی عضو حقیقی شورای…
۳۰ آبان ۱۴۰۳
۲۹ آبان ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱ آذر ۱۴۰۲
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی معتقد است نظام بانکداری در ایران در بسیاری از سرفصلها از دنیا عقب نیست؛ اما در زمینه اعتبارسنجی نتوانسته است پا به پای دنیا حرکت کند. او میگوید روش جدیدی برای اعتبارسنجی استفاده خواهد شد.
به گزارش پیوست مهران محرمیان معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی در دهمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت در ارائهای به رشد فناوریهای مالی در کشورهای مختلف پرداخت و گفت تقریبا تمامی کشورهای جهان در زمینه فناوریهای مالی در مسیر رشد قرار دارند.
یکی از بخشهایی که ما در ایران نیز به آن توجه داشتهایم بحث رگولاتوری و فناوریهای مربوط با بانکداری مرکزی است.
محرمیان ادامه داد: کار رگولاتورها بسیار پیچیده است چون نمیتوانند تنها به یک بعد توجه کنند و دایره وسیعی از ذینفعان را در بر میگیرند. ما در زمینه فناوریها در بسیاری بخشها از خیلی از کشورهای جهان عقب نیستیم. مثلا در زمینه داده و زیرساخت وضعیت بدی نداریم و هر جا از هوشمندسازی صحبت شود، بانکداری دادهمحور قبل از آن باید اتفاق افتاده باشد و خوشحالیم که در این زمینه عقب نیستیم. بانک مرکزی نیز اقداماتی در حوزه هوش مصنوعی در فرآیندهای بانکی انجام داده است اما حالا به طور ویژه روی اعتبارسنجی متمرکزیم چون در این زمینه پا به پای دنیا حرکت نکردهایم. اما با روش جدید اعتبارسنجی، میزان پوشش از ۳۰ به ۱۰۰ درصد و میزان دقت به ۸۸ درصد خواهد رسید.
او در ادامه توجه به نیازهای بانکداری باز، فینتکها و اصلاح نظام کارمزد و توسعه کیف پول را بخش دیگری از فعالیتهای بانک مرکزی عنوان کرد و گفت: «پل پی» کیف پولی است که در حال توسعه آن هستیم و در زمینه اصلاح نظام کارمزدها نیز دو فاز را اجرایی کردهایم.
محرمیان در ادامه به تجربه دیجیتال مشتریان در بانکداری هوشمند اشاره کرد و گفت: مردم محور اصلی خدمات بانکی هستند و اگر مردم از خدمات ما راضی نباشند یعنی کاری انجام ندادهایم و دیجیتالی و هوشمند شدن خدمات بانکی یکی از راهکارهاییست که به رضایت کاربران میانجامد.