skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

پروژه فیبر نوری شاتل در ساوه افتتاح شد

۱۹ آبان ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۰ آبان ۱۴۰۲

پروژه فیبر نوری شاتل در شهرستان ساوه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شاتل،  ۱۸ آبان ۱۴۰۲، در مراسمی، پروژه فیبر نوری شاتل در شهرستان ساوه توسط وزیر ارتباطات و اطلاعات عیسی زارع‌‌پور افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت. زارع‌‌پور در سفر به استان مرکزی و با حضور در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارهای شاتل در شهرستان ساوه را افتتاح کرد.

گروه فناوری ارتباطات و اطلاعات شاتل به عنوان مجری پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارهای شهر ساوه توانسته است در کوتاه‌ترین زمان ممکن این پروژه را به سرانجام برساند.

این پروژه با بیش از ۱۲۰ کیلومتر فیبرکشی برای نزدیک به بیش از ۷۰ هزار خانوار ساکن شهر ساوه پوشش ایجاد کرده است.بر این اساس تمام منازل و کسب و کارهای شهر ساوه از امروز تحت پوشش شبکه فیبر نوری قرار گرفته‌اند و مردم این شهر می‌توانند از اینترنت با سرعت‌های تا چند صد مگابیت بر ثانیه بهره‌مند شوند.

محمدحسن شانه ساززاده رییس هیات مدیره شرکت شاتل در این مراسم گفت: ما توانستیم این سرویس با کیفیت‌ را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دست مردم ساوه برسانیم. او ضمن ارائه‌ گزارشی از روند اجرا و تکمیل این پروژه گفت: در شهر ساوه ۴۰ کیلومتر حفاری و بیش از ۱۲۰ کیلومتر فیبرکشی انجام گرفته است که کل شهر تحت پوشش شبکه فیبر قرار دارد و نزدیک به یکصد هزار خانوار را تحت پوشش قرار خواهد داد.او افزود: در ادامه کار تلاش خواهیم کرد فاصله دسترسی خانواد‌ه‌ها به فیبر را از ۳۰۰ متر به ۱۰۰ متر کاهش دهیم. هم‌چنین در تلاشیم که ارائه‌ سرویس را در ساوه به یک هفته برسانیم.

شانه ساززاده درباره‌ تعرفه سرویس فیبر نوری نیز گفت: سرویس یک ساله با ماهی ۴۰ گیگ بدون محدودیت سرعت با یک خط تلفن ثابت، اشتراک یکساله‌ی رایگان نماوا، برای سال اول یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان خواهد بود.

زارع‌پور وزیرارتباطات نیز پروژه‌ فیبر نوری منازل و کسب و کارها را جزو بزرگ‌ترین پروژه‌های ارتباطی در تاریخ کشور خواند و گفت: این پروژه یک اتفاق تاریخی است که روند توسعه در کشور را چندین برابر سرعت می‌بخشد.

او افزود: امروز شاهد تست سرعت ۸۰۰ مگابیت بر ثانیه بر بستر فیبر نوری بودیم و این سرعت در برخی مناطق تا هزار مگابیت بر ثانیه نیز می‌رسد.

زارع پور با بیان اینکه این پروژه‌ بزرگ تقریبا یک سال است که شروع شده، تصریح کرد: در یک سال اخیر دو و نیم میلیون پوشش ایجاد شده است و در حال حاضر نزدیک به ۴ میلیون خانوار تحت پوشش فیبر نوری منازل و کسب و کارها قرار دارند و تا پایان سال نیز تعهد ۸ میلیون پوشش و تا پایان دولت ۲۰ میلیون پوشش محقق خواهد شد.

در پایان این مراسم تست سرعت در حضور استاندار مرکزی، فرماندار و سایر مدیران استانی و شهری و اصحاب رسانه به نمایش گذاشته شد و سرعت ۸۰۰ مگابیت بر ثانیه به ثبت رسید.

https://pvst.ir/gcz

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو