کمپینهای رفتاری جهت مصرف بهینه انرژی؛ استفاده بهینه با آگاهی
کمپینهای رفتاری با هدف افزایش آگاهی عمومی در مورد صرفهجویی انرژی در سطح جهانی از…
۱ آذر ۱۴۰۳
۲۹ مهر ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
شرکت اسپیساکس، ارائه دهنده اینترنت ماهوارهای استارلینک که بزرگترین بازیگر این صنعت در جهان به حساب میآید قصد دارد با افزایش پرتاب ماهواره و تکمیل ۱۰۰ پرتاب تا پایان سال ۲۰۲۴، علاوه بر توسعه و تقویت خدمات فعلی، خود را برای عرضه رسمی اینترنت ماهوارهای به تلفن همراه آماده کند.
به گزارش پیوست، یکی از مقامات این شرکت در مصاحبهای Ars Technica، گفت این شرکت قرار است تعداد پرتابهای خود را در سال آینده افزایش دهد تا بتواند اینترنت ماهوارهای همراه را به صورت رسمی در اختیار کاربران بگذارد.
در صورت عرضه این امکان برای کاربران، طیف گستردهتری از مردم میتوانند تنها با استفاده از گوشی هوشمند خود به اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا کنند.
سخنگوی اسپیساکس در مصاحبه خود گفت: «با توجه به ۲ میلیون کاربر، باید منظومه را بروزرسانی کنیم. ما به سرغ ارتباط مستقیم سلولی با استارلینک رفته و این قابلیت کلیدی سال آینده با ۱۴۴ پرتاب عرضه میوشد.»
اسپیساکس اولین بار در سال ۲۰۲۲ به این خدمت و ارتباط گوشیهای هوشمند به ماهوارهها اشاره کرد و اوپراتور T-Moblie اولین شرکتی است که میگوید این خدمت را در اختیار مشترکان خود میگذارد.
به گفته مایک سیورت، مدیرعامل T-Moblie، این تکنولوژی شبیه به نصب یک برج سلولی در آسمان است و به یک باره بخش مهمی از نقاط کور را حذف میکند. درنتیجه مردم میتوانند حتی در میانه اقیانوس هم به راحتی از اینترنت استفاده کنند. جانتان هافلر، رئیس بخش استارلینک در اسپیساکس، اوایل سال جاری اعلام کرد که شرکت خود را برای آزمایش این خدمت آماده میکند.
طبق گفتههای سابق اسپیساکس، برای عرضه این قابلیت به ماهوارههای بزرگتری نیاز است که با موشک استارشیپ به فضا پرتاب میشوند. این موشک هنوز وارد فاز عملیاتی نشده اما به گفته استارلینک، نسخه متوسط این ماهواره را میتوان با موشکهای فالکون ۹ نیز پرتاب کرد.
ماهوارههای متوسط بزرگتر از مدلهای قدیمی، اما کوچکتر از ماهوارههای انتقال صوت و داده هستند. اسپیساکس تا سال ۲۰۲۵ قصد عرضه خدمات داده و صوت را ندارد و سال آینده پوشش مستقیم برای تلفن همراه با پشتیبانی از پیامهای متنی را عرضه میکند.
مشخص است با محدویت و فیلتر کردن اینترنت هیچ.کشوری به مقصود خود نمیرسد یادتان است فیلمهای ویدئو یا بعدا سی دی ها وبعد ماهوارها آیا جمع شد بلکه بیشتر هم شد و سرانجام این سرویس در ایران نیز فعال میشود جلوی فناوری را نمیشود گرفت ؟