وزیر ارتباطات: ماموریت وزارت ارتباطات بررسی فروش فیلترشکن نیست
وزیر ارتباطات با بیان این نکته که ماموریتکاری وزارت ارتباطات، بررسی مبادی فروش فیلترشکنفروشها نیست،…
۲۶ دی ۱۴۰۳
۱۶ دی ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۷ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۸ دی ۱۴۰۲
انتقال خط تلفن ثابت، دغدغه خیلی از کسب و کارها و بیزنس هایی است که قصد نقل مکان و جابجایی دارند در حالی که شماره تلفن، بخشی از برند و پل ارتباطی مهم آنان با مشتریان است. در این شرایط بهترین راه حل چیست و چگونه می توان به ساده ترین و سریع ترین شیوه ممکن، خط تلفن ثابت را منتقل کرد و جلوی ریزش بسیاری از مشتریان را گرفت؟! با ما در این مطلب همراه شوید تا پاسخ کاملی به این پرسش ارائه دهیم.
در ابتدا برای درک بهتر موضوع، لازم است که درباره انواع خط تلفن ثابت کمی اطلاعات داشته باشید. تا همین چند سال پیش، خط تلفن ثابت به خطوط آنالوگی محدود میشد که با استفاده از کابل و سیم کشیهای مسی خدمات خود را به کاربران ارائه میداد. اما امروزه علاوه بر خطوط سیمی، نوع دیگری از خط تلفن ثابت نیز در خدمت کاربران قرار گرفته است که اساس آن اینترنت و شبکههای ماهوارهای است. به طور کلی انواع خط تلفن ثابت عبارتند از:
این نوع خط تلفن ثابت، که به طور عمومی به عنوان خط تلفن معمولی شناخته میشود ۸ رقمی است و توسط شرکت مخابرات یا اپراتورهای مشابه ارائه میشود. از خط تلفن ثابت مخابرات برای برقراری تماسهای صوتی استفاده میشود که قادر به انجام تماسهای داخل شبکه و بینالمللی است. ابزارهای لازم برای استفاده از خدمات این نوع تلفن، سیمهای مسی و… میباشد.
این نوع خط تلفن ثابت، که به عنوان VoIP (Voice over Internet Protocol) نیز شناخته میشود، بر روی پروتکل اینترنت کار میکند. با استفاده از این نوع خط، شما قادر به برقراری تماس صوتی با استفاده از اینترنت هستید. در حال حاضر، بسیاری از سرویسدهندگان VoIP وجود دارد که به شما اجازه میدهد با هزینه کمتر و در بسیاری از موارد به صورت رایگان در بستر اینترنت مکالمه کنید. به همین دلیل بسیاری از کسب و کارها تمایل زیادی به نصب و راه اندازی تلفن ثابت اینترنتی دارند.
تفاوت اصلی تلفن ثابت مخابراتی و تلفن اینترنتی نوع خدمات و تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی آن است. همانطور که عنوان شد تلفن ثابت نیاز به کابل کشی دارد و شما با استفاده از آن می توانید تماس بگیرید یا تماس های ورودی را پاسخ دهید. تلفن اینترنی امکانات بیشتری چون امکان تماس همزمان با چندنفر بدون اشغالی، ضبط صدا، منشی گویا، گزارگش گیری و… دارد و شما را از تجهیزات سخت افزاری برای نصب و راه اندازی بی نیاز می کند.
انتقال خط تلفن ثابت در مواقع مختلفی ضرورت دارد. مهم ترین حالت وقتی است که شما به یک مکان جدید منتقل میشوید؛ در این شرایط لازم است تا خط تلفن ثابت خود را به مکان جدید منتقل کنید. همچنین ممکن است بخواهید اپراتور خود را عوض کنید یا نیاز به سرویس های جدیدتر و پیشرفته تر داشته باشید. در چنین مواقعی انتقال خط تلفن ثابت به اپراتور جدید یا دستگاه های پیشرفته تر، بهترین گزینه برای کسب و کار شماست.
جابجایی خط تلفن ثابت در حال حاضربه صورت غیر حضوری و اینترنتی میسر نیست و مخابرات درخواست اینترنتی انتقال خط را نمی پذیرید. به همین منظور شما باید نامه درخواست و مدارک لازم را به صورت حضوری به مخابرات منطقه خود ببرید تا در بخش امور مشترکین به آن رسیدگی شود.
اگر محل کسب و کار شما نزدیک به لوکیشن قبلی است کار چندان سختی برای انتقال خط تلفن ثابت در پیش رو ندارید. اما اگر دفتر جدید شما در منطقه ای دورتر است کار برای شما سخت تر می شود که در این صورت پیشنهاد می کنیم خط خود را دایورت کنید. در هر حال مراحل درخواست انتقال خط تلفن ثابت مخابرات به صورت حضوری عبارتند از:
۱. مدارک لازم از جمله کپی شناسنامه، کپی کارت ملی و یا کپی شناسایی دیگر، نامه اجازه نامه صادره از صاحب خط تلفن قبلی و… را آماده کنید.
۲. پس از تهیه مدارک، باید به دفتر پشتیبانی یا نزدیک ترین شعبه محل خود مراجعه کنید. در مخابرات فرم درخواست انتقال را تکمیل و همچنین مدارک لازم را تحویل دهید.
۳. در نهایت پس از ثبت درخواست، هزینهای بابت خدمات انجام شده پرداخت می کنید. این هزینه به عوامل مختلفی چون نوع خط تلفن، منطقه جغرافیایی و سرویس دهنده بستگی دارد. در حال حاضر هزینه انتقال خط ثابت حدود ۲۰۰ هزار تومان است با این حال می توانید مبلغ دقیق تر را از مخابرات منطقه خود استعلام کنید.
بهترین راه برای انتقال خط ثابت، هنگامی که شما در منطقه ای جدید ساکن شده اید در حالی که فاصله زیادی ازدفتر قبلیتان دارد روش دایورت خط می باشد. استفاده از کد دستوری*۷۲ یکی از ساده ترین شیوه های انتقال خط تلفن ثابت است. برای استفاده از این روش مراحل زیر را دنبال کنید:
۱. شماره *۷۲ را با دستگاه تلفن شماره گیری کنید و منتظر بمانید.
۲. در مرحله بعد شماره ده رقمی تلفن همراهی که می خواهید خط تلفن را بر روی آن دایورت کنید وارد کنید.
۳. کلید مربع را بزنید و منتظر پاسخ تماس باشید.
۴. بعد از پایان مراحل بالا، تماس را قطع کنید.
اگر هنوز مطمئن نیستید که انتقال خط تلفن ثابت شما انجام شده است یا نه، می توانید دوباره مراحل بالا را تکرار کنید.
همانطور که عنوان شد انتقال خط تلفن ثابت اهمیت بسیاری دارد. در بخش زیر به شما می گوییم که چرا باید نسبت به خط تلفن خود حساس باشید و آن را همراه با جابجایی فیزیکی دفتر یا فروشگاه خود، منتقل کنید؟!
اگر صاحب یک کسب وکار باشید و مشتریان زیادی دارید مطمئنا تلفن ثابت یکی از راه های ارتباطی شما با مشتریانتان است. حالا اگر بخواهید مکان شرکت یا فعالیت شغلی خود را تغییر دهید چاره چیست؟ مطمئنا نمی خواهید بخش زیادی از مشتریان خود را از دست بدهید؟!
انتقال تلفن ثابت در این شرایط به شما کمک می کند و اجاره نمی دهد کار خود را برای جذب مشتری از صفر شروع کنید. با انتقال خط تلفن ثابت، شما میتوانید شماره تلفنی که مشتریان شما را با آن می شناسند همچنان حفظ کنید و نیاز به تغییر آن نخواهید داشت. این موضوع برای خیلی از کسب و کارها، بسیار مهم است، زیرا شماره تلفن ثابت آن ها، به نوعی معرف و یادآورکسب و کار آنان برای مشتریان، دوستان، خانواده و همکاران و… است.
عموما ارائه دهندگان تلفن ثابت، شامل خدمات مختلفی برای کاربران خود است. با انتقال خط تلفن ثابت، شما دیگر نگران قطع خدمات تلفن ثابت خود نخواهید بود و در صورتی که به یک منطقه یا مکان جدید منتقل شدید، باز هم میتوانید از سرویس تلفن ثابت استفاده کنید و با دسترسی به آن، با مشتریان و همکاران خود در ارتباط باشید.
انجام فرآیند انتقال خط تلفن ثابت، هزینههای مختلفی را از روی دوش شما بر می دارد و این به نفع کسب و کار شماست. بهرحال استفاده از سرویس خط تلفن جدید، معمولاً هزینه هایی برای خرید، نصب و فعال سازی در پی دارد که در صورت داشتن سرویس قبلی خود، مجبور به پرداخت آن نخواهید بود.
بهترین راه حل برای انتقال خط تلفن ثابت، استفاده از خدمات دایورت شماره است. با استفاده از این خدمات، شما میتوانید شماره تلفن ثابت خود را به یک اپراتور دیگر منتقل کنید، بدون اینکه نیاز به تغییر شماره تلفن خود داشته باشید. برای انجام این عملیات، از راهنمای ارائه شده در این مقاله کمک بگیرید. این روش به شما کمک میکند تا بدون هزینه و دردسرهای تغییر شماره تلفن، به سرویس دهنده جدید منتقل شوید.