skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

راه‌اندازی مرکز نوآوری پزشکی در کشور با مشارکت همراه اول

۱۶ مهر ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تفاهم‌نامه همکاری همراه اول و دانشگاه علوم پزشکی تهران برای راه‌اندازی و توسعه مرکز نوآوری مشترک منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی همراه اول، تفاهم‌نامه «راه‌اندازی و توسعه مرکز نوآوری مشترک» دانشگاه علوم پزشکی تهران و همراه اول روز شنبه ۱۵ مهر با حضور مهدی اخوان بهابادی مدیرعامل همراه اول، حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیران ارشد هر دو مجموعه در برج همراه اول برگزار شد.

رویکرد این تفاهم‌نامه، توسعه خدمات حوزه سلامت دیجیتال، هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین در آموزش پزشکی با تکیه بر توان و فعالیت‌های دانش‌بنیان است.

مدیرعامل همراه اول در این مراسم با اشاره به جایگاه اپراتور اول تلفن همراه در کشور و فعالیت روزانه ۷۰ میلیون کاربر روی شبکه آن، گفت: بیش از ۱۰۰ میلیون سیم‌کارت واگذار شده در کشور داریم و با تکیه بر این ظرفیت، سرویس‌های بومی و سکوهای دیجیتال متعددی را توسعه داده‌ایم.

اخوان بهابادی افزود: سرویس‌های بومی متعددی را نیز در همکاری با بخش‌های مختلف توسعه داده‌ایم که به عنوان مثال پلتفرم «شاد» یکی از آنهاست که همزمان با شیوع کرونا به سرعت توسعه یافت.

حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز با اشاره به صرفه‌جویی گسترده‌ای که اجرایی شدن این تفاهم‌نامه می‌تواند به دنبال داشته باشد، گفت: با توجه به اینکه نگاه ما معطوف به گسترش سلامت است، اجرای این تفاهم‌نامه می‌تواند منجر به توسعه پلتفرمی شود که مورد استفاده سایر مراکز دانشگاهی نیز قرار گیرد و حتی رغبت مشتریان بین‌المللی را نیز برانگیزد.

او با تأکید بر اینکه کشورهای همسایه نظیر عربستان درآمد حدود ۲۰ میلیارد دلاری از محل توریسم سلامت دارند، گفت: می‌توانیم رقابت جدی با آنها در این حوزه و البته با تکیه بر ظرفیت‌های دیجیتال کشور داشته باشیم زیرا به عنوان مثال یکی از دلایل اقبال گردشگران سلامت به درمان در تهران، کیفیت بالا و قیمت مناسب خدمات است چرا که یک پیوند مغز استخوان در بیمارستان‌های دولتی تهران حدود ۱۰ هزار دلار برای بیماران خارجی هزینه دارد که این عمل در خارج از کشور همانند ترکیه و هند کمتر از ۵۰ هزار دلار نیست.

قناعتی افزود: بنابراین در مسیر پیش رو نیازمند کمک همراه اول در حوزه‌های سخت‌افزاری، نرم‌افزاری، فکری و مهندسی هستیم.

براساس این همکاری مشترک قرار است طرح کلان زیست‌بوم توسعه سلامت دیجیتال و هوش مصنوعی در نظام سلامت و فناوری‌های نوین آموزش پزشکی برای استفاده در مراکز پزشکی، درمانی و بیمارستانی ارائه شود.

ایجاد زمینه ارتباط، معرفی و هماهنگی‌های لازم برای همکاری مراکز پزشکی، درمانی و سایر نهادهای مرتبط به منظور پیشبرد اهداف این تفاهم‌نامه نیز بخشی از تعهدات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران است.

https://pvst.ir/g39

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو