skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

قانون چین برای منع بازی‌های ویدئویی کودکان شکست خورد

۲۵ مرداد ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

محدودسازی ساعت بازی در چین

سیاست محدودسازی ساعت بازی‌های ویدئویی برای کاربران زیر ۱۸ سال توسط دولت چین، چند سال گذشته اعمال شد. این در حالی است که طبق آخرین بررسی‌ها، این ممنوعیت به نتیجه مورد نظر نرسیده است. هدف از این قانون، جلوگیری از اعتیاد کودکان به این نوع از بازی‌ها اعلام شد.

به گزارش پیوست، طبق مطالعات انجام شده توسط محققان دانشگاه‌های انگلستان، سیاست محدودسازی ساعت بازی ویدئویی کودکان تغییری در الگوی بازی‌ آنها ایجاد نکرده و همچنین گیمرهای حرفه‌ای ساعات بیشتری را نسبت به قبل به بازی اختصاص می‌دهند.

اعمال محدودیت در مدت زمان بازی‌های ویدئویی برای کودکان زیر ۱۸ سال، سیاستی دیگر از دولت چین است که با هدف مبارزه با اعتیاد کودکان به این نوع از بازی‌ها اتخاذ شد. اما براساس آخری گزارشات این طرح فعلا با شکست مواجه شده است.

طبق مطالعه‌ای که روی ۷ میلیارد ساعت زمان بازی انجام شده است، محدودیت‌های زمانی اعمال شده تاثیری در ساعات استفاده و بازی کودکان نداشته است. همچنین گیمرهای حرفه‌ای جدی‌تر و در مدت زمان بیشتری نسبت به قبل از تصویب این قانون مشغول بازی ویدئویی بودند.

دولت چین از اوایل نوامبر سال ۲۰۱۹، محدودیت زمانی سخت‌گیرانه‌ای برای دسترسی کاربران زیر ۱۸ سال به بازی‌های ویدئویی اعمال کرد. طبق این قانون کاربران موردنظر، در روز تا ۹۰ دقیقه و در تعطیلات عمومی تا ۳ ساعت مجاز به بازی بودند. این قانون در آگوست سال ۲۰۲۱ تغییر یافت و محدودیت‌ها تشدید شد. بر اساس قانون جدید، افراد زیر ۱۸ سال تنها به مدت یک ساعت در روزهای جمعه، آخرهفته‌ها و تعطیلات عمومی می‌توانستند بازی کنند. همانطور که پیش‌تر اشاره شد، هدف از این سیاست، مبارزه با اعتیاد کودکان به بازی‌های ویدئویی گفته شده است.

طبق مطالعه‌ای که دیوید زندل با مشارکت همکارانش از دانشگاه یورک انگلستان انجام داده‌اند، بیش از ۷ میلیارد ساعت زمان بازی را در طول ۲۲ هفته از ۱۸۸ میلیون پروفایل گیمر منحصر به فرد در چین، از طریق یونیتی، یک ابزار توسعه بازی، تحلیل کرده‌اند. داده‌های این مطالعه مربوط به اواخر سال ۲۰۱۹ و اوایل سال ۲۰۲۰ است. لازم به ذکر است که سن بازیکنان این مطالعه مشخص نیست. آمارهای بازی در دوران همه‌گیری کرونا لحاظ نشده است و فقط محدود به این بازه زمانی مانده است.

بر اساس این گزارش، هیچ کاهشی در روند بازی مشاهده نمی‌شود. با وجود این محدودیت‌ها، همچنان ساعت بازی کاربران بیش از ۴ ساعت در روز و ۶ روز در هفته برآورد شده است. در واقع،با بررسی جریان بازی حساب‌های این افراد این نظریه شکل گرفت که در هر هفته پس از بازی، ۱.۱۴ برابر احتمال انجام بازی در مدت زمان بیشتر جود دارد. با این حال، برخی از نویسندگان این حوزه معتقدند این افزایش، معنادار نیست.

زندل، در رابطه با این آمار چنین اظهار کرد:«این یافته‌ها شگفت‌انگیز است. و این سیاستی بود که تصور می‌شود به شکل گسترده‌ای موثر واقع شود.»

کاترین فیلیک یکی از دیگر محققان این مطالعه گفت:«این که این سیاست تا این حد تاثیرگذار نبود، قابل توجه است.»

ایگور زاپوتاکوفسکی یکی از اعضای دانشگاه نیوکاسل بریتانیا درباره جمعیت مورد نظر این سیاست بیان کرد که باید توجه داشت تنها برخی از افراد( خردسالان) مورد توجه این قانون هستند و این محدودیت‌ها برای همه نیست.

در نهایت محققان می‌گویند برای به دست آوردن داده‌های بهتر باید از روش‌های جدید فناورانه استفاده کرد که هم به حریم خصوصی افراد در جهت اخذ داده‌ها آسیبی وارد نشود و هم امکان دسترسی به داده‌های رفتاری و جمعیتی در مقیاس کلان مانند سن فراهم باشد.

منبع: newscientist

https://pvst.ir/fp0

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو