skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

وزیر ارتباطات اعلام کرد: درخواست رفع فیلتر گوگل‌پلی در کمیته فیلترینگ رد شد

علی مومنی علی مومنی نویسنده میهمان

۲۷ تیر ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۸ تیر ۱۴۰۲

عیسی زارع پور در حاشیه اختتامیه نهمین جشنوراه فناوری اطلاعات اعلام کرد که درخواست بازگشایی گوگل‌پلی در کمیته فیلترینگ رد شد.

به گزارش پیوست، عیسی زارع‌پور در پاسخ به سوال خبرنگار پیوست در خصوص وضعیت اختلال‌های اینترنت ایران گفت: نظر ما این است در مورد بعضی سایت‌ها باید تجدید نظر شود. دیروز در جلسه کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه به همراه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای درخواست بازگشایی گوگل‌پلی را دادیم که موافقت نکردند. این موضوع در حیطه اختیارات وزارت ارتباطات نیست. لازم است شما از سایر اعضای کارگروه مطالبه‌گری کنید. زارع‌پور بار دیگر وجود اینترنت طبقاتی را رد کرد

وزیر ارتباطات به گزارش انجمن تجارت الکترونیک از وضعیت اینترنت نیز واکنش نشان داد: گزارش را نگاه سریعی کردم و به دوستان سازمان تنظیم مقررات جهت بررسی دادم. ما از هر پیشنهادی برای بهبود کیفیت شبکه استقبال می‌کنیم. البته برخی اعداد و ارقام محل بحث است و مراجع دیگری برای سنجش شاخص‌ها وجود دارد. اما به هر حال نگاه زیست‌بوم و فعالان برای ما مهم است. من گفتم نشستی با تهیه‌کنندگان گزارش با حضور رسانه‌ها برگزار شود و ابعاد مختلف آن بررسی شود.

او در مورد سیم‌کارت‌های خارجی بدون فیلتر توضیح داد: این از گذشته هم بوده است منتهی هزینه‌های رومینگ آنقدر زیاد است که اقتصادی نیست. در عین حال من این گزارش را به سازمان تنظیم دادم تا بررسی کنند که اتفاق جدیدی افتاده یا همان قبلی است.

وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال که آیا گزارش‌های اسپیدتست تجربه واقعی کاربر را نشان می‌دهد یا خیر گفت: عدد مطلق اسپیدتست شاید قابل استناد نباشد اما روند جهت‌گیری‌اش همان است. یعنی از ابتدای دولت میانگین اپراتورها کمتر از ۹ مگابیت بر ثانیه بوده و الان ۱۵ شده است. شبکه بدون اشکال نیست، اگر اشکالی وجود نداشت شب و روز تلاش نمی‌کردیم. اما عرضم این است نسبت به گذشته، سرعت عقب‌گرد نداشته است. تجربه کاربری هم به مرور بهبود پیدا می‌کند.

وزیر ICT همچنین در مورد تمدید پروانه شرکت مخابرات گفت: قالب شکایت‌های سامانه ۱۹۵ مربوط به خدمات شرکت مخابرات است، مخصوصا در حوزه تلفن ثابت که نشان می‌دهد این اپراتور باید وضعیت خودش را اصلاح کند. اگر مخابرات برای افزایش کیفیت خدماتش تضمین ندهد دلیلی برای تمدید پروانه‌اش نداریم. دوستان آمدند و جلسات برگزار شد، امروز هم برای پیگیری کارهایشان مراجعه کردند. امیدواریم مخابرات هم به جرگه خدمات‌رسانی نوین به مردم بپیوندند.

خصوصی‌ها به صنعت فضایی می‌آیند

عیسی زارع‌پور در مراسم اختتامیه این جشنواره سخنرانی کرد و گفت: می‌خواهیم فضا را برای ورود بازیگران خصوصی فضایی فراهم می‌کنیم تا شتاب پیشرفت فضایی افزوده شود.

او افزود: در شبکه ملی اطلاعات بر اساس تاییدیه مرکز ملی بهمن سال گذشته به ۵۷ درصد پیشرفت بوده و الان به ۶۳ درصد رسیده است. برخی می‌گویند چطور دولت گذشته می‌گفت ۸۰ درصد و مرکز ملی رقم ۲۰ درصد را اعلام می‌کرد. ما از روز اول با دوستان در مرکز ملی ۵۰۰-۶۰۰ نفر ساعت وقت گذاشتیم و ۳۰ هدف عملیاتی در سند را به ۱۲۰ شاخص قابل سنجش تبدیل کردیم. برای همین اکنون چارچوب مشخص و مدونی برای پایش پیشرفت شبکه ملی اطلاعات وجود دارد.

وزیر ارتباطات همچنین بیان کرد: اروپا با قانون dma و dsa می‌خواهد سرعت رشد پلتفرم‌های بومی خود را زیاد کند. اغلب کشورهای بزرگ به سمتی پیش می‌روند که دارایی دیجیتال داشته باشند. اگر کشوری خودش دارایی دیجیتال نداشته باشد در آینده حکومت‌های محلی نمی‌توانند حقوق مردم‌شان را حفظ کنند و صاحبان سکوهای بین‌الملل این کار را می‌کنند.

زارع‌پور گفت: در حوزه پست می‌خواهیم از ظرفیت‌های بخش خصوصی برای نوآوری در مراحل مختلف کاری شرکت پست استفاده کنیم. باید اعلام زمان رسیدن مرسوله به دقیقه برسد.

https://pvst.ir/fgy
علی مومنی
علی مومنینویسنده میهمان

    در دانشگاه علامه اقتصاد خوانده‌ام با اینکه هیچ گاه عاشق آن نبودم. اولین بار در میانه دوره کارشناسی بود که در یک دوره چند ساعته روزنامه‌نگاری اقتصادی شرکت کردم که البته آورده‌ای نداشت اما سودای روزنامه‌نگار شدن را به سرم انداخت. حالا در پیوست می‌نویسم و حوزه‌‌های مورد علاقه‌ام اینترنت، اقتصاد دیجیتال و عرصه‌هایی است که اینها به عالم سیاست گره می‌خورند.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو