skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

گزارش ماه مه اسپیدتست: ایران نزول کرد، صعود جهانی متوقف شد

علی مومنی علی مومنی نویسنده میهمان

۲۸ خرداد ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

©ساخته‌شده با Bing Image Creator

گزارش ماه مه ۲۰۲۳ اسپیدتست حاکی از افت رتبه اینترنت ایران هم در بخش ثابت و هم همراه است.

به گزارش پیوست، بر این اساس رتبه اینترنت ایران در بخش همراه با دو پله افت از ۶۲ به ۶۴ در میان ۱۴۰ کشور رسیده و در بخش اینترنت ثابت نیز با نزول یک‌پله‌ای در جایگاه ۱۴۶ از بین ۱۸۱ کشور ایستاده است.

این نزول در شرایطی رخ داده است که وضعیت ایران طبق گزارش‌های اسپیدتست بهبود یافته است. میانه سرعت دانلود در شبکه موبایل با رشدی اندک به ۳۵.۶۸ مگابیت بر ثانیه رسیده است. در بخش همراه نیز میانه سرعت دانلود از ۱۱.۹۷ در ماه آوریل به ۱۲.۶۰ مگابیت بر ثانیه رسیده است. همچنین تاخیر (Latency) در بخش ثابت یک میلی‌ثانیه کم شده و رقم ۲۹ میلی‌ثانیه را به ثبت رسانده است. این شاخص در بخش همراه بدون تغییر نسبت به ماه گذشته همچنان ۲۹ میلی‌ثانیه است.

سرعت اینترنت ایران
ایران با وجود بهبود نسبی در میان کشورهای جهان رتبه نازل‌تری کسب کرده است

طبق این جدول وضعیت کشورهایی مانند فلسطین، اکراین، بحرین، اردن و ترینیداد و توباگو در بخش ثابت و کشورهایی مانند مالدیو، برونئی و توگو در بخش همراه از ایران بهتر است.

نکته قابل توجه اینکه میانه جهانی سرعت دانلود هم در بخش ثابت و هم همراه بر خلاف ماه‌های اخیر نه تنها رشد نکرده بلکه با افت اندکی نیز مواجه شده است. میانه سرعت دانلود همراه با افتی ۰.۰۸ مگابیتی عدد ۴۲.۳۰ مگابیت بر ثانیه را نشان می‌دهد. میانه سرعت دانلود ثابت نیز از ۸۰.۰۵ به ۷۹.۲۸ مگابیت بر ثانیه رسیده است. میانه سرعت آپلود در بخش ثابت نیز اندکی رشد و میانه سرعت دانلود در بخش همراه اندکی افت کرده است.

سرعت اینترنت در جهان
پس از چند ماه، رشد متوقف شده است

اوضاع در صدر این جدول تفاوت چندانی نکرده است. پنج کشور صدرنشین در بخش‌ ثابت بدون تغییر باقی مانده‌اند. سنگاپور، شیلی و امارات متحده عربی بهترین کشورها در این بخش هستند و چین و هنگ‌کنگ نیز در رده‌های چهارم و پنجم قرار گرفته‌اند.

همچنین در بخش همراه امارات توانسته صدر جدول را از آن خود کند و قطر در رده دوم ایستاده است. نروژ نیز سوم است.

https://pvst.ir/f5n
علی مومنی
علی مومنینویسنده میهمان

    در دانشگاه علامه اقتصاد خوانده‌ام با اینکه هیچ گاه عاشق آن نبودم. اولین بار در میانه دوره کارشناسی بود که در یک دوره چند ساعته روزنامه‌نگاری اقتصادی شرکت کردم که البته آورده‌ای نداشت اما سودای روزنامه‌نگار شدن را به سرم انداخت. حالا در پیوست می‌نویسم و حوزه‌‌های مورد علاقه‌ام اینترنت، اقتصاد دیجیتال و عرصه‌هایی است که اینها به عالم سیاست گره می‌خورند.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو