skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

نصر کشور: تعرفه خدمات فناوری اطلاعات ۵۵ درصد افزایش می‌یابد

علی مومنی علی مومنی نویسنده میهمان

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

©ساخته‌شده با Bing Image Creator

سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور میزان افزایش نرخ خدمات فناوری اطلاعات در کشور را ۵۵ درصد تعیین کرده است.

به گزارش پیوست، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور تعرفه‌های خدمات فنی – تخصصی انفورماتیک در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرده است. در این گزارش ذکر شده بر اساس مصوبه شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای و جلسات کارگروه تعرفه،‌ نرخ‌‌های اعلامی صرفا برای خدمات شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات مشخص‌شده و نباید مبنایی برای افزایش دستمزد به حساب بیاید. همچنین ذکر شده مبنای افزایش دستمزد در این بخش باید مطابق مصوبه شورای عالی کار یعنی ۲۷ درصد باشد.

سازمان نظام صنفی از سال ۱۳۸۹ تعرفه‌گذاری را در راستای عمل به وظایفش که در ماده ۱۲ قانون پدیدآورندگان نرم‌افزار و اختیارات قانونی ذکرشده در آیین‌نامه تشکیل سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور انجام می‌دهد.

در فصل چهارم تعرفه‌‌های ابلاغی نصر، نرخ سخت‌افزار تعیین شده است. در این خش تعرفه هر ساعت کار با اینترنت ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده است. برای ساخت ایمیل نیز هزینه ۲۱ هزار و ۱۰۰ تومان در نظر گرفته شده است. همچنین تعرفه هزینه نرم‌افزارهای ویژه تخصصی نیز ۱۸۸ هزار تومان تعیین شده است.

نگاهی به تعرفه‌های سال گذشته یعنی ۱۴۰۱ مشخص می‌کند افزایش نرخ‌های آن سال نسبت به سال ۱۴۰۰، به میزان ۴۷ درصد تعیین شده بود.

در قسمت‌هایی از لیست تعرفه‌ها ارقامی ذکر شده که شاید آنچنان با واقعیت‌های بازار مطابق نباشد. به عنوان مثال هزینه تعمیرات مانیتور LCD تا ۱۹ اینچ ۶۶ هزار و ۵۰۰ تومان و مانیتورهای بالاتر از ۱۹ اینچ ۷۱ هزار تومان مقرر شده است.

در بخش پنجم این سند تعرفه خدمات فنی زیرساخت فناوری اطلاعات مشخص شده است. به عنوان مثال تعرفه انواع کابل‌کشی، ایجاد اتصال فیبرنوری، آرایش تارهای فیبرنوری داخل ساختمان و همچنین نصب رک و آنتن مخابراتی مشخص شده است.

https://pvst.ir/esd
علی مومنی
علی مومنینویسنده میهمان

    در دانشگاه علامه اقتصاد خوانده‌ام با اینکه هیچ گاه عاشق آن نبودم. اولین بار در میانه دوره کارشناسی بود که در یک دوره چند ساعته روزنامه‌نگاری اقتصادی شرکت کردم که البته آورده‌ای نداشت اما سودای روزنامه‌نگار شدن را به سرم انداخت. حالا در پیوست می‌نویسم و حوزه‌‌های مورد علاقه‌ام اینترنت، اقتصاد دیجیتال و عرصه‌هایی است که اینها به عالم سیاست گره می‌خورند.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو