skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

وزیر ارتباطات: ۶۰ درصد مردم و کسب‌وکارها به پیام‌رسان‌های داخلی کوچ کرده‌اند

علی مومنی علی مومنی نویسنده میهمان

۲ اسفند ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

©عکس از ایرنا

وزیر ارتباطات با استناد به اینکه درآمدهای شرکت پست نه تنها کاهش پیدا نکرده بلکه اضافه شده است، ادعا کرده از پیام‌رسان‌های داخلی استقبال شده است و اکنون بیش از ۶۰ درصد مردم و کسب‌وکارها به این پیام‌رسان‌ها کوچ کرده‌اند.

به گزارش پیوست، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگویی که با خبرگزاری مجلس، به رونق کسب‌وکارهای اینترنتی در پیام‌رسان‌های داخلی اشاره کرده است.

زارع‌پور در این گفت‌وگو گفته است: همه همت ما بر این اساس است که از پلتفرم‌های داخلی حمایت کنیم تا به بهترین شکل ممکن و کیفیت بتوانند پاسخگوی نیازهای مردم باشند. پیام‌رسان‌های داخلی اعم از سروش‌پلاس، بله، ایتا و روبیکا آماده پذیرایی از همه مردم هستند لذا ما تمام زیرساخت‌های لازم را برای این پیام رسان ها فراهم کرده‌ایم.

وزیر ارتباطات در مورد کوچ مردم و کسب‌وکارها به پیام‌رسان‌های داخلی گفته است: در حال حاضر بیش از ۶۰ درصد از مردم و کسب‌وکارهای‌شان به پیام‌رسان‌های داخلی وارد شده‌اند و از این پیام‌ر‌سان‌ها استفاده می‌کنند.

او برای این اثبات این ادعا به درآمدهای شرکت پست استناد کرده و گفته است: به واقع این شاخص نه تنها به حالت قبل برنگشته که افزایش پیدا کرده است. عمده محصولات فروخته شده از طریق شرکت ملی پست ارسال می‌شود و این شاخص نشان می‌دهد که کسب‌و‌کارهای مردم در پیام‌رسان‌های داخلی رونق داشته است.

وزیر ICT از اضافه شدن قابلیت اینترکانکشن به پیام‌رسان‌های داخلی تا پایان سال نیز خبر داده: یکی دیگر از اقداماتی که در دست انجام است، به اصطلاح آماده سازی «اینترکانکشن» است. در قالب این رویه پیام‌رسان‌های داخلی می‌توانند بین خودشان پیام رد و بدل کنند. در قالب این رویه کاربر می‌تواند به پیام‌رسان مورد دلخواه خود اجازه دهد که از سایر پیام‌رسان‌ها برایش پیام ارسال شود، بنابراین این مساله در دست اقدام است و تا پایان سال انجام می شود.

گفتنی است از زمان شروع محدودیت‌های اینترنتی در انتهای شهریور ماه امسال و مسدود شدن واتس‌اپ و اینستاگرام، بسیاری از کسب‌وکارهای اینترنتی به ویژه آنهایی که از طریق اینستاگرام درآمد کسب‌ می‌کردند با مشکل مواجه شدند. کارگروه اقتصاد دیجیتال دولت با تهیه بسته حمایتی کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال در میانه آبان ماه سعی کرد این خسارت را جبران کند اما همچنان وضعیت کسب‌وکارهای اینترنتی کشور به حالت عادی بازنگشسته است.

https://pvst.ir/e83
علی مومنی
علی مومنینویسنده میهمان

    در دانشگاه علامه اقتصاد خوانده‌ام با اینکه هیچ گاه عاشق آن نبودم. اولین بار در میانه دوره کارشناسی بود که در یک دوره چند ساعته روزنامه‌نگاری اقتصادی شرکت کردم که البته آورده‌ای نداشت اما سودای روزنامه‌نگار شدن را به سرم انداخت. حالا در پیوست می‌نویسم و حوزه‌‌های مورد علاقه‌ام اینترنت، اقتصاد دیجیتال و عرصه‌هایی است که اینها به عالم سیاست گره می‌خورند.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو