استفاده از کارتخوان برای مودیان معاف از صدور صورتحساب الکترونیکی الزامی شد
مودیانی که از معافیت مالیاتی صدور صورتحساب الکترونیکی استفاده میکنند باید نسبت به نصب و…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۳ بهمن ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
وزیر ارتباطات اعلام کرد با دستور رئیس جمهوری و با همکاری کمیته فیلترینگ، در مصادیق سایتهای و پلتفرمهایی که در سالهای گذشته فیلتر شدهاند بازنگری خواهد شد تا آن دسته از سرویسهایی که دلایل فیلترینگ آنها برطرف شده، در دسترس قرار گیرند.
به گزارش پیوست، به گزارش پیوست، عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز (۱۳ بهمن ۱۴۰۱) و در حاشیه مراسم رونمایی از پروژههای توسعهای ایرانسل در جمع خبرنگاران، درباره دلایل نارضایتی مردم از وضعیت اینترنت کشور گفت: پس از دستور رئیس جمهوری درباره کیفیت اینترنت، هفته گذشته کارگروهی در وزارت ارتباطات برای بررسی علل نارضایتی مردم از وضعیت اینترنت تشکیل شد که بر اساس بررسیها بخشیهایی از مشکلات موجود به زیرساختهای ارتباطاتی کشور مربوط است که در تلاش برای برطرف کردن آنها هستیم
به گفته زارعپور، توسعه نیافتن شبکه ارتباطات ثابت و شبکه انتقال شرکت مخابرات ایران از دلایل افت کیفیت اینترنت هستند که برای برطرف کردن این مشکلات برنامه وجود دارد؛ اما در کوتاهمدت به نتیجه نمیرسند.
وزیر ارتباطات بخشی از نارضایتی کاربران را مربوط به سیاستهای فیلترینگی دانست که در سالهای گذشته اعمال شده و دسترسی مردم به سایتهایی که دلیل فیلترینگشان از بین رفته است را محدود کرده. به گفته او وزارت ارتباطات به همراه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در حال بازنگری در مصادیق فیلترینگ هستند که برخی از سایتهای مورد نیاز را رفع فیلتر کرد.
زارعپور همچنین تاکید کرد غیر از اینستاگرام، واتساپ و گوگلپلی، پلتفرمی به تازگی فیلتر نشده و به گفته او وزارت ارتباطات موافق رفع فیلتر گوگل پلی است اما این موضوع نیاز به رای اکثریت اعضای کمیته فیلترینگ دارد که در جلسه آینده این کمیته مجددا مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
او همچنین گفت وظیفه وزارت ارتباطات و شرکت زیرساخت این است که هرگونه اختلال در اینترنت را رفع کنند و کاربران میتوانند با شماره ۱۹۵ شکایتهای خود در زمینه کیفیت اینترنت را به این شماره اعلام کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد قطع بیش از ۱۰ دقیقهای اینترنت در ۵ بهمن ماه به دلیل «حمله سایبری سنگین» به مرکز تبادل ترافیک (IXP) تهران بوده است. هرچند او از عبارت «افت پهنای باند» استفاده کرد و گفت این مشکل فقط مربوط به تهران بوده است. او جزییات بیشتری از این حمله ارائه نکرد.
زارعپور اعلام کرد بیش از ۳ برابر نیاز کشور در گیتوی ورودی اینترنت، ظرفیت وجود دارد.