skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیرعامل استارت‌آپ استودیو دایان:

مدیرعامل دایان: حال کسب‌و‌کارها خوب نیست

سمانه سمیع تحریریه

۱۵ دی ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۷ دی ۱۴۰۱

فعالان حوزه شتابدهی و سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر معتقدند با وجود مشکلات اقتصادی و اجتماعی فعلی، تنها راه بقای استارت‌آپ‌ها و سرمایه‌گذاران تعامل با یکدیگر و استفاده از پتانسیل‌های درونی یکدیگر به عنوان نیروی پیش‌برنده است.

به گزارش پیوست، رویداد هم‌مسیر با محوریت چالش‌ها و فرصت‌های کسب و کارهای استارت‌آپی توسط «استارت‌آپ استودیو دایان» برگزار شد. در این دورهمی که تعدادی از مدیران استارت‌آپ استودیوها و چند تن از فعالان اکوسیستم نوآوری و فناوری در آن حضور داشتند به مشکلات و فرصت‌های موجود در فضاهای استارت‌آپی پرداخته شد.

محسن بیاتانی مدیرعامل دایان در این رویداد با اشاره به چالش‌های پیش‌ آمده در صنعت کارآفرینی ایران در چند ماهه اخیر توضیح داد: «نه برای عادی‌سازی و نه برای گلایه‌گذاری دور هم جمع شده‌ایم. حال هیچ یک از ما و کسب و کارهایمان خوب نیست؛ اما مسلم است باید برای بقای کسب و کارهایی که صدها جوان در آن مشغول به فعالیت هستند، کاری کنیم و گرنه هر روز به تعداد مهاجرت‌های استارت‌آپی افزوده می‌شود.»

او در ادامه به لزوم تعامل صنعت با فضاهای نوآوری پرداخت و گفت: «راز بقای شرکت‌های شتابدهنده و سرمایه‌گذار تعامل با یکدیگر و استفاده از ظرفیت‌های هم است. به طور مثال ما در دایان به دلیل ارتباط با صنایع سنگ و معدن می‌توانیم ظرفیت‌هایی برای سایر کسب و کارهایی که در این حوزه نوآوری‌هایی دارند ایجاد کنیم. مثلا فین‌تکی‌ها می‌توانند در بخش خدمات رفاهی این صنایع وارد شوند و امثال این نمونه‌ها.» به باور بیاتانی صنایع نیازمند نوآوری‌ها هستند و فضای استارت‌آپی نیازمند بازار کار و این دو مقوله می‌تواند مکمل فضای کسب و کاری کشور شود.

در بخش دیگری از این رویداد برخی از مهمانان، در صحبت‌های کوتاهی ضمن معرفی کسب و کارشان به ارائه پیشنهادها و نظرات خود در حوزه اکوسیستم فناوری و کارآفرینی پرداختند.

اردلان علیشاهی مدیرعامل «کانی‌بوم» شتاب‌دهنده دانش‌بنیان معدن و صنایع معدنی هم با اشاره به نیاز به تحول در صنایع سنگین تاکید کرد: «در فضای نوآوری باید ایده‌آل گرایی را کنار گذاشت و از ایده‌های کوچک استقبال کرد. صنایع صدها سال است که در حال فعالیت هستند و این فضای دیجیتال و نوآوریست که باید خود را در آنها ترکیب کند. در واقع صنایع بدون راهکارهای دیجیتال هم روند کارشان را ادامه می‌دهند پس این ما هستیم که باید تلاش بیشتری در تعامل با آنها داشته باشیم.»

نفیسه آزاد مدیر عامل شتابدهنده «آن» نیز در ادامه گفت: گرچه به نظر می‌رسد صنایع، مقاومت و گارد سنگینی در برابر نوآوری دارند؛ اما در عمل همیشه هم اینطور نیست و اگر شخصیت بنیانگذار و تیمش تاثیرگذار و ایده‌اش قابل اجرا باشد، صنایع نیز از استارت‌آپ‌ها استقبال می‌کنند.

آرش قیطاسوند مسئول شتابدهی ایمینو نیز در این رویداد تشریح کرد: «استارت‌آپ‌ها باید از مقاومت‌های پیش رویشان به عنوان نیروی پیش‌برنده استفاده کنند و در تعامل با یکدیگر از پتانسیل‌های درونیشان بیشتر بهره ببرند.»

بهترین سرمایه‌گذاری‌ها در ۲۰درصد VCها رخ می‌دهد

مریم نجفی مدیر عامل فینووا نیز در این رویداد به نقش شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر اشاره کرد و گفت: «هزاران وی‌سی در سراسر جهان وجود دارد، اما تنها ۲۰درصد از این وی‌سی‌ها هستند که استارت‌آپ‌های خوبی را تحویل بازار داده‌اند. این یعنی حوزه شتابدهی و سرمایه‌گذاری مقوله ساده‌ای نیست. در شرایط فعلیبیش از اینکه بتوانیم روی مسائل خودمان متمرکز باشیم شرایط نابه‌سامان فعلی تمرکز را از ما گرفته است. در نتیجه ما راهی جز تمرکز روی ریزنهادها و حمایت‌ از یکدیگر نداریم تا بتوانیم تغییری هر چند کوچک ایجاد کنیم.»

رویداد هم مسیر قرار است در ادامه فعالیت‌های دایان و با هدف آشنایی و استفاده بیشتر از پتانسیل‌های شتابدهنده‌ها و استارت‌آپ‌‌استودیوها ادامه پیدا کند.

https://pvst.ir/dvh
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو