ترندهای جدید تکنولوژی در سال آینده: ۲۵ جریان نوظهور فناوری در ۲۰۲۵
ترندهای تکنولوژی جدید از موضوعات جذاب امروزی هستند. امروزه فناوری با سرعتی بالا در حال…
۱۱ آذر ۱۴۰۳
۹ شهریور ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
اختتامیه دومین رویداد CWS 2022 با موضوعات روباتیک، الگوریتم، رمزنگاری و بلاکچین، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین از سوی انجمن علمی دانشجویان دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.
به گزارش پیوست، اختتامیه دومین رویداد CWS 2022 “Computer Webinar Series” از سوی انجمن علمی دانشجویان دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر، با میزبانی لحظهنگار و نوبیتکس که حامی اصلی این رویداد بود در هتل قلب تهران برگزار شد.
امیرحسین فروغی، سرپرست تیم فنی CWS، در این رویداد به تکنولوژی “Deep Fake” اشاره کرد و گفت: با استفاده از این تکنولوژی میتوان تصاویر، صوت و ویدئوهایی را تولید کرد که وجود خارجی ندارند اما واقعبینانه به نظر میرسند.
او افزود: این فناوری که در چند سال اخیر در حوزه تکنولوژی ترند شده است آدمها، چهرهها و صداهایی تولید میکند که قبل از این وجود نداشتند و توسط یک سیستم کامپیوتری ساخته شدهاند.
فروغی ادامه داد: این تکنولوژی که در آینده پیشرفتهتر نیز میشود تاثیرات خیلی عمیقی بر زندگی انسانها خواهد گذاشت. به گونهای که در جوامع بشری مرز بین حقیقت و دروغ جداییناپذیر خواهد بود.
زهرا رضوی، همبنیانگذار استارتآپ “Ussistant”، به اولین اسپیکر هوشمند فارسی در ایران اشاره کرد و گفت: استارتآپ یوسیستنت دو سال است که در بستر دیجینکست فعالیت میکند و کار آن تولید و توسعه اولین اسپیکر هوشمند فارسی است.
او افزود: NLPها «پردازش زبان طبیعی» شاخهای از هوش مصنوعی هستند که مشخصاً روی فهم زبان و تعاملات طبیعی با انسانها توسط ماشین تمرکز دارند. اسپیکرها و دستیارهای صوتی جزو اپلیکیشنهایNLP به شمار میآیند.
رضوی با اشاره به چالشهای موجود در زبان فارسی گفت: چالشی که در زبان فارسی داریم فاصلهای است که بین زبان محاورهای و نوشتاری وجود دارد. این در حالی است که دیتاهای در دسترس ما عمدتاً نوشتاری است و امیدواریم بتوانیم در این زمینه پیشرفت حاصل کنیم.