skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

فناوری

یگانه جعفری معین نویسنده میهمان

اختتامیه دومین رویداد CWS 2022 برگزار شد

یگانه جعفری معین
نویسنده میهمان

۹ شهریور ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

دومین رویداد CWS 2022

اختتامیه دومین رویداد CWS 2022 با موضوعات روباتیک، الگوریتم، رمزنگاری و بلاک‌چین، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین از سوی انجمن علمی دانشجویان دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.

به گزارش پیوست، اختتامیه دومین رویداد CWS 2022 “Computer Webinar Series” از سوی انجمن علمی دانشجویان دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر، با میزبانی لحظه‌نگار و نوبیتکس که حامی اصلی این رویداد بود در هتل قلب تهران برگزار شد.

امیر حسین فروغی
امیرحسین فروغی، سرپرست تیم فنی CWS

امیرحسین فروغی، سرپرست تیم فنی CWS، در این رویداد به تکنولوژی “Deep Fake” اشاره کرد و گفت: با استفاده از این تکنولوژی می‌توان تصاویر، صوت و ویدئو‌هایی را تولید کرد که وجود خارجی ندارند اما واقع‌بینانه به نظر می‌رسند.

او افزود: این فناوری که در چند سال اخیر در حوزه تکنولوژی ترند شده است آدم‌ها، چهره‌ها و صداهایی تولید می‌کند که قبل از این وجود نداشتند و توسط یک سیستم کامپیوتری ساخته شده‌اند.

فروغی ادامه داد: این تکنولوژی که در آینده پیشرفته‌تر نیز می‌شود تاثیرات خیلی عمیقی بر زندگی انسان‌ها خواهد گذاشت. به گونه‌ای که در جوامع بشری مرز بین حقیقت و دروغ جدایی‌ناپذیر خواهد بود.

زهرا رضوی، هم‌بنیان‌گذار استارت‌آپ “Ussistant”، به اولین اسپیکر هوشمند فارسی در ایران اشاره کرد و گفت: استارت‌آپ یوسیستنت دو سال است که در بستر دیجی‌نکست فعالیت می‌کند و کار آن تولید و توسعه اولین اسپیکر هوشمند فارسی است.

زهرا رضوی
زهرا رضوی هم‌بنیان‌گذار استارت‌آپ “Ussistant”

او افزود: NLPها «پردازش زبان طبیعی» شاخه‌ای از هوش مصنوعی هستند که مشخصاً روی فهم زبان و تعاملات طبیعی با انسان‌ها توسط ماشین تمرکز دارند. اسپیکرها و دستیارهای صوتی جزو اپلیکیشن‌هایNLP به شمار می‌آیند.

رضوی با اشاره به چالش‌های موجود در زبان فارسی گفت: چالشی که در زبان فارسی داریم فاصله‌ای است که بین زبان محاوره‌ای و نوشتاری وجود دارد. این در حالی است که دیتاهای در دسترس ما عمدتاً نوشتاری است و امیدواریم بتوانیم در این زمینه پیشرفت‌ حاصل کنیم.

https://pvst.ir/d3h

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو