سخنگوی قوه قضائیه: ۳۰۰ بیمارستان به سامانه رهگیری دارو متصل نیستند
حدود ۸۰۰ بیمارستان کشور سامانههای خود را از طریق وبسرویسها به سامانه رهگیری دارو متصل…
۲۲ مهر ۱۴۰۳
دکتردکتر استارتآپ حوزه سلامت دیجیتالی در مردادماه امسال رکورد جدیدی را در زمینه نوبتدهی آنلاین ماهانه ثبت کرد و آمار کل نوبتهای ثبتشده در این مجموعه به عدد ۶ میلیون رسید.
به گزارش روابط عمومی دکتردکتر، سامانه نوبتدهی و خدمات پزشکی آنلاین، این استارتآپ توانسته آمار ۶ میلیون نوبتدهی را در پلتفرم خود ثبت کند.
نیما فاضلی، مدیر عامل دکتردکتر، در مورد ثبت رکورد ۶ میلیون نوبتدهی آنلاین در این مجموعه گفت: در حال حاضر بیش از ۱۴ هزار پزشک با این شرکت همکاری میکنند و سه و نیم میلیون کاربر یکتا از خدمات ارائهشده این پزشکان بهرهمند شدهاند. خدمات دکتردکتر هم در تمامی استانها و بیش از ۲۰۰ شهر کشور در دسترس کاربران است.
دکتردکتر در سال ۱۳۹۴ با هدف رفع چالشهای ارتباط میان پزشک و بیمار و ثبت آنلاین نوبتهای پزشکی کار خود را شروع کرد و از سال ۹۷ و با سرمایهگذاری شرکت لیان کپیتال، روند توسعهاش را سرعت بخشید. دریافت نوبت پزشک، خدمات پزشکی و آزمایش در محل، مشاوره تلفنی با پزشکان، دریافت نوبت خدمات دامپزشکی و مجله الکترونیکی از جمله سرویسهای ارائهشده دکتردکتر در حال حاضر است.
نیما فاضلی با اشاره به اهداف آینده دکتردکتر گفت: هدف اولیه ما این است که با تمرکز بر خدمات نوبتدهی آنلاین و بهبود تجربه کاربری پزشکان و بیماران، بتوانیم آمار ۶ میلیون نوبتدهی را طی زمان کمتر از یک سال آینده تکرار کنیم. در واقع دیجیتالی شدن حوزه سلامت در ایران نسبت به میانگین جهانی روند کندی دارد و در حال حاضر تنها یک تا دو درصد از خدمات بخش سلامت به شکل دیجیتالی ارائه میشود که این آمار در سطح جهان، به طور میانگین حدود هشت درصد است.
به گفته فاضلی، کاربران دکتردکتر به بیش از ۸۰ تخصص پزشکی و مجموعه متنوعی از پزشکان متخصص و فوق تخصص دسترسی دارند و مجله اینترنتی دکتردکتر یکی دیگر از خدمات این شرکت است که با انتشار مقالات معتبر و علمی، در راستای ارتقای سطح دانش عمومی در حوزه پزشکی و سلامت فعالیت میکند. این مجله به طور ماهانه بیش از دو میلیون بازدید یکتا دارد و آمار بازدید ماهانه وبسایت دکتردکتر به بیش از چهار میلیون بازدید یکتا میرسد.
نیما فاضلی در مورد نقش لیان کپیتال به عنوان سرمایهگذار در تحول رویکردهای دکتردکتر توضیح داد: رویکرد لیان کپیتال به شرکت دکتردکتر، جنبه صرفاً کسبوکاری و مالی نیست و هدف آن خلق ارزش افزوده و تحول در اکوسیستم سلامت دیجیتالی ایران بوده است. دید مشترکی بین ما و لیان کپیتال نسبت به این حوزه وجود دارد و برای همین قرار نیست ما تنها یک سرویس سلامت آنلاین باشیم، بلکه هدف این است که دکتردکتر بخشی از چرخه سلامت الکترونیکی باشد و با تسهیل فرایندهای سخت حوزه سلامت، با کمک تکنولوژی روز و اینترنت، در کنار پزشک و بیمار قرار بگیرد.