نشان: بهجای انتساب دستاوردهای بخش خصوصی به فیلترینگ دلایل واقعی محدودیتها را بگویید
نشان در بیانیهای نسبت به صحبتهای رسول جلیلی عضو شورای عالی فضای مجازی که رشد…
۳۰ آبان ۱۴۰۳
۲۷ مرداد ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
مدیرعامل جاجیگا براین باور است که استارتآپها باید به نیازهای مردم و شرایط اقلیمی و منطقهای توجهی جدی داشته باشند.
به گزارش پیوست، بابک سهرابی، مدیرعامل جاجیگا در روز اول رویداد گیلانویکند در رابطه با ترندهای گردشگری در پاسخ به میثم زرگرپور، همبنیانگذار پادکست ده صبح در رابطه با اینکه آیا حوزه گردشگری به جز فعالیتهایی مانند فروش بلیط و معرفی اقامتگاه جای بیشتری برای رشد دارد، گفت: «واقعیت این است که هنوز حوزههای بکر و دست نخوردهای وجود دارد که میتوان در حوزه گردشگری به سراغ آنها رفت اما این کسبوکارهای جدید باید با توجه به موقعیت، اقلیم، شرایط اجتماعی و توانمندیهای ما باشد. درواقع باید روی مزیتها کار کرد.»
او با اشاره به اینکه چالشهای ما مواردی مانند شرایط اجتماعی و سیاستگذاریها هستند، ادامه داد: «با اینحال تنها کافی است فردی که قدرت تحلیل شرایط و پشتکار دارد وارد میدان شود و در ابتدا یک منطقه کوچک و مشخص را پوشش بدهد. اصرار به اینکه ما باید پلتفرمی داشته باشیم که مقیاس بالایی دارد، الزاما از نظر من موفقیت نیست. فرصتهای زیادی وجود دارند که جای کار خوبی دارند و اگر کسی وارد آنها شود، نتیجه خوبی خواهد گرفت.»
سهرابی در ادامه در رابطه با رشد پلتفرمهای گردشگری در دوران کرونا گفت: «در دوران کرونا بدون شک گردشگری کوچک شد اما گردشگری آنلاین رشد پیدا کرد چرا که کاربران میتوانستند به این پلتفرمها بهتر اعتماد کنند. علاوهبر این از دلایل دیگر این رشد، این بود که این پلتفرمها میتوانستند به نیازهای افراد بهتر پاسخ بدهند.»
سهرابی در ادامه دارایی اصلی یک استارتآپ را ایده و خلاقیت دانسته و براین باور بود که هسته اولیه یک تیم استارتآپی قرار نیست در ازای حقوق مشخص استخدام شوند و در صورت وقوع چنین حالتی نمیتوان آن را استارتآپ تلقی کرد و این مجموعه یک شرکت است.
مدیرعامل جاجیگا با تاکید بر نقش اعتماد در رشد تیم، گفت: «حضور افرادی که پیش از ورود به تیم، تلاشها و موفقیتهایی در حوزه کاری خود داشتهاند به رشد بیشتر کمک خواهد کرد.»
او با اشاره به اینکه حوزه گردشگری، حوزه بسیار ارزشآفرینی است، افزود: «با اینحال ایجاد و توسعه یک استارتآپ کار سادهای نیست و استارتآپها باید به این نکته آگاه باشند که قطعا با چالشهای زیادی مواجه خواهند شد.»
سهرابی در پایان تاکید کرد: «استارتآپها در جریان پیشبرد اهداف خود باید به نیازها و خاستگاه مردمی هم توجه کنند.»
روز اول رویداد گیلان ویکند با موضوع ترندهای فناوری در دوران پساکرونا با حضور ۱۹ منتور و فعالان حوزه استارتآپی ایران در کارخانه نوآوری گیلان برگزار شد. شرکتکنندگان این رویداد در روز اول تیمسازی کرده و ایدههای خود را برای ایجاد یک استارتاپ مطرح کردند.
در روز دوم این رویداد نیز قرار است علاوهبر توسعه تیمها و فرایند منتورینگ کارگاههایی در حوزه ساخت بومناب، اعتبارسنجی و ساخت mvp و پیچدک با ارائه منتورها برگزار شود. این کارگاهها قرار است در نهایت به گروهها کمک کند سوالات بهتری مطرح کرده و ایده نهایی خود را تکمیلتر کنند.