مدلهای پیشرفته هوش مصنوعی چینی منتشر میشوند
شرکت تحقیقاتی مینیمکس از نسل جدید مدلهای خود به نام MiniMax-01 رونمایی کرد. این مدل…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۲ مرداد ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۹ مرداد ۱۴۰۱
لایحه سرمایهگذاری کلان میلیارد دلاری تولید و تحقیقات داخلی نیمههادی که از سوی مجلس نمایندگان و سنای آمریکا تصویب شده بود، در انتظار امضای بایدن رئیسجهمور آمریکاست تا تبدیل به قانون شود. بایدن این لایحه را با هدف تقویت رقابت آمریکا در مقابل چین و سایر رقبا امضا میکند.
به گزارش پیوست، تصویب این لایحه یک پیروزی برای بایدن محسوب میشود. این لایحه یکی از محورهای اصلی در مبارزات انتخابی بایدن و مسالهای حیاتی در اقتصاد و امنیت ملی آمریکا معرفی شده است.
این لایحه یا قانون تراشهها، شامل بیش از ۵۲ میلیارد دلار کمک برای شرکتهای تولیدکننده تراشههای کامپیوتری و میلیاردها دلار اعتبار مالیاتی به منظور تشویق سرمایهگذاری در تولید تراشه است. همچنین در این قانون دهها میلیارد دلار بابت تامین مالی تحقیق و توسعه، نوآوری و توسعه سایر فناوریهای مرتبط در نظر گرفته شده است.
مجلس نمایندگان و سنا در اواخر ژوئیه ۲۰۲۲ و با حمایت حداکثری دموکراتها این لایحه را تصویب کردند. همچنین حدود یکسوم سناتورهای جمهوریخواه حمایت خود را اعلام کردند، هرچند در آستانه رأیگیری نهایی با افشای طرحهای دموکراتها برای تصویب لایحه آشتی، حمایت خود را پس گرفتند.
دموکراتها قصد دارند قبل از تعطیلات آگوست در نقطهای که رأیها در سنا ۵۰ به ۵۰ است و معاون رئیسجمهور رأی قطعی دارد، لایحه را به تصویب برسانند.
جمهوریخواهان پیشتر هشدار داده بودند در صورت اصرار دموکراتها به «لایحه آشتی»، دیگر از لایحه نیمهرساناها حمایت نخواهند کرد.
مدافعان اعتقاد دارند تقویت تولید نیمههادیها برای آمریکا امری حیاتی است: زیرا نیمهرساناها در فرایند تولید لوازم الکترونیکی مصرفی، خودرو، مراقبتهای بهداشتی و سیستمهای تسلیحاتی نقش مهمی دارند.
همچنین بایدن یکی از دلایل تورم بالای آمریکا- که ریاستجمهوی او را تحتتاثیر قرار داده- را کمبود تراشه میداند. کمبود تراشه موجب افزایش تقاضا و قیمت خودروهای دستدوم شده که با بالا رفتن تورم مرتبط است.
تراشهها در پی همهگیری کووید-۱۹ با کمبود مواجه شدند. تعطیلی کارخانهها در ابتدای شیوع کرونا، تولید تراشه در آسیا را کاهش داد در حالی که تقاضای مصرفکنندگان برای خودروها و لوازم خانگی الکترونیکی که به تراشهها نیاز دارند افزایش یافت.
سهم آمریکا نیز از تولید تراشهها در دهههای اخیر کاهش یافته و در مقابل، کشورهایی همچون چین با سرمایهگذاریهای کلان در این صنعت سهم خود را افزایش دادهاند.
منبع: cnbc
چین اصلاً رقیبی نیست تو تراشه سازی….این خبرم برا الان نیست ، صبر میکردی ۶ ماه دیگه میزاشتی
ممنون از نظرتان. لطفا به تاریخ لینکهایی که در خبر است توجه کنید.