skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیرعامل تپسی: اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی در صورت ادامه رویه فعلی، کارکردش را از دست می‌دهد

الهه صالحی الهه صالحی نویسنده میهمان

۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱

مدیرعامل تپسی معتقد است در صورت ادامه رویه فعلی، اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی کارکرد خود را از دست خواهد داد و دیگر ادامه پیدا نخواهد کرد.

به گزارش پیوست، میلاد منشی‌پور، مدیرعامل تپسی، در نشست خبری این مجموعه در رابطه با انتخابات اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی با اشاره به نوپا و آسیب‌پذیر بودن اکوسیستم استارت‌آپی ایران گفت: اتحادیه پس از پلمب شدن دفتر تاکسی‌های اینترنتی تشکیل شد و نتیجه‌ای که در آن زمان جمع به آن رسید این بود که بهتر است استارت‌آپ‌ها یا ذیل سازمان نظام صنفی بروند یا اتحادیه‌ای تشکیل بدهند و در نهایت تصمیم بر تشکیل یک اتحادیه شد که رسماً محفلی برای استارت‌آپ‌ها باشد تا توسط مجموعه‌های سنتی بلعیده نشوند.

او ادامه داد: ۶ ماه پیش اتفاقاتی در اتحادیه افتاد که دو نفر از اعضا استعفا دادند و از من دعوت شد تا زمان انتخابات وارد اتحادیه شوم تا اوضاع سروسامان داده شود.

عضو ترمیمی هیات مدیره اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی در ادامه با نوک کوه یخ خواندن موضوعاتی مانند فیلترینگ کسب‌وکارها، رسیدگی نشدن به تخلفات بادران و غیره گفت: مشاهده‌های من نشان می‌دهد موضوعات به این موارد محدود نمی‌شود و مسائل ساختاری و سیستماتیک باعث می‌شود یکسری اتفاقات بیفتد.»

به برخی وظایف رسیدگی نشد

منشی‌پور توضیح داد مسئولیت‌ اصلی اتحادیه‌ها رسیدگی به شکایت‌ها و اختلافات بین اعضا و رسیدگی به شکایت‌ها بین اعضا و مشتریان است، با این‌ حال او ادامه داد: بحث‌های انحصاری و ضد رقابتی در اکوسیستم زیاد مطرح بوده است که همه نهادها به آنها ورود کردند اما تنها جایی که به این موضوع وارد نشد و حتی یک جلسه هم برای آن تشکیل نداد اتحادیه بود.

او تاکید کرد: اتحادیه حتی سیستم اتوماسیون داخلی برای ثبت و رسیدگی به شکایات ندارد. وقتی به اتحادیه وارد شدم، متوجه شدم ورود نکردن اتحادیه به یکسری از مسائل دلایلی داشته و شاید عمدی و سیستماتیک بوده است.

منشی‌پور با اشاره به فیلترینگ برخی کسب‌وکارها توسط اتحادیه که چند ماه قبل خبرساز شد گفت: به نظر می‌رسد این رویکرد در اتحادیه وجود داشته است که همه باید در اتحادیه عضو شوند؛ حتی با زور. اما بعد از اینکه عضو شدند ما با آنها کاری نداریم. مانند موضوع بادران. اگر شکایت‌های بادران به کمیسیون شکایت‌های اتحادیه می‌آمد خیلی زودتر از طرف رگولاتوری و یک نهاد ناظر جلوی آن گرفته می‌شد اما حتی یک شکایت هم به اتحادیه نیامد. از سمت دیگر خانم شهره موسوی به عنوان عضو کمیسیون شکایت‌ها وارد شد که رد صلاحیت شد و ما بعدها متوجه شدیم ماجرا چه بوده است.

او بر این باور است که اگر اتوماسیون دریافت شکایات در اتحادیه وجود داشته باشد و اعضا بر اساس شکایت‌های دریافت‌شده رتبه‌بندی شوند، مردم معیار مناسبی برای اطلاع از میزان اعتبار کسب‌وکارهای نوپا خواهند داشت.

منشی‌پور در ادامه با اشاره به اینکه فرصت‌ها هم برای کسب‌وکارهای دیگر  برابر نیست گفت: تپسی می‌تواند گلیم خود را از آب بیرون بکشد اما فرصت‌ها و امکانات اتحادیه مانند سهم پخش تبلیغات در صداوسیما تنها بین چند عضو تقسیم شده است و ۷۰ درصد انرژی اتحادیه در ماه‌های اخیر صرف این شده که چرا تبلیغات دو هلدینگ در صداوسیما انجام نمی‌شود.

مدیرعامل تپسی ادامه داد: اتحادیه در حال‌ حاضر به صورت سیستماتیک عملاً نماینده دو هلدینگ کشور شده‌ و اهداف اتحادیه هم‌راستا با اهداف این دو هلدینگ تعیین شده که این موضوع نگران‌کننده است. من فکر می‌کنم اگر اتحادیه به مسیر پیشین خود برود، اصلاً ادامه پیدا نخواهد کرد، شاید بتوان راهی پیدا کرد که اتحادیه را به مسیر درست‌تری سوق داد.

منشی‌پور مهم‌ترین اهداف خود برای ورود به هیات مدیره اتحادیه‌ کسب‌وکارهای مجازی را ایجاد فرصت‌های برابر بین تمام اعضا، رفع انحصار، کمک به رفع مشکلات اکوسیستم و آموزش و کمک به رشد کسب‌وکارهای کوچک عنوان کرد.

او در پاسخ به سوال پیوست مبنی‌ بر اینکه چرا ائتلاف دیگری به جز تاد تشکیل نشد تا سمت‌وسوی دیگری را دنبال کند گفت: ما در روزهای آخر متوجه شدیم که لیست باز شده است. من به عنوان عضو ترمیمی هیات مدیره نمی‌دانستم انتخابات چه زمانی برگزار خواهد شد.

منشی‌پور در پایان راه‌حل را ایجاد همگرایی و تعامل بین اهالی اکوسیستم و صاحبان کسب‌وکارها دانست و گفت: اگر راه ثبت‌نام کاندیداها باز شود، افرادی در اکوسیستم حضور دارند که قادر به ایجاد تغییرات مثبت هستند.

https://pvst.ir/c8s
الهه صالحی
الهه صالحینویسنده میهمان

    روزنامه نگاری یعنی رشته‌ای که آن را با جان‌ودل انتخاب کردم، برای من از دانشکده عزیز ارتباطات علامه شروع شد و در همان ماه‌های اول به نگارش یادداشت‌های طنز برای «بی‌قانون» رسید؛ با این حال معتقدم که اولین قدم‌های روزنامه‌نگاری را با کارآموزی برای مجله محبوب دوران نوجوانی‌ام، چلچراغ برداشتم و بعد از مدتی به تحریریه خبرآنلاین و سرویس اجتماعی آن پیوستم؛ در این زمان، علاوه بر خبرآنلاین به صورت پروژه‌ای با چندین رسانه در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی همکاری کردم؛ یکی از این رسانه‌ها هفته‌نامه شنبه بود که مرا با جهان جذاب استارت‌آپ‌ها و فناوری آشنا کرد و در ادامه راه من به پیوست رسید.

    تمام مقالات

    یک دیدگاه

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو