skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

دبیر شورای عالی فضای مجازی:مدل حکمرانی باید اصلاح شود

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۱۸ دقیقه

شماره ۱۰۰

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

دبیر شورای عالی فضای مجازی:مدل حکمرانی باید اصلاح شود
روزهای پایانی سال ۱۴۰۰، وقتی از آسانسور ساختمان مرکز ملی فضای مجازی بالا می‌رفتیم تا به اتاق رئیس مرکز و دبیر شورای عالی فضای مجازی برسیم، ساختمان نیمه‌کاره مصلی روبه‌رویمان قرار گرفت و همان موقع به طنز گفتیم: «آقای فیروزآبادی هر روز با دو پروژه نیمه‌تمام مواجه می‌شود، مصلی و شبکه ملی اطلاعات.» این نکته طنزآمیز دستمایه شروع گفت‌وگوی ما بود پس از گذشت چهار سال از اولین گفت‌وگویی که با سید ابوالحسن فیروزآبادی، رئیس مرکز ملی فضای مجازی و دبیر شورای عالی فضای مجازی، انجام داده بودیم. او در این دوره از گفت‌وگو بسیار شفاف‌تر از قبل به سوالات ما پاسخ داد چنان‌که ما به عنوان خبرنگار انتظار شنیدن این کلمات را نداشتیم. منتقدان شورای عالی فضای مجازی معتقدند شورا در طول یک دهه فعالیتش نتوانسته به جایگاه اصلی خود برسد. با این نظر موافقید یا خیر؟ برآورد خودتان از یک دهه فعالیت شورا چیست؟ پاسخ به این سوال سخت است چون نمی‌دانیم با چه چیزی مقایسه می‌شویم؛ چون اگر این مقایسه نسبت به سایر حوزه‌ها صورت بگیرد، فکر نمی‌کنم چندان ناموفق بوده‌ایم. واقعیت این است که تشکیل شورای عالی فضای مجازی در آن مقطع زمانی تصمیمی درست و تیزهوشانه بود چون بعدها بسیاری از کشورها از این ایده استفاده کردند. باید به بستر زمانی تشکیل شورا و خصایص فضای مجازی در آن زمان توجه کنیم؛ چراکه خودم معتقدم ما هنوز به صورت بالغ وارد دوره فضای مجازی نشده‌ایم زیرا شروع کار ما با فضای مجازی با عصر موتورهای جست‌وجو همزمان بود در حالی که الآن وارد عصر اقتصاد دیجیتالی شده‌ایم که مباحث بسیار با جوانب متعددی در آن مطرح است. شروع کار شورا و حتی انتخاب اعضا با نگاه فرهنگی و اجتماعی صورت گرفته بود و اصلاً تکنولوژی‌محور نبود. اکنون نیز یکی از نقاط ضعف شورا از نظر من همین است که به رغم تحول فضای مجازی، شورای...

شما وارد سایت نشده‌اید. برای خواندن ادامه مطلب و ۵ مطلب دیگر از ماهنامه پیوست به صورت رایگان باید عضو سایت شوید.

وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

این مطلب در شماره ۱۰۰ پیوست منتشر شده است.

ماهنامه ۱۰۰ پیوست
دانلود نسخه PDF
https://pvst.ir/c9l
آرش برهمندتحریریه

    روزنامه‌نگاری را از ابراراقتصادی شروع کردم و مدت کوتاهی در شرق، همشهری نوشتم و در برنامه‌های تلویزیونی فناوری اطلاعات کار کردم. در مورد فناوری و تاثیرش بر زندگی و کسب و کار می‌نویسم و تاریخ شفاهی و استارت‌آپ‌ها از حوزه‌های مورد علاقه من هستند. معتقدم رسانه پل مهمی است میان انسان‌ها، تصمیم‌سازها و کسب و کارهای جهان امروز.

    تمام مقالات

    مهرک محمودی روزنامه‌نگاری را از حوزه سینما شروع کرد و در مدت کوتاهی پس از آن، با این سودا که روزنامه‌نگار باید در تمامی بخش‌ها فعالیت کند براساس یک اتفاق خیلی ساده وارد حوزه اقتصادی شد و در روزنامه‌های صدای عدالت، آزاد، ابرار اقتصادی، فرهنگ آشتی، همشهری اقتصادی و غیره به عنوان خبرنگار فعالیت کرد. همانطور که زندگی همیشه براساس اتفاق‌های ساده جلو می‌رود، فعالیت خود را به صورت نیمه وقت در در هفته‌نامه عصرارتباط در حوزه تجارت و بانکداری الکترونیکی آغاز کرد و پس از مدتی این فعالیت نیمه وقت به یک فعالیت تمام وقت تبدیل و ۹ سال به طول انجامید اما باز هم براساس یک اتفاق آنجا را ترک کرد. حال سال‌هاست که پیوست خانه مهرک محمودی است؛ اما تجارت و بانکداری و دولت الکترونیکی تبدیل به حوزه‌های مورد علاقه او شده‌اند.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو