استفاده از کارتخوان برای مودیان معاف از صدور صورتحساب الکترونیکی الزامی شد
مودیانی که از معافیت مالیاتی صدور صورتحساب الکترونیکی استفاده میکنند باید نسبت به نصب و…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۱ بهمن ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
۴۹ تیم ایرانی جزو ۶۱ استارتآپی هستند که توانستهاند نظر سرمایهگذاران گروه D۸ را برای جذب سرمایه به خود جلب کنند و تاکنون بیش از ۱۰ میلیون دلار قرارداد و تفاهمنامه سرمایهگذاری بین سرمایهگذاران و سرمایهپذیران این گروه منعقد شده است.
به گزارش پیوست، گروه D۸ امسال در قالب نشست (TIM۲۰۲۲) Technology Investment Meeting روی ۶۱ سرمایهپذیر (استارتآپ و شرکتهای کوچک) سرمایهگذاری خواهند کرد. به گفته میلاد صدرخانلو رئیس مرکز توسعه تجارت فناوری پارک فناوری پردیس، نشست TIM۲۰۲۲ با حضور ۱۹ کشور دوم و سوم اسفند در پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد و تاکنون بیش از ۱۰ میلیون دلار قرارداد و تفاهمنامه سرمایهگذاری بین سرمایهگذاران و سرمایهپذیران D۸ منعقد شده است.
صدرخانلو در ادامه عنوان کرد: برای برگزاری این رویداد بیش از ۱۲۰ جلسه B2B و ۱۲ جلسه کمیته اجرایی و دو جلسه شورای راهبری با نمایندگان بخشهای خصوصی سازمانهای سرمایهگذاری برگزار شده است و تاکنون ۱۶۷ سرمایهپذیر (استارتآپ و شرکتهای متوسط و کوچک) در نشست TIM ۲۰۲۲ثبتنام کردهاند. از ۱۶۷ سرمایهپذیر ۱۴۰ سرمایهپذیر داخلی و ۲۷تا خارجی هستند. پس از ۳۶ ساعت غربالگری اولیه در نهایت ۶۱ استارتآپ انتخاب و به سرمایهگذاران معرفی شدهاند. از ۶۱ استارتآپ معرفیشده ۴۹ استارتآپ ایرانی و مابقی از سایر کشورها هستند.
او اضافه کرد: تاکنون نیز بیش از ۱۰ میلیون دلار قرارداد و تفاهمنامه سرمایهگذاری بین سرمایهگذاران و سرمایهپذیران D۸ منعقد شده است، در صورتی که این مبلغ در سال گذشته تنها پنج میلیون دلار بوده است.
او همچنین خاطرنشان کرد تاکنون با ۷۳ سرمایهگذار توافق شده است و از آنجا که هشت کشور گروه D۸ یکهشتم مردم جهان را تشکیل میدهند و بازار بزرگی را در اختیار دارند، بسیاری از سرمایهگذاران سایر کشورها نیز به سرمایهگذاری در بازار کشورهای اسلامی در حال توسعه D8 تمایل نشان دادهاند و اگر سویه جدید کرونا (اومیکرون) اختلالی در روند برگزاری حضوری همایش دوم و سوم اسفند ایجاد نکند، ۱۹ کشور از جمله ایران، مالزی، اندونزی، ترکیه، پاکستان، ارمنستان، افعانستان، ازبکستان، آلمان، سوریه، عراق، پرتغال، امارات متحده عربی، روسیه، اتریش، اسپانیا، تونس و بوسنی و هرزگوین نیز در این نشست حضور خواهند داشت.
صدرخانلو همچنین در پاسخ به سوال پیوست، مهمترین حوزههای سرمایهگذاری از بین ۶۱ سرمایهپذیر را حوزه سلامت، ICT و فینتک عنوان کرد.
گروه هشت کشور اسلامی با نام اختصاری D۸ گروهی اقتصادی تشکیلشده از هشت کشور اسلامی در حال توسعه شامل ایران، ترکیه، پاکستان، بنگلادش، اندونزی، مالزی، مصر و نیجریه است.
صدرخانلو هدف اصلی نشست TIM۲۰۲۲ را کمک به سرمایهگذاران حوزه فناوری در هشت کشور D۸ خواند و توضیح داد: نشستهای سالانه TIM باعث میشود توسعه سرمایهگذاری و ارتباط بین سرمایهگذاران حوزه فناوری تقویت و از این طریق سرمایهپذیران نیز با بهترین سرمایهگذاران این حوزه آشنا شوند.
صدرخانلو همچنین نشست سرمایهگذاری فناوری (TIM۲۰۲۲) را فرصتی برای شناسایی سرمایهگذاران کشورهای عضو سازمان D8 و سایر کشورهای علاقهمند به سرمایهگذاری در بازار این کشورها برشمرد و گفت تیم ۲۰۲۲ امکان همکاری صندوقها و شرکتهای سرمایهگذاری را با کارآفرینها و شرکتهای استارتآپی خلاق و دارای نوآوری رقم میزند.
علاوه بر این پارک فناوری پردیس بزرگترین پارک فناوری در غرب آسیاست و نقش مهمی در فرایند نوآوری و ایجاد استارتآپهای خلاقانه حوزه فناوری دارد. او همچنین، نشست سرمایهگذاری فناورانه (TIM) را رویدادی مهم خواند و گفت: چهارمین نشست سرمایهگذاری فناوری TIM۲۰۲۲ در تاریخ دوم و سوم اسفندماه ۱۴۰۰ با حضور سرمایهگذاران و سرمایهپذیران داخلی و بینالمللی در محل پارک فناوری پردیس برگزار میشود و در همین راستا دورههایی به منظور آمادهسازی و توانمندسازی استارتآپها و فناوران داخلی در نظر گرفته شده است؛ دورههایی مثل دورههای آموزشی انتقال تجربه، شبکهسازی استارتآپهای بینالمللی، جلسات B2B و غیره.
احسان صفرنواده مدیر عامل شرکت دانشبنیان کاریز اعتماد و کارگزار نشست سرمایهگذاری برگزاری تیم ۲۰۲۲ نیز در بخش دیگری از نشست گفت: هدف «تیم ۲۰۲۲ » تنها جذب سرمایه نیست بلکه مهمترین بخش در نشست سالانه این گروه معرفی استارتآپهای ایرانی به بازارهای بینالمللی است چون بسیاری از شرکتهای دانشبنیان و استارتآپهای نوپا در ایران از لحاظ فنی توانمند هستند اما تجربه ارتباطات بینالملل را ندارند و ما در تیم ۲۰۲۲ بر آن هستیم تا تصویری پویا و نوآورانه از ایران در بین جهانیان ترسیم کنیم.