skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

توسن تکنو پایانه‌های پرداخت الکترونیک هوشمند و برمبنای اندروید تولید می‌کند

بهناز توحیدی نویسنده میهمان

۲۸ تیر ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۶ دقیقه

شرکت توسن تکنو رویکرد جدیدی در تولید پایانه‌های پرداخت الکترونیک هوشمند و برمبنای اندروید در پیش گرفته است. مدیرعامل این شرکت با بیان این مطلب اعلام کرد که طبق این تغییر رویکرد، امروز (۲۸ تیرماه) از ۳ خط تولید پایانه پرداخت الکترونیکی هوشمند رونمایی شد. به گفته محمد مظاهری این شرکت همچنین روی هوش مصنوعی در حال سرمایه‌گذاری است و براساس نیاز،روی دیوایس‌های هوشمند این فناوری را به کار می‌برند.

به گزارش پیوست، در مراسم امروز (۲۸ تیرماه) از خط تولید پایانه‌های پرداخت الکترونیکی هوشمند و برمبنای اندروید TECHNO IM30، TECHNO E800 و  TECHNO A920 PRO رونمایی شد.

محمد مظاهری، مدیرعامل شرکت توسن تکنو در مورد محصولاتی که رونمایی شدند،با تاکید براینکه توسن تکنو هم‌اکنون استراتژی برای ارائه محصولات هوشمند و برمبنای اندروید را در نظر گرفته، گفت: «امروز ۳ خط تولید رونمایی کردیم که یکی از آنها کارتخوان اندرویدی  A920 PRO  که کارتخوان معمولی هوشمند است. دیگری کارتخوان unattended برمبنای اندروید و محصول IMC است که برای جایگاه‌های پمپ بنزین و وندینگ ماشین‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای محیط‌های بیرونی استانداردهای مخصوص به خود را دارد.»

او ادامه داد: «محصول سوم که رویکرد جدیدی است، صندوق‌های فروشگاهی اندروید و هوشمند هستند. در کنار آنها نیاز به دستگاه کارتخوان نیست. هزینه‌های فروشگاه‌ها کاهش پیدا می‌کند. می‌توان روی آنها سیستم‌های ابری پیاده کرد و مانند موبایل یک اپ استور دارد و به این ترتیب اکوسیستم استارت‌آپی و فین‌تک‌ها می‌توانند سرویس‌های بسیاری از طریق آنها به فروشگاه‌ها ارائه دهند.»

براساس گفته‌های مظاهری این صندوق‌ها چون دوربین دارند مجهز به پرداخت براساس تشخیص چهره (FACE PAYMENT) هستند و به راحتی بدون کارت بانکی و موبایل تنها با تشخیص چهره از کیف پول مشتری خرید انجام می‌شود.

مظاهری با اشاره به اینکه قابلیت تشخیص چهره بر کارتخوان اندرویدی جایگاه سوخت هم امکان‌پذیر است؛ اما با یک موضوع روبرو هستند، بیان کرد: «یکی از مسائلی که با شرکت پخش داریم این است که براساس روال‌های هماهنگی و عدم معرفی رسمی کارت‌خوان‌های هوشمند مورد تایید شرکت پخش ناخواسته یک فضای غیررسمی انحصار ایجاد شده است. بهتر است شرکت پخش نسبت به معرفی وندورهای مورد تایید خود بابت هوشمندسازی جایگاه‌های سوخت و تجهیزات اقدام کند. ما نیز در تلاش هستیم تا به زودی با طی مراحل رسمی این راهکار را در جایگاه‌های سوخت کشور پایلوت و به زودی در سراسر کشور اجرایی کنیم.»

او ادامه داد: «در دنیا بازار کارتخوان unattended بازار بزرگی است. در ایران به دلیل اینکه این محصولات وجود نداشته یا نمی‌خواستند هزینه کنند، روی کیوسک‌ها یا وندینگ ماشین‌ها یک POS قرار دادند یا در جایگاه‌های سوخت دستگاه‌ها قدیمی است و روش‌های جدید پرداخت را ندارد. در شرکت پخش باید امتیازی  برای شرکتی که می‌خواهد کارتخوان با روش‌‌های جدید پرداخت تولید کند، اختصاص دهد. به این صورت هم در بخش پشتیبانی و هم بحث امنیت خیالشان آسوده است. چون بحث هک کردن دستگاه‌ها موضوع بسیار مهمی است.»

او همچنین بیان کرد: «اتفاقا از نظر تاییدیه‌های امنیت داخلی هم سیستم عامل و هم خود دستگاه کارتخوان اندرویدی سوخت ما در بررسی آزمایشگاه‌‌ها تاییدیه کامل را دریافت کردند.فکر می‌کنم کارتخوان‌های اندرویدی بسیار مورد خوبی برای سرمایه‌گذاری PSPها هستند چون تنها سرویس پرداخت روی آنها به فروشگاه‌ها عرضه نمی‌شود و فین‌تک‌ها هم می‌توانند سرویس‌های خود را ارائه دهند. دنیا و حتی در خاورمیانه به سمت اندروید حرکت کرده‌اند. در ایران به خاطر تحریم‌ها کمی دراین زمینه به کندی حرکت می‌کنیم.»

به گفته مظاهری متاسفانه کارتخوان‌های دست دوم و خیلی قدیمی کشورها که قرار است دور ریخته شود، وارد شبکه پرداخت ایران می‌شود که هم تکنولوژی قدیمی دارند و هم نمی‌توان سرویس‌های جدید روی آنها توسعه داده شود.

آنطور که مظاهری می‌گوید این سه محصول وارد بازار شدند؛ البته پیشتر عمق تولید داخل برای این محصولات وجود نداشت؛ اما هم‌اکنون در تولید پایانه‌های پرداخت بخش‌های مکانیکال و باتری و آداپتور تولید داخلی است و روی هسته اندروید هم کار می‌کنند تا این بخش را هم در داخل تولید کنند. او تاکید می‌کند که توسن تکنو هم‌اکنون رویکرد خود را تغییر داده و به سمت اندروید حرکت کرده است و معتقد است که هرکدام از پلتفرم‌ها که امکان‌پذیر است باید هوشمندسازی شوند.

محمد مظاهری، مدیرعامل شرکت توسن تکنو

او همچنین در صحبت‌‌های خود به آمار و ارقامی از تولید پایانه‌های پرداخت اشاره کرد و گفت: «از اردیبهشت ۹۷ که فعالیت خود را آغاز کردیم تاکنون بیش از ۵۰۰ هزار کارتخوان مختلف تولید کردیم. امیدوارم امسال رکورد خوبی در عرضه تولید کارتخوان ثبت و رتبه اول در کشور در تولید ۵ محصول کسب کنیم.ما در مجموع سالانه ظرفیت ۴۲۰ هزار دستگاه را در نظر گرفتیم؛ اما امکان دارد شرایط تامین ارز به صورتی شود که ۶۰ درصد از ظرفیت را تولید کنیم. اگر تامین ارز داشته باشیم تا ۳۵۰ هزار دستگاه را تولید خواهیم کرد.»

مدیرعامل توسن‌تکنو در مورد عمق خطوط تولید محصولات پرداخت‌ گفت: «محصولاتی چون D210  و A920PRO دارای عمق ۵۳ درصد هستند. همچنین محصول صندوق فروشگاهی IM30 ‏ ،۳۲ درصد عمیق تولید داخل دارد که به زودی آن را به نزدیک ۵۰ درصد خواهیم رساند. برای راه‌اندازی این سایت خط تولید هم بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری ثابت انجام شده و سرمایه در گردش این پروژه نیز بالغ بر هشت هزار و ۶۰۰  میلیارد ریال است.»

مظاهری در ادامه صحبت‌های خود به کارگیری فناوری هوش مصنوعی در دستگاه‌ها اشاره کرد و گفت: «ما در حال حاضر در حال سرمایه‌گذاری روی هوش مصنوعی هستیم و با توجه به نیاز، در دیوایس‌های هوشمند این فناوری را به کار می‌بریم؛ سرویس‌هایی چون شناخت مشتری، پرداخت و افتتاح حساب و غیره. البته هوش مصنوعی می‌تواند کاربردهای متفاوتی داشته باشد و روی تجربه مشتری اثر مطلوبی می‌گذارد.»

۳ خط تولید پایانه‌های پرداخت الکترونیکی رونمایی شد

مظاهری با اشاره به اینکه در توسن تکنو سعی شده است تا از فناوری‌های به روز استفاده کند و صندوق‌های فروشگاهی E800 یکی از آنها است، بیان کرد: «به نظر من سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ اتفاقات جالبی در فروشگاه‌ها بیفتد و سرویس‌های جذاب‌تر، فناورانه‌تر و نوآورانه‌تر داخل فروشگاه‌ها عرضه خواهد شد. البته در این زمینه باید با رگولاتوری هماهنگ‌تر شویم. فناوری همواره سبب می‌شود تا کار نوآوری ابداع شود و آنها هم باید اجازه عرضه آن را بدهند. از جمله اینکه اگر بخواهیم پرداخت از طریق تشخیص چهره را ارائه دهیم، باید به کیف پول لینک شود. به همین خاطر باید این امکانات ایجاد شود.»

براساس گفته‌های مدیرعامل شرکت توسن تکنو سال گذشته از نظر تامین ارز سال سختی بود و ۶ ماه ارز به شرکت‌های تولیدی اختصاص داده نشد در صورتی که این شرکت‌ها بایدپیوسته و منظم فعالیت کنند. از منظر مظاهری مسئولان باید برای تخصیص ارز و فرآیندهای گمرکی و حتی تغزیرات راه‌حل‌های سریع در نظر بگیرند. او تاکید می‌کند که تولید اگر یک مرجع ویژه رسیدگی داشته باشد تا به صورت ویژه خدمات عرضه کنند،هرکسی که بخواهد وارد حوزه تولید شود، به او کمک خواهد شد.

https://pvst.ir/aim
بهناز توحیدینویسنده میهمان

    سال ۸۷ به امید تغییرات بسیار در جامعه‌ام رشته علوم ارتباطات شاخه روزنامه‌نگاری را برگزیدم. به صورت پراکنده در همشهری و مجله فرهنگ وسینما می‌نوشتم. اما همواره فکر و ذکر منِ تازه‌کار پیرامون مسائل اجتماعی و سیاسی می‌گذشت. تا اینکه سال ۹۵ وارد پیوست شدم و به واسطه پیوست پا به دنیای بیکران فناوری گذاشتم و عاشقش شدم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو