انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰
با راهاندازی وبسرویس از سوی شاپرک از این پس صدور کد مالیاتی برای متقاضیان جدید درگاههای پرداخت خودکار میشود از همین رو به PSPها و پرداختیارها امکان صدور خودکار کدمالیاتی برای متقاضیان جدید درگاههای پرداخت فراهم شد.
به گزارش پیوست، درخواست صدور خودکار کدمالیاتی از سوی شرکتهای ارائه دهنده خدمات پرداخت و شرکتهای ارائه دهنده خدمات درگاه پرداخت همزمان با اجرای قانون ساماندهی درگاههای پرداخت و سامانه مودیان مطرح شده بود. در آن زمان بانک مرکزی وعده داد تا با همکاری سازمان امور مالیاتی امکان خودکار سازی صدور کد مالیاتی را فراهم کند.
در گام اول مقرر شده بود تا کدمالیاتی برای دارندگان فعلی درگاههای پرداختی که پرونده مالیاتی ندارند به صورت خودکار صادر شود. دیگر نیازی به مراجعه آنان به سازمان امور مالیاتی برای ثبتنام و درخواست کدمالیاتی نباشد. همان زمان ارائه دهندگان سرویس پرداخت از شاپرک و سازمان امور مالیاتی درخواست کرد تا این امکان برای متقاضیان جدید نیز فراهم شود.
شاپرک با همکاری سازمان امور مالیاتی وبسرویسی را فراهم کردند تا از طریق آن همزمان با ارسال مدارک متقاضیان درگاه پرداخت، کد مالیاتی نیز برای آنان صادر میشود. عملا در پی این اتفاق دیگر نیازی به مراجعه مجزا به سامانه سازمان امور مالیاتی و درخواست کدمالیاتی و ثبتنام برای پرونده مالیاتی نیست چنانکه ضمن درخواست برای دریافت درگاه پرداخت در صورتی که مدارک متقاضی تکمیل باشد به صورت خودکار برای متقاضی پرونده مالیاتی باز میشود و کدمالیاتی ارسال میشود.
مرکز توسعه تجارت الکترونیکی نیز پیش از این اقدام به ایجاد وبسرویس ارائه کدمالیاتی به صورت خودکار برای متقاضیان نماد اعتماد و درگاه پرداخت اینترنتی کرده بود. از طریق آن نیز متقاضیان نماد اعتماد الکترونیکی میتوانستند به صورت همزمان که درخواست نماد خود را ثبت میکنند درخواست درگاه پرداخت اینترنتی و همچنین کدمالیاتی کنند.
سرویس ارائه شده از طریق مرکز توسعه تجارت الکترونیکی فقط برای درگاه پرداخت اینترنتی است حال آنکه وبسرویسی که از سوی شاپرک راهاندازی شده است شامل تمامی کسب و کارهای فعال میشود.
از آذرماه سال گذشته قانون ساماندهی درگاههای پرداخت و سامانه مودیان اجرایی شد و طبق آن قانون مقرر شد تا برای تمامی درگاههای پرداخت یک کد یکتا اختصاص یابد و پیش از اقدام به ارائه درگاه پرداخت برای متقاضیان باید ابتدا کد مالیاتی برای آنان صادر شود.