skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

جزئیات تسهیلات صندوق نوآوری یونیسف برای شرکت‌های استارت‌آپی اعلام شد

تحریریه پیوست

۲۳ بهمن ۱۳۹۷

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸

صندوق نوآوری جهانی یونیسف در فراخوانی خبر از سرمایه‌گذاری بذری (Seed Money) تا سقف ۱۰۰هزار دلار در کسب‌وکارهای نوپای فناوری محور را داده که در جهت ارتقای زندگی انسان‌ها قدم بر می‌دارند.
به گزارش پیوست، این برنامه صندوق نوآوری جهانی یونیسف شامل تمامی کشورهایی خواهد شد که این سازمان در آنها برنامه کشوری دارد.

محمد جعفرنعناکار، مدیرکل حقوقی سازمان فناوری اطلاعات، در گفت‌وگو با پیوست در مورد جزییات استفاده از تسهیلات صندوق نوآوری جهانی یونیسف برای شرکت‌های استارت‌آپی ایرانی گفت:‌ «صندوق نوآوری یونیسف پیوسته روی طرح‌هایی که بر زندگی بشر تاثیر می‌گذارد سرمایه‌گذاری‌هایی انجام می‌دهد. امسال نیز قرار است این صندوق روی طرح کسب‌وکارهای نوپایی که در زمینه‌هایی مانند علم داده، یادگیری ماشینی، هوش مصنوعی و راه‌حل‌های فن‌آورانه مشابه فعالیت می‌کنند تا سقف ۱۰۰ هزار دلار و تا مرحله بزری سرمایه‌گذاری کند.» نعناکار تاکید می‌کند که لزوما هم یک شرکت استارت‌آپی یا کسب‌وکار نوپا نباید به صورت مشخص در این حوزه‌ها فعالیت داشته باشد و در صورت داشتن یک ایده مشابه در حوزه‌هایی مانند کشاورزی، آب‌وهوا و به ویژه حل مسائل بحران کم‌آبی و یا آموزش برای کودکان نیز امکان ثبت‌نام در فراخوان این صندوق را خواهد داشت. او همچنین این نکته را هم یادآوری می‌شود که کمک مالی این صندوق تا سقف ۱۰۰هزار دلار است و این شایبه نباید پیش آید که هر استارت‌آپی سهمیه ۱۰۰ هزار دلاری دریافت خواهد کرد.

براساس اظهارت او شرکت‌های استارت‌آپی ایرانی تا ۹ اسفند امکان ثبت‌نام در این فرخوان صندوق نوآوری یونیسف را خواهند داشت.

نعناکار در پاسخ به این سوال پیوست که آیا در مراحل ثبت‌نام شرکت‌های استارت‌آپی ایرانی در فراخوان یونیسف سازمان فناوری اطلاعات هم نقشی خواهد داشت یا خیر گفت:‌ «متاسفانه این فرخوان به سازمان دیر اعلام شد و تنها کاری که در این بین ما توانستیم انجام دهیم اطلاع‌رسانی است. اما ما این آمادگی را داریم که بعد از ۹ اسفند و با پایان زمان ثبت‌نام شرکت‌ها در این فرخوان، امکان صحت‌سنجی اطلاعات شرکت‌های استارت‌آپی و پیشتبانی از اطلاعات و داده‌ها را برای صندوق نوآوری یونیسف فراهم کنیم.» او تاکید می‌کند که هنوز ورود سازمان به این بخش هم در حال بررسی است و سازمان فناوری اطلاعات در حال جمع‌بندی در این زمینه است.

جزییات بیشتر در مورد فراخوان صندوق نوآوری جهانی یونیسف از طریق این لینک در دسترس است.

http://pvst.ir/5sb

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو