مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۷ بهمن ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
ارائه خدمات پایهای دولت همراه از هفته آینده توسط دو پیامرسان سروش و گپ امکانپذیر خواهد بود.
معاون وزیر ارتباطات و رئیس هیات مدیره زیرساخت در مورد آخرین وضعیت ارائه خدمات دولت الکترونیکی توسط گپ و سروش به پیوست میگوید:« جلسات فنی برای نحوه اتصال این دو پیامرسان به خدمات دولت الکترونیکی از همان سه هفته پیش آغاز شد و حالا توافقات در این زمینه بین سازمان فناوری اطلاعات به عنوان مجری فراهم کردن زیرساخت ارایه خدمات دولت الکترونیکی و این دو پیامرسان نهایی شده است.»تقریبا سه هفته پیش بود که معاون وزیر ارتباطات حمید فتاحی در گفتوگو با پیوست اعلام کرد که به زودی خدمات دولت الکترونیکی توسط این دو پیامرسان در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.
رئیس هیات مدیره زیرساخت با اشاره به اینکه سازمان فناوری اطلاعات باید محموعه زیرساختهای فنی را آماده میکرد تا امکان ارائه سرویسهای دولت الکترونیکی به صورت گسترده برای این دو پیامرسان فراهم میشد اعلام کرد که تا پایان هفته جاری فراهم کردن این زیرساختها به پایان خواهد رسید.
طبق گفته وی APIیی که در اختیار این دو پیامرسان قرار گرفتهاست متفاوت از APIهایی است که تا کنون در اختیار دستگاههای دولتی برای ارائه خدمات قرار میگرفته است.
آنطور که فتاحی به پیوست اعلام میکند از هفته آینده و با توجه به برنامههای راهبردی داخلی پیامرسانها آنها امکان ارائه خدمات پایهای دولت همراه را به صورت کامل خواهند داشت و با اضافه شدن هر خدمت به دولت همراه این خدمت از طریق دو اپلیکیشن سروش و گپ هم در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.
همچنین حمید فتاحی در پاسخ به این سوال که آیا جزییات دور دوم حمایتها از دو پیامرسان سروش و گپ مشخص شده یا خیر اعلام کرد:«ما از مرکز ملی فضای مجازی خواستیم با توجه به ابلاغیه اخیر در این زمینه که سروش و گپ را به عنوان دو پیام رسان بومی جهت دریافت حمایتهای جدید معرفی کرده بودند، جزئیات حمایتها در این بخش را مشخص کنند.» به گفته فتاحی هنوز مرکز ملی به صورت روشن در این زمینه اظهار نظر نکرده و با همکاری و تعاملی که وزارت ارتباطات با این نهاد دارد آنها در تلاش هستند تا جزییات دور دوم حمایت از پیامرسانهای منتخب از سوی این شورا اعلام شود.
اواخر آبان ماه سال جاری شورای عالی فضای مجازی با انتشار ابلاغیهای اعلام کرد حمایتهای جدید از پیامرسانهای بومی از این پس تنها محدود به دو پیامرسان سروش و گپ خواهد بود. در همین زمینه نیز معاون فناوری مرکز ملی فضای مجازی در گفتوگو با پیوست گفته بود که حمایتهای دور دوم از ۲ پیامرسان برتر اعلام شده توسط این مرکز در بخشها زیرساختی خواهد بود.
آنطور که رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت میگوید شورای عالی فضای مجازی در حال مطالعه دقیق در زمینه اعلام نحوه حمایتهای دور دوم از دو پیامرسان بومی است تا اینبار حمایتها جنبه دقیقتر و هوشمندانهتری داشته باشد.