skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

رکورد سرعت انتقال داده به ۱۷۸ ترابیت در ثانیه رسید

تحریریه پیوست

۶ شهریور ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۹ شهریور ۱۳۹۹

محققان روش تازه‌ای پیدا کرده‌اند که از طریق آن می‌توانید تمام آرشیو نتفلیکس را در کمتر از یک ثانیه دانلود کنید.

به گزارش پیوست طبق گزارش وبسایت گیزمودو (Gizmodo) محققان دانشگاه لندن (UCL) ضمن انتشار مقاله‌ای در نسخه سپتامبر مجله IEEE (موسسه مهندسی الکتریکی و الکترونیکی) از ثبت رکورد تازه‌ای به عنوان سریع‌ترین اینترنت جهان خبر دادند. این پهن‌باند فیبر نوری سرعتی برابر با ۱۷۸ ترابیت بر ثانیه دارد. این رکورد پنج برابر رکورد قبلی که از سوی محققان ژاپن ثبت شده بود سرعت دارد و نشانگر آن است تا چه اندازه به اینترنت سریع و مقرون به صرفه نزدیک شده‌ایم.

این رکورد جدید با استفاده از طیف وسیع‌تری از طول موج ها، بهبود فرایند انتقال و کاهش نویز، ظرفیت را در مقایسه با فیبر نوری رایج در جهان به دو برابر افزایش داده ‌است. این فیبرها که از عناصر نادری ساخته شده‌اند داخل هسته شیشه‌ای یک کابل نوری جای داده می‌شوند تا توان انتقال نور در فواصل طولانی افزایش پیدا کند. به‌علاوه تکنولوژی تقویت‌کننده رامان، قدرت سیگنال‌هایی که از طریق خطوط فیبر نوری ارسال می‌شوند را تقویت می‌کند. درنتیجه، داده‌ها به شکل بیهنه‌تری منتقل شده و نیاز به تکرارگر (Repeater) کاهش می‌یابد.

این اختراع چه تاثیری بر اینترنت شما خواهد داشت؟

تعویض زیرساخت فیبرنوری بسیار پرهزینه است و به هیچ وجه با به روز رسانی تقویت‌کننده کابل‌های فعلی قابل مقایسه نیست. براساس اطلاعاتی که گیزمودو درمورد این تحقیقات ارائه داده است، کابل‌‌های جدید چیزی در حدود ۵۹۴ هزار دلار در ازای هر ۰/۶۲ مایل هزینه خواهند داشت، در صورتی که ارتقای تقویت کننده برای هر ۲۵-۶۲ مایل تنها ۲۱ هزار و ۱۰۰ دلار هزینه می‌برد. کابل سریع گوگل که ژاپن را به ساحل غربی امریکا متصل می‌کند با وجود سه برابر سرعت کمتر چیزی در حدود ۳۰۰ میلیون دلار هزینه داشته است.

امکان به روزرسانی به شکلی مقرون به صرفه برای شبکه‌های سلولی و خانگی مفید خواهد بود و در بازه زمانی کوتاهی سرعت اینترنت را به شکل قابل توجهی افزایش خواهد داد. با اینکه موعد مقرری برای استفاده از این تکنولوژی مشخص نشده اما بحران کرونا توجه جهانیان را به زیرساخت اینترنت جلب کرده است.

لیدیا گالادینو، مولف ارشد این مقاله، مدرس UCL و آکادمی تحقیقات مهندسی، می‌گوید: «جدای از بحرانی که کووید-۱۹ پدید آورد، ترافیک اینترنت در ۱۰ سال گذشته به طور کلی افزایش یافته و این تقاضایی که در زمینه داده با آن مواجه هستیم باعث کاهش قیمت هزینه در ازای بیت شده است. حتی اگر هنوز کاربرد مشخصی برای این تکنولوژی‌های جدید در زندگی مردم مشخص نشده‌ باشد، این تکنولوژی‌ها به کاهش هزینه و پاسخ به افزایش تقاضا در زمینه داده‌ها کمک می‌کنند.»

منبع: inputmag

http://pvst.ir/8jk

یک دیدگاه

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو