مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۲۸ مرداد ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تنها کرونا نبود که در سال ۲۰۲۰ همهگیر شد، اعتیاد به گوشیهای هوشمند هم به دنبال این بحران همگانی شد بهگونهای که بررسیهای صورت گرفته نشان میدهد که هر فرد در طول روز یک سوم زمان بیداریاش را در گوشیهای هوشمند میگذراند.
به گزارش پیوست، براساس گزارش تازهای از سوی وبسایت تحلیلی اپ اَنی (App Annie) مشخص شد که مردم در دوره قرنطینه و دورکاری زمان بیشتری را در گوشیهای موبایل خود صرف میکنند. این وبسایت عقیده دارد که ویروس کرونا رفتار مردم در رابطه با موبایل را برای همیشه تغییر داد.
بررسیهای صورت گرفته نشان میدهد که درماه آوریل یک کاربر معمولی تقریبا یک سوم زمان بیداری خود را با گوشیهای همراه میگذرانده که این میزان تقریبا برابر با ۴.۳ ساعت در طول روز است. همچنین مشتریان و کاربران اپلیکیشنهای موبایلی ۲۵ درصد بیشتر از قبل برای اپلیکیشنها هزینه کردهاند و این رقم معادل ۵۰ میلیارد دلار در نیمه اول سال ۲۰۲۰ میشود. از سوی دیگر سرعت رشد خرید و فروش از طریق اپهای موبایلی افزایش یافته و مردم نسبت به سال ۲۰۱۹ زمان بیشتری را صرف خرید از طریق اپلیکیشنهای مختلف میکنند. در نیمه اول امسال نیز تبلیغات موبایلی ۷۰ درصد افزایش یافتهاند.
لکسی سیدو، مدیر ارشد چشم اندازهای بازار در اپ اَنی میگوید: «کوئید-۱۹ استفاده از گوشی هوشمند را به جلو راند، رشدی که در حالت عادی دو یا سه سال زمان میبرد در یک بازه تقریبا ۶ ماهه به وقوع پیوست. با ورود به فصل تعطیلات و نزدیک شدن سال ۲۰۲۱، شرکتهایی که روی تکنولوژیهای موبایل سرمایهگذاری کردهاند از رقبای خود پیشی خواهند گرفت، زیرا تکنولوژی موبایل یکی از هدایتکنندگان اصلی رشد درآمد برای کسب و کارها محسوب میشود.»
در واقع تحول حاضر به دو شکل نمود خواهد یافت، استفاده بیشتر و عمیقتر و همچنین کاربری بیشتر و گره خوردن تکنولوژی موبایل با همه جوانب زندگی نمودهای بیرونی این تحول خواهند بود.
به گزارش اپ اَنی در نیمه اول امسال، دانلود اپلیکیشن از فروشگاه اپلیشکینهای ios و گوگول پلی در اندروید به بیش از ۶۴ میلیارد مورد رسید. این مقدار ۱۰ درصد رشد را نسبت به سال ۲۰۱۹ نشان میدهد. در سال ۲۰۲۰ یک کاربر معمولی به طور میانگین ۲۷ درصد از زمان بیداری خود را در گوشیهای هوشمند سپری میکنند که این مقدار در سال ۲۰۱۹ بیست درصد از زمان بیداری بود.
جالب اینکه در کشورهایی همچون اندونزی میانگین زمانی که مردم صرف گوشیهای هوشمند خود میکنند حتی به شش ساعت رسیده است.
به گفته اپ اَنی این آمار نشان میدهد که گوشی هوشمند اولین صفحه نمایشی است که مردم اول و بیشتر از همه به آن دسترسی پیدا میکنند.
مشخصا کرونا برای بسیاری مخوف بود و علاوه بر پیامدهای درمانی، امنیت اقتصادی بسیاری را نیز به خطر انداخت اما چند گروه از کسب و کارها عملکرد خوبی از خود نشان دادند. کنفرانسهای ویدیویی شهرت زیادی پیدا کردند و فینتکها نیز موفق عمل کردند.
اپ اَنی میگوید: «چهار مورد از هر پنج اپلیکیشن تجاری معروف در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ اپلیکیشن کنفرانسهای ویدیوئی بودند. یکی از دلایل اصلی افزایش ۸۶ درصدی قیمت سهام پیپال در سهماهه دوم سال ۲۰۲۰، رشد این شرکت در زمینه گوشیهای همراه بود.»
همچنین صرف زمان بیشتر در فضای آنلاین، تبلیغات بیشتر را به دنبال داشت و طبق گزارش اپاَنی تبلیغات آنلاین ۷۰ درصد در سال ۲۰۲۰ افزایش یافتند.
منبع: forbes