skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

کمیته مشترک مجلس و وزارت ارتباطات برای پیگیری پروژه شبکه ملی اطلاعات تشکیل می‌شود

بهناز توحیدی نویسنده میهمان

۱۴ مرداد ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

نمایندگان مجلس در جلسه امروز (۱۴ مردادماه) کمیسیون صنایع و معادن با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، پیشنهاد تشکیل کمیته مشترک بین این کمیسیون صنایع و وزارت ارتباطات را برای پیگیری موضوعاتی چون شبکه ملی اطلاعات و توسعه دولت الکترونیکی را ارائه دادند. به گفته سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن در جلسات آتی کمیسیون صنایع در مورد نحوه تشکیل این کمیته بحث و گفت‌وگو می‌شود.

حجت الله فیروزی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت‌وگو با پیوست در مورد جلسه امروز نمایندگان کمیسیون صنایع و معادن با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: «امروز وزیر ارتباطات همراه با معاونان خود در جلسه کمیسیون صنایع و معادن شرکت کردند تا در مورد اقدامات و فعالیت‌های وزارت‌خانه در سال‌های اخیر گزارش‌هایی ارائه کنند. در خصوص راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات رهبری دستور ۵ بندی به وزارت‌خانه ابلاغ کردند. آقای وزیر گزارشی در مورد توسعه حوزه‌های زیرساختی شبکه ملی اطلاعات ارائه دادند. اقدامات بسیار خوبی در این مورد در وزارت‌خانه انجام شده است. در حقیقت وزارت ارتباطات به راه‌اندازی این پروژه ملی اعتقاد دارند و با جدیت این پروژه را دنبال می‌کنند و در برنامه‌های خود دستورهای مقام معظم رهبری را هم لحاظ کردند.»

او ادامه داد: «در این جلسه آقای جهرمی همچنین مدل مفهومی برای فضای مجازی و معماری فنی شبکه ملی اطلاعات را تشریح کرد. در خصوص مباحث پوشش اینترنتی و دسترسی به شبکه تلفن ثابت و همراه در شهرها و روستاها هم گزارش‌هایی ارائه شد. اقتصاد دیجیتال از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود. چون اقتصاد دیجیتال می‌تواند جایگزین درآمدها نفتی شود و به همین خاطر یکی از موضوعات حیاتی در کشور است و وزارت‌خانه هم اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده است.»

فیروزی همچنین بیان کرد: «در خصوص تحول اقتصاد دیجیتال و تاثیر آن روی اجتماع و سیاست و محیط زیست هم مطالبی در این جلسه مطرح شد. نمایندگان هم در ادامه نظرات خود را در مورد پیام‌رسان‌های داخلی و مرورگرهای داخلی و خط قرمزهایی که در فضای مجازی وجود دارد و بحث دولت الکترونیکی ارائه دادند.»

به گفته فیروزی نمایندگان در این جلسه در مورد توسعه دولت الکترونیکی و اجرای شبکه ملی اطلاعات نکاتی را بیان کردند و بر تسریع اجرا شدن این پروژه‌ها تاکید داشتند. او همچنین بیان کرد: «نماینده‌ها همچنین تاکید داشتند تا در موضوعاتی که حاکمیتی نیستند، از توان و ظرفیت بخش خصوصی استفاده شود.»

فیروزی همچنین در صحبت‌های خود به لزوم توجه به نیروهای شرکتی و قراردادی شرکت مخابرات اشاره کرد و گفت: «نمایندگان در این جلسه درمورد کارگزاران مخابراتی نکاتی را بیان کردند که در این خصوص وزیر معتقد بود که چون مخابرات خصوصی شده و عمده سهام آن در اختیار بخش خصوصی است، وزارت‌خانه نمی‌تواند تاثیر روی این موضوع داشته باشد. البته آقای جهرمی اعلام کرد که هرگونه ساز وکاری که مجلس برای شرکت مخابرات تعیین کند، وزارت‌خانه هم آمادگی همکاری دارد.»

به گفته فیروزی نمایندگان در این جلسه اعلام کردند که پیام‌رسان‌های داخلی جذابیت لازم برای جذب مخاطب ندارند و پیشنهاد دادند تا این پیام‌رسان‌ها به سمت زیباسازی پیش بروند و با روش‌های فرهنگی مخاطبان را به خود جذب کنند. او همچنین تاکید کرد: «وزارت‌خانه دراین سال‌ها اقدامات خوبی انجام دادند و البته در برخی مسائل نیاز به حمایت و همکاری بیشتر مجلس دارند. در مجموع نمایندگان در این جلسه می‌خواستند بدانند که وزارت‌خانه در حوزه‌هایی که تحت اختیار اوست مانند شبکه ملی اطلاعات و دولت الکترونیکی و اقتصاد دیجیتال تا به کجا پیش رفته است.»

او در ادامه افزود: «با ارائه گزارش‌های وزیر، در کمیسیون صنایع می‌خواهیم به جمع‌بندی برسیم تا از این به بعد با وزارت‌خانه به چه صورت همکاری کنیم و اگر نواقصی در حوزه قانون‌گذاری وجود دارد، کمک کنیم تا وزارت‌خانه به اهداف خود دست پیدا کند.»

http://pvst.ir/8eg
بهناز توحیدینویسنده میهمان

    سال ۸۷ به امید تغییرات بسیار در جامعه‌ام رشته علوم ارتباطات شاخه روزنامه‌نگاری را برگزیدم. به صورت پراکنده در همشهری و مجله فرهنگ وسینما می‌نوشتم. اما همواره فکر و ذکر منِ تازه‌کار پیرامون مسائل اجتماعی و سیاسی می‌گذشت. تا اینکه سال ۹۵ وارد پیوست شدم و به واسطه پیوست پا به دنیای بیکران فناوری گذاشتم و عاشقش شدم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو