skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

مرتضی ترک تبریزی، عضو هیات مدیره بانک تجارت:

پروژه سامانه بانکداری متمرکز بانک تجارت سال ۹۹ به نتیجه می‌رسد

تحریریه پیوست

۱۳ مرداد ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

 عضو هیات مدیره بانک تجارت اعلام کرد در سال ۹۹ پروژه راه‌اندازی سامانه بانکداری متمرکز بانک تجارت به نتیجه می‌رسد. به گفته مرتضی ترک‌تبریزی پروژه کیف پول و تسهیلات خرد از طریق شرکت سیمرغ تجارت و طراحی ماژول ارتباط با فین‌تک‌ها از جمله پروژه‌های بانکداری دیجیتال بانک تجارت است که او امیدوار است تا اواسط سال جاری به نقطه مطلوب برسند.

به گزارش روابط عمومی بانک تجارت، مرتضی ترک تبریزی، عضو هیات مدیره بانک تجارت با بیان اینکه پروژه سامانه بانکداری متمرکز در این بانک در حال انجام و پیگیری است، گفت: «خوشبختانه با حمایت مدیرعامل بانک و تلاش معاون فناوری اطلاعات به همراه تیم متخصص خود امیدواریم در سال ۹۹ پروژه سامانه بانکداری متمرکز به نتیجه برسد. با را‌ه‌اندازی این سامانه، حجم عملیات اجرایی ما در بخش فناوری اطلاعات کاهش می‌یابد. در نتیجه از ظرفیت همکاران خود می‌توانیم در سایر فازهای پروژه از جمله جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده‌ها و محصول‌سازی در کنار بخش کسب‌و‌کار بانک استفاده کنیم.»

او ادامه داد: «بانک تجارت با ساختارهای خود و نفوذ بسیار بالا در شرکت‌ها می‌تواند از این توان بالقوه برای یک جهش بزرگ در حوزه بانکداری خرد نیز بهره‌مند شود. ارتباط بانک تجارت با شرکت‌های مهم این فرصت را فراهم می‌آورد تا با کارکنان و مشتریان این شرکت‌ها همکاری کرده و سرویس‌های ویژه‌ای در زمینه بانکداری خرد ارائه دهد.»

ترک تبریزی همچین در صحبت‌های خود به پروژه‌های بانکداری دیجیتال بانک تجارت هم اشاره کرد و گفت: «بانک دیجیتال در هر حوزه‌ای راه‌حل‌های خود را دارد. به عنوان نمونه حوزه بانک‌داری شرکتی، روشی است که همین الان در بانک تجارت دنبال می‌شود و دارای استانداردهای خوبی است. این روش به نوعی تامین نیاز مالی تامین‌کنندگان محصولات است. از طریق داده‌‌هایی که از مشتریان داریم، می‌توان یک زنجیره تامین ایجاد کرد و به جای اعطای تسهیلات به خریدار، سازنده کالا را تامین مالی کنیم.»

به گفته او قرار است به مرور این فرآیند را به اکوسیستم اقتصادی بانک تجارت متصل کنند تا بتوان کالا را با مدت زمان کمتر با تامین مالی توسط بانک تولید کرده و در بازار به‌فروش رساند و حالا در این میان نیاز به شناسایی ارزش زمانی حیات مشتریان و میزان سود و زیان آن وجود دارد. عضو هیات مدیره بانک تجارت همچنین تاکید کرد: «در بانکداری خرد تراکنش‌های پرتعداد هزینه‌های بالایی را به همراه دارد و به این صورت دراین زمینه بانکداری دیجیتال می‌تواند بیشتر خودش را نشان دهد. همچنین در زمینه تسهیلات خرد و احراز هویت سپرده‌گیری، سرویس‌های متنوع سمت مشتری اعم از انتقال حساب و پرداخت‌های اینترنتی وجود دارد که می‌تواند در بانکداری دیجیتال توسط فینتک‌ها انجام شود.»

او همچنین بیان کرد: «درباره پروژه بانکداری دیجیتال در بانک تجارت ساختار بسیار خوبی تدوین شده و همین الان هم به شدت و با پشتیبانی مدیرعامل و اعضای هیات مدیره پروژه در حال انجام است.  در بخش IT و کسب و‌کار واقعا کارهای خوبی انجام شده است. مثلا پروژه کیف پول و تسهیلات خرد از طریق شرکت سیمرغ تجارت با هدایت معاونت آی‌تی در حال انجام است. ماژول ارتباط با فین‌تک‌ها نیز در حال طراحی است و سرمایه‌گذاری در این زمینه در حال پیشرفت است.»

ترک‌تبریزی در ادامه اضافه کرد: «نقشه راه این پروژه با زمان‌بندی دقیق ترسیم شده و خوشبختانه کارهای خوبی شکل گرفته و امیدواریم تا اواسط سال جاری به نقطه مطلوب برسیم. اکنون بحث آموزش در دستور کار است. بیشترین انرژی ما باید در این حوزه متمرکز شود و همکاران ما کاملا با این مباحث آشنا شوند.»

http://pvst.ir/8ea

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو