۳۴ ابزار و نرمافزار هک اخلاقی برای متخصصان فناوری اطلاعات
نرم افزار هک اخلاقی به سازمانها کمک میکند تا از اطلاعات و سیستمهای خود بهتر…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۷ مرداد ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
گوگل به تازگی از تصمیم خود برای اتصال فیبرنوری زیردریایی از آمریکا به انگلستان و اسپانیا خبر داده است. گوگل دلیل این تصمیم را بهبود خدمات در سراسر جهان اعلام کرده است.
به گزارش پیوست، گوگل باور دارد که این کابل «قدرت عمل بیشتری را در اختیار زیرساخت شبکه خدمات و محصولات تجاری این قرار می دهد.» بیکاش کولی، نماینده ارشد شبکه جهانی گوگل در بلاگ گوگل در این مورد اعلام کرد: «کابل ارتباطی گرنس هاپر درصورت اجرا یکی از اولین کابل های ارتباطی بین آمریکا و انگلیس از سال ۲۰۰۳ به بعد خواهد بود و این کابل ظرفیت این شاهراه جهانی را افزایش خواهد داد و از سرویسهایی همچون میت (Meet)، جیمیل و گوگل کلود پشتیبانی خواهد کرد.»
کولی اضافه کرد :«همچنین این پروژه اولین سرمایهگذاری ما در بخش کابلهای زیردریایی خصوصی به انگلستان و اولین مسیر کابلی تا اسپانیا خواهد بود. نقطه اتصال این مسیر به اسپانیا، منطقه تازه گوگل کلود در مادرید را به زیرساخت جهانی متصل خواهد کرد.»
دفتر مرکزی این شرکت هم اعلام کرده که این کابل «کلید فیبر نوری تازهای» را به کار خواهد گرفت که ترافیک اینترنت را به شکل بهتری منتقل خواهد کرد. همچنین این کابل ۱۶جفت فیبر (۳۲فیبر) را در درون خود خواهد داشت که نسبت به زیرساخت متصل کننده آمریکا به اروپا یک «پیشرفت مهم» محسوب میشود. این کابل قرار است از شهرهای نیویورک تا کورنوال در انگلستان و بیلبائو در اسپانیا کشیده شود. طول این کابل از آمریکا تا انگلستان ۶۲ هزار ۵۰ کیلومتر و تا اسپانیا ۶ هزار ۳۰۰ کیلومتر خواهد بود. گوگل به تازگی برای انجام این پروژه قراردادی با شرکت ارائهکننده کابلهای زیردریایی سابکام در نیوجرزی به امضا رسانده و این پروژه قرار است تا سال ۲۰۲۲ تکمیل شود. گوگل اطلاعاتی درمورد هزینه این پروژه منتشر نکرده است.
فیسبوک نیز در ماه می اعلام کرد که برای بهبود دسترسی اینترنت در آفریقا در حال اجرای یک پروژه کابل زیردریایی به این منطقه است. این شبکه اجتماعی با همکاری شرکت هایی همچون چاینا موبایل، MTN آفریقای جنوبی، اورنج فرانسه و ودافون بریتانیا و همچنین اپراتورهای محلی پروژه به سوی آفریقا را کلید زده است.
پیمانکار این پروژه شرکت شبکههای زیردریایی آلکاتل متعلق به شرکت نوکیا قرار است کابلی به طول ۳۷ هزار کیلومتر(یا حدود ۲۲۹۹۱ مایل) را برای اتصال آمریکا به آفریقا در زیر دریا نصب کند. فیسبوک ادعا میکند که «طول این کابل با محیط زمین برابری می کند.» هنوز میزان بودجه ای که فیسبوک به این پروژه اختصاص خواهد داد و همکاران رسمی این پروژه مشخص نیستند.
در حالحاضر ۹۸ درصد از ترافیک بین المللی از طریق کابلهای زیردریایی منتقل میشود. این کابلها قادرند با سرعت نور اطلاعات را در جهان منتقل و به اشتراک بگذارند. با گسترش بحران شیو ویروس کرونا، تقاضا برای استفاده از سرویسهایی همچون نتفلیکس و زوم افزایش پیدا کرده است و درنتیجه به شبکههای فعلی فشار وارد شده است. به همین دلیل برخی کارشناسان تلاش شرکتهایی مانند گوگل و فیسبوک برای دسترسی راحتتر به اینترنت را بیارتباط با بحرانهای اخیر در جهان به واسطه کرونا نمیدانند.
تام میر، مدیر ارشد و نماینده گروه تحلیل تکنولوژی از شرکت تحقیقاتی IDC در این زمینه میگوید: «بحران کرونا نشان داد که توان اتصال تا چه حد اهمیت دارد و تا چه اندازه در زندگی روزمره ما نفوذ کرده است. در این دوران بحرانی، وجود یک شبکه پایدار و مطمئن از ضروریات تجارت است.»
منبع: cnbc