بایدن کارخانههای نیمهرسانا را از بازبینیهای محیطزیستی مستثنی کرد
جو بایدن، رئيس جمهور آمریکا، روز جمعه قانونی را به امضا رساند که براساس آن…
۱۲ مهر ۱۴۰۳
در هفتمین جشنواره فناوری اطلاعات شریف اعلام شد:
۲ اسفند ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۶ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۵ فروردین ۱۳۹۹
به گزارش پیوست، در ابتدای این جشنواره احسان آراسته، مدیر ارشد فنی تیم علی بابا با اشاره به موضوع جنس دغدغههای مدیر فنی در یک مجموعه برای راهاندازی یک آکادمی گفت:«مهاجرت منابع انسانی و از طرف دیگر رشد استارتآپهای تکنولوژی چالش بزرگی برای شرکتها به وجود آورده است. در همین راستا علیبابا برای کمک به رفع این چالش، مجموعه مستقلی به نام آکادمی علیبابا را راهاندازی کرده که سعی میکنیم از مجموعههای دانشگاهی و جوانهای دبیرستانی، افراد مستعد را دورهم جمع کنیم و به آنها آموزش دهیم تا نسل بعدی از این طریق تربیت شده و وارد بازار کار شوند.» او تاکید کرد که آنها در این آکادمی تلاش خواهند کرد تا مهندسان برای رشد و پیشرفت روی کار و تخصصشان تمرکز داشته باشند. آنطور که آراسته اعلام کرد در اولین دوره آکادمی علی بابا که در حال برگزاری است ۱۰ نفر از این دوره وارد چرخه کار علی بابا خواهند شد.
مهاجرت منابع انسانی و از طرف دیگر رشد استارتآپهای تکنولوژی چالش بزرگی برای شرکتها به وجود آورده است. در همین راستا علیبابا برای کمک به رفع این چالش، مجموعه مستقلی به نام آکادمی علیبابا را راهاندازی کرده که سعی میکنیم از مجموعههای دانشگاهی و جوانهای دبیرستانی، افراد مستعد را دورهم جمع کنیم و به آنها آموزش دهیم تا نسل بعدی از این طریق تربیت شده و وارد بازار کار شوند
احسان آراسته، مدیر ارشد فنی تیم علی بابا
در ادامه سخنرانی مدیران در هفتمین جشنواره اطلاعات دانشگاه شریف، کاوه احسانی، معاون عملیات دیجیکالا اعلام کرده که این خرده فروشی آنلاین در ۱۰ سال گذشته و با وجود تمام مشکلاتی که با آن روبه رو بوده سالانه رشدی بیشتر از صددرصد را تجربه کرده است. او یکی از دلایل این رشد را باز کردن درهای دیجیکالا به روی فروشندههای ایرانی اعلام کرد و گفت: «ما با راهاندازی بخش مارکت پلیس به تمامی فروشندگان این فرصت را دادیم که در یک فرصت برابر با هم رقابت و نیازهای مشتریان ما را نیز برطرف کنند. امروز ۶۶ درصد از فروش دیجیکالا از طریق مارکتپلیس اتفاق میافتد.» احسانی یکی از مشکلات حوزه تجارت الکترونیکی را نبود محتوای فارسی قابل اعتماد اعلام کرد و توضیح داد: «کمبود محتوای فارسی ما را به این سمت هدایت کرد که خودمان به فکر تولید محتوای با کیفیت در مورد محصولات دیجیتالی باشیم. در این زمینه حتی دیجیکالا کلاب را هم راهاندازی کردیم تا کاربران را تشویق به تولید محتوا و کامنت گذاشتن پای محصولات کنیم. اما این طرح به خاطر خرابکاریهایی که به واسطه یکسری فروشنده در غالب کاربر همراه شده نتوانست خروجی لازم را برای ما داشته باشد.» احسانی در سخنرانی خود اعلام کرد که در نهایت آنها با کمک یک استارتآپ که در حوزه هوش مصنوعی و محتوا کار میکرد موفق به مدیریت تولید محتوا توسط کاربران خود شدهاند.
با راهاندازی بخش مارکت پلیس به تمامی فروشندگان این فرصت را دادیم که در یک فرصت برابر با هم رقابت و نیازهای مشتریان ما را نیز برطرف کنند. امروز ۶۶ درصد از فروش دیجیکالا از طریق مارکتپلیس اتفاق میفتد
کاوه احسانی، معاون عملیات دیجیکالا
نازنین دانشور، هم بنیانگذار و مدیرعامل دو سرویس تخفیف گروهی تخفیفان و نت برگ نیز در سخنرانی خود به مشکلات زنان برای کار در جامعه ایرانی اشاره کرد. دانشور با بیان اینکه موانع زیادی بر سر راه ورود زنان به بازار کار وجود دارد گفت: «مشکلات زنان در خانوادههای سنتی برای ورود به بازار کار به مراتب بیشتر است. آن دسته از زنانی هم که با پشت سر گذاشتن موانع خانوادگی وارد بازار کار میشوند تازه باید با موانع فرهنگی و اجتماعی به عنوان یک زن در محیط کار دست و پنجه نرم کنند.» او با اشاره به اینکه خود او به عنوان یک کارآفرین مشکلات زیادی را پشت سر گذاشته و مشکلاتی هم پیش رو دارد اعلام کرد: «شروع تخفیفان برای من با مشکلات زیادی همراه بود اما حالا خوشحالم که به کمک خانواده و اطرافیانم به موفقیتهایی دست پیاده کردهام. اما با این حال این موضوع بسیار ناراحتکننده است که آمار زنان مستقل در ایران نزدیک به ۷ درصد گزارش شده است.»
اما کیوان جامعه بزرگ، معاون توسعه راهبردی و امور شرکتهای هلدینگ فناپ در سخنرانی خود به شکستها و موفقیت کسبوکارهای مختلف در دنیا اشاره کرد و گفت: «به لحاظ آماری تعداد شکستها در دنیا بسیار بالاتر از تعداد موفقیتها است. اگر هدف مشخص داشته باشیم و روی آن تمرکز کنیم عوامل و شرایط محیطی نمیتواند مانع رسیدن ما به کاری باشد که تصمیم به انجام آن را داریم.» او تمرکز را بزرگترین و موثرترین عامل برای رسیدن به آرمانها معرفی کرد. به باور او یک الگوی مشخص برای موفقیت و یک فرمول مشخص برای شکست وجود ندارد و شرایط موفقیت یا شکست هیچ کسبوکاری هم یکی نیست. او تاکید کرد که اگر در مسیری قدم گذاشته شود که اصالت با خود به دنبال نداشته باشد مطمئنا انتهای راه به شکست مواجه خواهد شد.
بخش دیگری از سخنرانیهای این جشنواره به مشکلات تحریمی و فیلترینگ بر سر رشد کسبوکارهای نوپا اشاره داشت. میلاد بازدار، مدیرعامل آلونک، سرویس آنلاین فعال در حوزه املاک از برنامههای توسعهای این شرکت و مشکلاتی که در این زمینه به واسطه تحریم همراه آنها شده خبر داد و گفت: «سال ۱۳۹۲ ایده راهاندازی الونک به ذهنمان رسید و شرکت سرمایهگذاری رهنما از همان ابتدا سرمایهگذار ما بود. اما برای ادامه راه و توسعه نیاز به سرمایهگذاری بیشتری داشتیم.» او ادامه داد: «به همین دلیل به سراغ سرمایهگذار خارجی رفتیم اما با توجه به مشکلات تحریم و نوسانات بازار ارز نتوانستیم سرمایه لازم را جذب کنیم و همین شرایط هم باعث شد که با ۵۰ درصد تیم آلونک خداحافظی کنیم.» او ادغام آلونک با شیپور را یکی از راههای لازم و ضروری برای کسبوکارش اعلام و تاکید کرد که با این ادغام آنها توانستهاند حالا به شرایطی از رشد برسند.