skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

در نشست خبری دومین رویداد نشست سرمایه‌گذاری فناوری مطرح شد:

حضور ۲۰ سرمایه‌گذار خارجی در رویداد نشست سرمایه‌گذاری فناوری ۲۰۲۰

تحریریه پیوست

۵ بهمن ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

۲۰ سرمایه‌گذار خارجی و ۱۰۰ سرمایه‌گذار داخلی در رویداد نشست سرمایه‌گذاری فناوری ۲۰۲۰ (TIM) شرکت خواهند کرد. همچنین در این رویداد از دو استارت‌آپ خارجی در حوزه‌های فین‌تک و خدمات رونمایی خواهد شد.

به گزارش پیوست،‌ نشست خبری دومین رویداد نشست سرمایه‌گذاری فناوری ۲۰۲۰ (TIM) صبح امروز در ساختمان معاونت علمی فناوری ریاست جمهور برگزار شد. میلاد صدرخانلو، رئیس مرکز فن بازار ملی ایران و معاون ۲۰۲۰ (TIM) در این نشست خبری اعلام کرد در این رویداد آنها میزبان گروه D8 (هشت کشور اسلامی در حال توسعه) خواهند بود.
او با اشاره به اینکه هدف آنها از برگزاری این رویداد تسهیل سرمایه‌گذاری بر پروژه‌های فناوارانه در هشت کشور است و گفت: «ما تلاش می‌کنیم سرمایه‌گذاران را از کشورهای مختلف گرد هم آوریم و میان آنها همکاری مشترک ایجاد کنیم.»
به گفته صدرخانلو حدود ۲۰ شرکت سرمایه‌گذاری خارجی و ۱۰۰ سرمایه‌گذاری داخلی در این رویداد حضور دارند و مشارکت سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی و گسترش تعاملات در دیگر کشورها و سرمایه‌گذاری در داخل از جمله دیتاوردهای برگزاری این رویداد خواهد بود.

او در ادامه درباره گروه D8 گفت: «D8 شامل کشورهای مصر، نیجریه، ترکیه، ایران، پاکستان، اندونزی و بنگلادش است که با توجه به پراکندگی این کشورها، آنها یک هشتم جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند و در حال حاضر تعاملات گسترده‌ای در سطح سران در حال انجام است و یکی از فعالیت‌ها در حوزه فناوری و شبکه T10 است و دبیرخانه این رویداد در پارک فناوری پردیس است.»

صدرخانلو اعلام کرد در این رویداد سورنا ستاری، معاون علمی فناوری  ریاست جمهوری و علی وحدت، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و انجمن فرشتگان کسب‌وکارها، انجمن VC ایران و سفرای ۷ کشور دیگر هم حضور خواهند داشت.

این رویداد شامل ۶ بخش استراتژیک و تعیین‌کننده است. در این رویداد پنل‌های تخصصی درباره سرمایه‌گذاری وجود خواهد داشت که به مشارکت در سرمایه‌گذاری کمک می‌کند. همچنین معرفی تجربه‌های استارت‌آپی موفق ایرانی و خارجی بخش دیگری از این رویداد خواهد بود. در بخش دیگر، استارت‌آپ‌ها برای سرمایه‌گذاران محصولات خود را ارائه‌ می‌دهند که امید می‌رود در نهایت منجر به سرمایه‌گذاری شود. از سوی دیگر در این رویداد فرصت‌های کلان سرمایه‌گذاری و برگزاری کارگاه‌های آموزشی بخش‌های دیگر رویداد سرمایه‌گذاری فناوری ۲۰۲۰ TIM است.

صدرخانلو از حضور نمایندگان کشورهای پاکستان،‌ مصر، نیجریه، اتیوپی، بنگلادش، لبنان، هند و سوریه در جمع سرمایه‌گذاران خبر داد و گفت: «برخی از این کشورها عضو D8 نیستند اما از آنها دعوت کردیم تا این رویداد تبدیل به رویدادی بین‌المللی شود. ما محدودیتی برای بیان و طرح ایده نداریم و این یک رویداد عمومی است که همه حوزه‌های فناوری را شامل می‌شود و تاکنون میزان طرح‌ها و درخواست‌های ارائه شده در سه گروه تجهیزات پزشکی، دارو و انرژی‌های نو بیش از دیگر طرح‌ها بوده است.»

رویداد نشست سرمایه‌گذاری فناوری ۲۰۲۰ (TIM) با حضور سورنا ستاری، معاون علمی فناوری  ریاست جمهوری و علی وحدت، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و انجمن فرشتگان کسب‌وکارها، انجمن VC ایران و سفرای ۷ کشور دیگر در ۱۵ و ۱۶ بهمن ماه برگزار خواهد شد

او در ادامه اعلام کرد که تاکنون ۲ استارت‌آپ خارجی، یکی در حوزه فین‌تک از کشور هند و دیگری در حوزه ارائه خدمات از لبنان، برای حضور در این رویداد انتخاب شدند. او گفت: «ما پیشنهاد می‌کنیم که فعالان حوزه فناوری به دنبال استفاده از پول هوشمند باشند و این به معنی استفاده از بازارها و همچنین دریافت مجوز برای فعالیت در کشوهای دیگر است.»

او در ادامه درباره بودجه‌ای که برای این کار به آنها اختصاص داده شده گفت: «بودجه در نظر گرفته شده اجرایی است و به شبکه انتقال فناوری داده شده است. قرار است جایزه فناوری به صورت سالانه به بهترین فناوری هشت کشور گروه D8 داده شود.»

به گفته او تاکنون ۱۵ طرح از میان بیش از ۱۰۰ طرح ارائه شده گزینش و از میان این ۱۵ طرح، سه طرح برای انعقاد قرارداد انتخاب شده‌اند.

صدرخانلو در ادامه تاکید کرد: «در این رویداد ۳۷ مهمان خارجی وجود دارد و راهکارهایی برای انتقال و سرمایه‌گذاری با وجود تحریم‌ها در نظر گرفته شده است.»
او در پاسخ به این سوال که چرا ایران برای برگزاری رویداد انتخاب شده گفت: «ایده تبادل فناوری از سوی ایران در گروه D8 مطرح شد و چون عزم ما برای این موضوع جدی بود، مسئولیت اجرایی رویداد بر عهده ایران گذاشته شد. این به معنی بهترین بودن ما در حوزه فناوری در میان این هشت کشور نیست.»

او در پایان تاکید کر که هنوز در ابتدای مسیر قرار دارند و به دنبال برگزاری این رویداد در دیگر کشورها نیز هستند که استارت‌آپ‌های ایرانی مهمان آنها باشند و به همین دلیل هم حضور استارت‌آپ‌های دیگر کشورها مورد توجه بوده است.

دومین رویداد نشست سرمایه گذاری فناوری ۲۰۲۰ (TIM) در روزهای پانزدهم و شانزدهم بهمن ماه در پارک فناوری پردیس در سالن همایش‌های ساختمان فن بازار برگزار خواهد شد.

http://pvst.ir/7cx

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو