بایدن کارخانههای نیمهرسانا را از بازبینیهای محیطزیستی مستثنی کرد
جو بایدن، رئيس جمهور آمریکا، روز جمعه قانونی را به امضا رساند که براساس آن…
۱۲ مهر ۱۴۰۳
۲۶ تیر ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۱ آذر ۱۳۹۹
فقط در ۴۰ هزار سفر از ۲ میلیون سفر پرداخت کرایه تاکسی به صورت الکترونیکی و از طریق کیوآرکد صورت میگیرد.
مدیرعامل اپلیکیشن تومن با بیان این مطلب در گفتوگو با پیوست گفت: «در تهران روزانه دو میلیون سفر با تاکسی انجام میشود که تنها در دو درصد آنها (۴۰ هزار سفر) کرایه تاکسی الکترونیکی پرداخت میشود.»
به گفته هادی علوی در شرایط فعلی بیش از ۴۰ درصد رانندگان پرداخت با کیوآر کد را نمیپذیرند چرا که این رانندگان از اجرای این راهحل در ابتدای مسیر آسیب دیدند.
مدیرعامل تومن با اعلام این موضوع که تیم تومن همپذیرندگی را قبول دارد اما معتقد است فرآیند باید دقیق نوشته شود که کاربر و راننده هیچکدام آسیب نبینند. او افزود: «ما حاضریم طرح درست و دقیقی که پیادهسازی آن به بازار فعلی آسیب نمیزند را پیادهسازی کنیم اما طرح فعلی این شرایط را ندارد و معتقدیم با این مدل پرداخت الکترونیکی آسیب میبیند.»
پیش از این، رئیس سازمان تاکسیرانی در یک نشست خبری اعلام کرده بود که کیف پول «ریالو» و «فونپی» برای پرداخت آنلاین کرایهتاکسی به یکدیگر متصل شدهاند و تومن هم با انتشار بیانیهای از تصمیمات اخیر سازمان تاکسیرانی در اجرای طرح همپذیرندگی شرکتهای پرداخت الکترونیکی کرایه تاکسی انتقاد کرده بود.
علوی با اشاره به اینکه موضوع پرداخت الکترونیکی مساله مشخصی است که اعتماد مردم نباید در آن آسیب ببیند گفت: «این بازار در حال حاضر احساس قابل اتکا بودن را به کاربران نمیدهد. ما سعی کردیم این موضوع را درباره کسبوکارمان رعایت کنیم.»
تاکسیرانی هم با انتشار بیانیهای اعلام کرده بود معماری طرح همپذیرنگی شرکتهای پرداخت الکترونیکی کرایه تاکسی زمینه بروز هر گونه انحصار یک جانبه یا چند جانبه را از بین خواهد برد.
علوی با اشاره به آمار استفاده از پرداخت الکترونیکی در تاکسیها گفت: «این نشان میدهد بازار به بلوغ نرسیده و آسیبپذیر است و حرکتهای بدون گفتوگو و هیجانی میتواند به آن آسیب بزند.»
او به تفاهمنامهشان با تاکسیرانی اشاره کرد و گفت: « حمایت جانبدارنه تاکسیرانی از یک شرکت جرم است. تاکسیرانی با تمام شرکتهای درگیر در پرداخت الکترونیکی کرایه تاکسی تفاهمنامه امضا کرده و نباید از شرکتهای دیگر حمایت کند و اگر این اتفاق بیفتد ما شکایت حقوقی خواهیم کرد. در مفاد تفاهمنامه ما با تاکسیرانی از طرحی که میخواهند اجرا کنند چیزی گفته نشده است و ما چنین تعهدی نداریم. تاکسیرانی طرحی که ناقص است را میخواهد از پایانه ونک که شلوغترین پایانه است شروع کند و این باعث آسیب به بازار ما میشود.»
علوی در پاسخ به سوال دیگری درباره نحوه تسویه حساب آنها با رانندهها گفت: «شرکتها تسویه را با پایا انجام میدهند و پایا گزارش زمان ورود پول به حساب راننده را نمیدهد. ما براساس پایا تسویه نمیکنیم بلکه با هشت بانک حساب به حساب داخلی باز کردیم و از ساعت پنج و نیم تا هفت و نیم تسویههایمان را خودمان انجام میدهیم. از سوی دیگر ما امکان تسویه آنی برای راننده فراهم کردیم. ما از اعتبار خودمان به راننده پول میدهیم که این آرامش خاطر را برای راننده فراهم کنیم و این کیفیت سرویس است نه جنگ قیمت.»
او معتقد است چند کیوآر کدی رفتار شایعی نیست و در این باره گفت: «۱۰ درصد بازار این رفتار را دارد اما غالب ماشینها به این شکل در نیامدند. اما در بازار کیوآرکدی در نهایت کسی که کیفیت سرویس بهتری داشته باشد باقی میماند و بقیه حذف میشوند.»