skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

پرداخت زکات فطریه به صورت الکترونیکی

تحریریه پیوست

۱۳ خرداد ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۸ دی ۱۳۹۸

پرداخت زکات فطریه بر مسلمانان واجب و موعد پرداخت آن از غروب روز آخر ماه مبارک رمضان تا ظهر روز عید فطر است. برای کسانی که در نماز عید فطر شرکت می‌کنند،‌ بهتر است قبل از نماز عید، این مبلغ را پرداخت یا از مجموع اموالشان جدا کنند؛ اما براساس استفتای صورت‌گرفته از مقام معظم رهبری، واریز زکات فطره قبل از حلول ماه شوال، برای پرداخت‌های اینترنتی که وجوهات به‌صورت امانت دریافت می‌گردد، مانعی ندارد.

به گزارش پیوست، برای پرداخت فطریه به صورت اینترنتی راه‌های مختلفی وجود دارد که برخی از آنها به قرار زیر هستند:

۱- اپلیکیشن پات: این اپلیکیشن متعلق به شرکت کارت اعتباری ایران کیش است و براساس اعلام این شرکت، تمامی مبالغ فطریه عام پرداخت شده از طریق این اپلیکیشن به حساب کهریزک واریز خواهد شد.

۲- اپلیکیشن بله: این اپلیکیشن متعلق به شرکت پرداخت الکترونیک سداد است و به منظور پرداخت فطریه باید از بازوی emdadbot  استفاده کرد.

۳- اپلیکیشن فطریه: این اپلیکیشن را بانک پاسارگاد برای سیستم‌عامل‌های اندروید، راه‌اندازی کرده و بر بستر کد دستوری #۷۲۰* فعالیت می‌کند که مبالغ فطریه را به حساب سازمان بهزیستی کشور واریز می‌کند.

۴- اپلیکیشن صاپ: اپلیکیشن صاپ بانک صادرات، قابلیت محاسبه فطریه بر اساس قوت غالب (نان یا برنج) و تعداد نفرات را فراهم کرده و یک منو به پرداخت کفاره اختصاص یافته است.

۵- پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری: پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری به آدرس www.leader.ir نیز در بخش «پرداخت وجوهات شرعی» امکان پرداخت فطریه را فراهم کرده است.

۶- پست بانک: کلیه درگاه‌های پرداختی پست بانک ایران اعم از اینترنت بانک، همراه‌بانک و دستگاه‌های خودپرداز، وجوه شرعی فطریه عام و سادات و کفاره روزه را به حساب سازمان بهزیستی کشور واریز می‌کند.

فطریه عبارت است از سه کیلو طعام غالب هر مسلمان اعم از جو، گندم و برنج و اقلامی که به‌عنوان طعام محسوب می‌شوند. بر اساس محاسبات صورت‌گرفته میزان زکات فطره برای یک نفر با محاسبه سه کیلو گندم، ۸ هزار تومان است؛ اما اگر کسی از برنج بیشتر از نان استفاده می‌کند، میزان فطریه بر اساس قیمت برنج محاسبه می‌شود. براساس اعلام دفتر مقام معظم رهبری مبلغ زکات فطریه و کفاره برای سال ۱۳۹۸ بدین صورت است:

۱- حداقل فطریه برای هر نفر: ۸ هزار تومان

۲- کفاره یک روز قضای روزه عذر: ۲۵۰۰ تومان

۳- کفاره یک روز قضای روزه عمد (اطعام ۶۰ فقیر): ۱۵۰ هزار تومان

http://pvst.ir/5yw

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو