نسل آینده POSها، دستگاههای هوشمندی با امکاناتی فراتر از پرداخت هستند
نسل آینده پایانههای پرداخت الکترونیکی بانکی شامل دستگاههای هوشمندی خواهند بود که امکاناتی فراتر از…
۴ آذر ۱۴۰۳
۳ شهریور ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی در گفتوگوی اختصاصی با پیوست تاکید کرد هیچوقت بانک مرکزی برای فیلترینگ درخواستی نداده است . ناصر حکیمی بر این باور است که تصویب قوانین در حوزه رمزارزها به این معناست که با اطلاعات ناقص قانونگذاری انجام شده است. اما این موضوع به نظر میرسد از سوی نهادهای دیگر پذیرفته نمیشود و آنها اصرار دارند بانک مرکزی قاعدههایی برای رمز ارزها تعیین کند .
او اشاره میکند که در هیچ جای دنیا هنوز به این حجت نرسیدند که مقررات مشخصی برای رمزارزها بگذارند و به صورت قطعی بگویند ممنوع است یا آزاد. موضوع رگولاتورهای پولی در این بخش بیشتر مانیتورینگ است.
او با اشاره به پروتوتایپ رمز ارز تهیه شده از سوی بانک مرکزی گفت: ما دنبال هجوم مردم برای خرید رمزارز نیستیم. آنچه که مردم به دنبال آن میروند چیزی است که توسط بخش خصوصی توسعه پیدا میکند نه آنچه که توسط نهاد دولتی توسعه مییابد. در این مدل ما میخواهیم در جادهای که در اختیار داریم خصوصیات ماشینی که میتواند عبور کند را بگوییم.
حکیمی با اشاره به رقابتی که میان بانکها و فینتکها شکل گرفته است گفت رقابت بانکها و فینتکها در آینده بسیار داغ میشود و تقریبا تبدیل به یک جنگ خونین خواهد شد. البته این خونریزی بشتر شبیه حجامت است. خون بد از بدن خارج میشود.
او این انتقاد را که بانک مرکزی بیشتر طرف بانکها را میگیرد رد کرد و گفت: بانک مرکزی نه طرفدار فینتک است نه طرفدار بانک بلکه سعی میکند بازار را تنظیم کند.
مشروح گفتوگوی پیوست با ناصر حکیمی، معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی را در آپارت ببنید.