skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

نیم‌روز بهاری در مرکز نوآوری پارادایس‌هاب

کوبیدن در بهشت*

بهناز توحیدی نویسنده میهمان

۲۶ خرداد ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۱۲ دقیقه

شماره ۶۸

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

بهمن ۹۶ نخستین‌ بار برای تهیه گزارش از استارت‌آپ لوکسین‌تک وارد مرکز نوآوری پارادایس‌هاب شدم. این مرکز در میان باغ‌های وسیع باغ بهشت بنا شده است و معماری خیره‌کننده و خاص آن آدمی را مجذوب خود می‌کند. بار دیگر نیز بهمن ۹۷ برای عکاسی از دفتر تهران استارت‌آپ باسلام به این مکان قدم گذاشتم. رفت‌وآمد دوباره به این مرکز یک پیام برای من داشت: به احتمال زیاد با توجه به شرایط اقتصادی کنونی و نبود ثبات در بازار مسکن، کسب‌وکارهای بسیاری از فضاهای کار اشتراکی به عنوان محل کار بهره می‌برند و برای استارت‌آپ‌گردی‌‌های دیگری نیز به این مرکز ویژه خواهیم آمد؛ مانند سومین هفته اردیبهشت‌ماه ۹۸ که برای چندمین بار وارد پارادایس‌هاب شدیم اما با یک تفاوت: این بار برای استارت‌آپ‌گردی سراغ تیم مرکزی پارادایس‌هاب رفتیم. پارادایس‌هاب مرکزی نوپا و در حال جان گرفتن است و بنیان‌گذاران آن برای آینده این مرکز نقشه‌های بسیاری در سر می‌پرورانند. در یک نیم‌روز خنک بهاری محمدتقی کریمی، هم‌بنیان‌گذار و راهبر ارشد برند پارادایس‌هاب، قصه راه‌اندازی این مرکز را برای ما تعریف کرد.

پارادایس‌هاب زمینه کاری: فضای کار اشتراکی نیروی انسانی: ۳ نفر سال تاسیس: ۹۶ اگر تا انتهای اتوبان امام علی را طی کنیم و هنگام ورود به اتوبان ارتش، خروجی درست را خارج شویم، نرسیده به پژوهشگاه دانش‌های بنیادی دروازه‌ای بی سردر باز شده است به سوی باغ‌های وسیع پوشیده از درختان سرسبز و انبوه و سربه‌فلک کشیده. پس از گذر از دروازه و هماهنگی با نگهبانی، به جاده‌ای می‌رسیم که یادآور جاده‌چالوس است به همان زیبایی و آرامش. پس از پایان جاده میدان کوچکی پیش روی ماست که از آن میدانک ساختمان پارادایس‌هاب به چشم می‌آید. ساختمانی عظیم با معماری خاص و فضایی دنج. با محمدتقی از میان میز و صندلی‌های تیم‌ها گذر می‌کنیم. فضای پارادایس‌هاب شکل هندسی مشخصی ندارد و هر گوشه آن متعلق به دفتر کاری است. دیوارهای رنگارنگ و کیوسک تلفن عمومی ساخته‌شده برای صحبت با تلفن یا محلی برای تمرکز سبب می‌شود تا لحظه‌ای از حرکت بایستیم. بین محل کار و بوفه دیواری کشیده شده است. از پله‌های چوبی و مارپیچ برای رسیدن به تراس بالا می‌رویم و روی مبل‌های راحتی رنگانگ می‌نشینیم و به منظره سراسرسبز باغ می‌نگریم. کنار راه‌پله درختی به جای قطع شدن محصور در شیشه رشد می‌کند و شاخ و برگ‌هایش از تراس چوبی سر درآورده‌اند. با صحبت‌های محمدتقی و آن معماری جالب ساختمان دریافتیم مرکز نوآوری پارادایس‌هاب متفاوت‌تر از تمام استارت‌آپ‌هایی است که تابه‌حال رفته‌ایم. مرکز نوآوری پارادایس‌هاب در باغ بهشت راه‌اندازی شده است. مالکیت باغ بهشت به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام تعلق دارد. ستاد اجرایی چهار زیرمجموعه دارد: هلدینگ تدبیر، سازمان املاک و مستغلات، بنیاد برکت و موسسه دانش‌بنیان برکت. هر کدام از زیرمجموعه‌ها فعالیت خاصی را بر عهده دارند. موسسه دانش‌بنیان برکت هم سرمایه‌گذار خطرپذیر است و روی استارت‌آپ‌ها سرمایه‌گذاری می‌کند. یکی از بهره‌برداران باغ بهشت موسسه دانش‌بنیان برکت است، پارادایس‌هاب نیز مدیریت آن را بر عهده دارد...

شما وارد سایت نشده‌اید. برای خواندن ادامه مطلب و ۵ مطلب دیگر از ماهنامه پیوست به صورت رایگان باید عضو سایت شوید.

وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

این مطلب در شماره ۶۸ پیوست منتشر شده است.

ماهنامه ۶۸ پیوست
دانلود نسخه PDF
http://pvst.ir/2qe
بهناز توحیدینویسنده میهمان

    سال ۸۷ به امید تغییرات بسیار در جامعه‌ام رشته علوم ارتباطات شاخه روزنامه‌نگاری را برگزیدم. به صورت پراکنده در همشهری و مجله فرهنگ وسینما می‌نوشتم. اما همواره فکر و ذکر منِ تازه‌کار پیرامون مسائل اجتماعی و سیاسی می‌گذشت. تا اینکه سال ۹۵ وارد پیوست شدم و به واسطه پیوست پا به دنیای بیکران فناوری گذاشتم و عاشقش شدم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو