کدام صرافیهای ایرانی سرویس لایتنینگ را ارائه میدهند؟ وقتی سرعت به صرفه نیست
افزایش هیجان در بازار و شکلگیری نوسان روی نمودارها به معنی افزایش معاملات کاربران است.…
۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
رئیس مرکز اطلاعات مالی، حوزه رمزارز را نیازمند تدوین قواعد شناسایی عملیات مشکوک میداند. او از شناسایی ۳۵۰ شخص حقیقی با گردش مالی بیشتر از ۱۵۰ هزار میلیارد تومانی خبر داده که فاقد پرونده مالیاتی بودند.
به گزارش پیوست، هادی خانی رئیس مرکز اطلاعات مالی معتقد است حوزه رمزارزها بازاری شایع برای کلاهبرداری و پولشویی است. به گفته خانی: تشکیل پروندههای کثیرالشاکی در حوزه رمزارز نشان دهنده تهدیدات این عرصه است. همچنین به گفته او: رمزارزها به دلیل ماهیت غیرمتمرکز و ناشناسی ابزاری جذاب برای فرار مالیاتی به عنوان یک جرم منشا پولشویی محسوب میشوند.
او در گفتوگو با ایسنا اعلام کرده اقدامات پیشگیرانه و هدفمندی از سوی مرکز اطلاعات مالی در رابطه با مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم برای حوزههای نوظهور مانند رمزارزها و سکوهای خرید و فروش طلا صورت گرفته است.
به گفته خانی: در بررسی گزارش معاملات و عملیات مشکوک واصله به مرکز اطلاعات مالی، ۳۵۰ شخص حقیقی با گردش بیش از ۱۵۰ هزار میلیارد تومان شناسایی شدند که فاقد پرونده مالیاتی بودند و جهت پیشگیری از فرار مالیاتی و برخورد قانونی به سازمان امور مالیاتی کشور معرفی میشوند.
همچنین رئیس مرکز اطلاعات مالی از بررسی عملکرد مالی ۶۰ صرافی خبر داد. به گفته او: ملکرد مالی ۶۰ صرافی رمزارز با ۱۲۵۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی و عملکرد صاحبان امتیاز سکوهای خرید و فروش طلا تحلیل شد که به شناسایی و پیشگیری از جرایم مالی در حوزههای نوپدید کمک شایانی کرد.
خانی در مورد برخورد با مظونان به پولشویی گفت: در عملیات بانک مرکزی تراکنشهای مشکوک رصد و شناسایی و پس از بررسی و تأیید مرکز اطلاعات مالی، حسابهای اشخاص مظنون به پولشویی در این حوزه مطابق با قانون مسدود و گزارش موضوع بهمنظور پیگرد قانونی به نهادهای ذیصلاح ارسال شد.