سامانههای مشترک ۱۴ دستگاه اجرایی مشمول قانون برنامه هفتم توسعه تکمیل شد
سامانههای مشترک ۱۴ دستگاه اجرایی مشمول قانون برنامه هفتم توسعه تکمیل شد. این اقدام پس…
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴
سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در مراسم اختتامیه آیوکاپ گفت: نخبگان و دانش آموختگان هوش مصنوعی به سرعت در حال حرکت در این حوزه هستند و به موازات رشد جهانی پیش میروند. این در حالی است که رشد بسیاری از مدیران و مسئولان متوازن با بخشهای دیگر جامعه نیست. در واقع با یک رشد نامتوازن بین مردم و مسئولان مواجه هستیم.
به گزارش روابط عمومی آیولرن، مسابقات آیوکاپ هر ساله در زمینه ایدهپردازی، نوآوری و چالشهای برنامهنویسی و هوش مصنوعی برگزار میشود. در این دوره از مسابقات، جایزه نقدی ۳۰۰ میلیون ریالی به برندگان بخش جایزه بزرگ، حوزههای هوش مصنوعی و برنامه نویسی تعلق پیدا کرد. شرکت کنندگان در بخش چالشهای این مسابقات یک ماه به صورت آنلاین فرصت انجام چالشها را داشتند. بخش ایدهها نیز در ۱۰ بخش شامل پزشکی، صنعت، کسبوکار و کارآفرینی، آموزش، مالی و سرگرمی، ورزش و سلامت، هنر، سرگرمی، مدیریت و پوشاک و مد برگزار شد. این مسابقات همه ساله از سوی آکادمی آیولرن و با همکاری نهادهای علمی و دانشگاهی و برخی صنایع برگزار میشود.
مجید تجنجاری بنیانگذار آکادمی «آیولرن» در این باره گفت: باید به جوانان ایمان داشته باشیم. این جوانان می توانند، بزرگترین مشکلات را حل و فصل کنند. برای مثال در حال حاضر در مجموعه ما ۲۰۰ نفر در در حال کار هستند که متوسط سن آنها ۲۲ سال است. حتی متوسط سن مدیران آیولرن حدود ۲۵ سال است. این از نقاط قوت مجموعه ماست.
همچنین سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی در این مراسم ، رشد کاریکاتوری در پدیدههای علمی را یکی از آفتهایی دانست که کشور را به پیشرفت نمیرساند.
حجتالاسلام والمسلمین عباس نصیریفرد، اطلاعات برخی مدیران از هوش مصنوعی را ابتدایی و ضعیف دانست و گفت: «برخی نخبگان و دانش آموختگان هوش مصنوعی به سرعت در حال حرکت در این حوزه هستند و به موازات رشد جهانی پیش میروند. این در حالی است که رشد بسیاری از مدیران و مسئولان متوازن با بخشهای دیگر جامعه نیست. در واقع با یک رشد نامتوازن بین مردم و مسئولان مواجه هستیم.»
رئیس اندیشکده هوش مصنوعی و حکمرانی با بیان این که «یکی از وظایف حاکمیت، ایجاد رشد متوازن در زمینه هوش مصنوعی است.» ادامه داد: ۱۰« سال دیگر تاریخ بشر به انسانهای قبل از هوش مصنوعی و بعد از آن تقسیم میشود.»
نصیریفرد در ادامه تصریح کرد: «در حال حاضر در زمینه هوش مصنوعی ابزار این حوزه بهشدت در حال رشد است، اما مبانی چندان مورد توجه قرار نگرفته است. در حالیکه در سطح جهان، دانشمندان علوم انسانی و علوم کامپیوتر با هم هوش مصنوعی را طراحی کردهاند و با هم به پیش میبرند، اما در کشور ما، مبانی اخلاقی هوش مصنوعی جای کار داریم.»